Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Ejrene, z doświadczenia mojego mogę Ci powiedzieć, że to czy gondola będzie duża czy mniejsza, to nie ma znaczenia, bo jak dziecko zacznie się podnosić albo siedzieć, too nie upilnujesz w gondoli. Moja mała jak miała ok 6 miesięcy to w gondoli zaczęła mi siadać, a jak wsiadałam do autobusu, to się bałam, że wypadnie, bo w gondoli nie ma pasów, a w spacerówce jednak mozna dziecko przypiąć.
Patutka, ja sprawdziłam kilka firm z wkładkami laktacyjnymi i dla mnie najlepsze były Johnsos`s Baby. Najlepiej chłonęły i mają wypustkę na sutek.
Mam strasznie je wrażliwe i awwww
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nowatorka wrote:Patutka no juz tez powoli u ciebie zaczyna wychodzic
Ps. Bedzie ciekawie przy pokazie brzuszkow w czerwcu hihi wyobrazacie sobie ?
A to mój brzucho
Ejrene, kamenkaa, majeczka87, mamuśka1, nowatorka, _analiza, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Ależ się tu brzusiowo zrobiło, milutko! Ślicznie wyglądacie dziewczyny!
U mnie jeszcze nic nie widać
Tak patrze, że te brzuszkowe weszły już w 16tc a u Ciebie 14. To tak z dnia na dzień potrafi wywalić
Poza tym może jesteś tym typem, który będzie mieć śliczną małą kuleczkę kiedy inne będą chodzić już z niezłymi piłkami z przodu -
Ejrene wrote:Aisa podobne mamy
czujesz już ruchy ? W drugiej ciąży ponoć szybciej
Brzuch też rośnie raczej jak w pierwszej ciąży... Porównuje sobie zdjęcia z końcówki pierwszej ciąży, ale baniolkę miałam -
nowatorka, kochana jesteś, ale nie należałam do ćwiczących więc spodziewam się po sobie sporych fałdek po ciąży
Ale, nie pora sie tym teraz martwić, dzieciaczki najważneijsze!
aisa, masz rację, nie spojrzałam. To pewnie i mnie wywali brzunio w najbliższych dwóch tygodniachaisa lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Nie mogę potwierdzić reguły, że w drugiej szybciej się czuje bo jeszcze ruchów nie czuje
Brzuch też rośnie raczej jak w pierwszej ciąży... Porównuje sobie zdjęcia z końcówki pierwszej ciąży, ale baniolkę miałam
A w 1 pamiętasz kiedy poczułaś? Ja mam łożysko na przedniej ścianie więc sobie poczekam jeszcze. -
Milcia wrote:
Patutka, ja sprawdziłam kilka firm z wkładkami laktacyjnymi i dla mnie najlepsze były Johnsos`s Baby. Najlepiej chłonęły i mają wypustkę na sutek.
Patutak dla mnie również najlepsze były Johnsos`s Baby. A też testowałam przednimi chyba z 3 rodzaje. A te sprawdziły się najlepiej:) -
Czesc dziewczyny ja po wizycie...Wszystko ok dzidzia rosnie jest ok!ciesze sie niezmiernie no na 60% bedzie chłopiec kolejna wizyta za miesiac i wtedy bd juz widac dokladnie. Zrobiłam przełom zapisalam sie do biblioteki bo ta nuda mnie przeraza strasznie!Wiece co chciala bym prosic was o rade zapisalam sie do pani doktor jakis czas temu na fundusz i mam wizyte w pon ale wczesniej bylam tez u innego doktora tez na fundusz ale juz wiecej do niego nie ide bo jest strasznym chamem i wgl!traz juz nie wiem co robicczy isc na fundusz i zistac przy tej pani doktor i prywatnie nie chodzic czy jak?dziewczyny prosze pomozcie i doradzcie mi cos
majeczka87, Inska, nowatorka, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
[/url]