Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymaj sie lekarza który jest mily i kompetentny a nie że z kazda wizyta bedziesz sie bała isc;)
aisa ale pieknie wygladasz! a w tej bluzeczce super! musze takiej poszukac;)aisa lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Patutka, właśnie te wkładki nie ocierają sutków, bo są tak anatomicznie skonstruowane, że sutek w nich ma się "swobodnie".
A tu mój dzisiejszy brzuch
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c1a78484f8e.jpg
Ja też jeszcze ruchów nie czuję, a w pierwszej czułam tak jak Aisa przełom 20/21 tydzień.nowatorka, aisa, _analiza, Paula1991, Gagaga, mamuśka1, Agaax, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:
a to jeszcze 2 tyg musze czekac. Czy 3? Jejku gubie sie w tych tygodniach czy to skonczony ma byc czy zaczety
Patrząc po Twoim suwaczku to jeszcze trzy
bo teraz zaczełaś 16
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Najszczęśliwsza, super że na wizycie ok. Myślę, że chodź do p doktor na nfz, tam pewnie dłuższy czas oczekiwania. A w zapasie możesz mieć prywatnego jeśli by Cię coś niepokoiło.
Majeczka, bluzka z tesco - f&f, tyle że kupiona ze 3 lata temu (O mamuńciu jakie ja mam stare rzeczy w szafie
Nowatorka, i mi się czasem miesza co i kiedy więc mówię skończonymi tygodniami.
Milcia, to podobnie czułyśmy w pierwszej ciąży. Zobaczymy kiedy teraz poczujemy -
Ok dziewczyny dziękuję za doradzenie pojde do tej pani doktor w pon w sumie to nie jest mnie stac na takie badania prywatnie bo za usg z opisem sie placi 120 zl wiec wizyta by wyniosla ponad 200 zl!tak wiec,zrobie pojde w pon do tej pani doktor jak bylam na izbie przyjec z plamieniem ost to wlasnie ona mnie przyjela wytlumaczyla mi wszystko i bardzo byla mila postanowilam sie zapisac do niej wlasnie i w pon wreszcie pojde tak wiec bede chodzila do niej tylko martwie sie potem od kogo ja wezme zaświadczenie na becikowe
[/url]
-
najszczesliwsza wrote:Ja swojego brzuszka nie pokaze na razie bo jestem troche przy kosci i troche mnie wysadzilo nie wiem czy to ciazowe juz czy sadelko hheee
wracając do tematu wóżków - byłam dzisiaj w hurtowni z artykułami dla dzieci i dostałam oczopląsu !
mój faworyt wózka na dziś ADAMEX BARLETTA
-
myślę też nad camarelo carmela , taki ładny we wzorki
i bardziej w kolorach jasny szary - biel .
Kupno to raczej tak w maju, po co ma teraz stać i miesiące gwarancji by leciałyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:16
Kasiulina, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁadne macie brzuszki-u mnie n razie ledwo widać, jeszcze chodzę w swoich dzinsach chociaż już pewnie niedługo
A wózki pewnie będę ogarniać za jakiś miesiąc najwcześniej -jakoś nie mam głowy na razie. Ale obserwuje Wasze dyskusje i na pewno się przydadzą.
A tymczasem uciekam spać, wróciłam niedawno z pracy i padam!aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHihi najszczęśliwsza, nie wstydź się - też jestem z tych grubszych, ale i tak wrzucę
jeszcze pewnie sporo minie, zanim będzie typowo ciążowy, nie to co u większości z Was, ale i taki mnie cieszy
Kliknęłam w końcu detektor tętna... Nie doczekam się tych 3 tygodni do kolejnej wizytynowatorka, aisa, _analiza, Kasiulina, Zuzulka88 lubią tę wiadomość