Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kot_bury wrote:Moim zdaniem to smakuje jak cukier puder rozpuszczony w wodzie. Baaardzo dużo cukru pudru. Zawsze myślałam, że "słodkie do porzygu" to tylko takie powiedzenie, ale do tej glukozy pasuje idealnie. U mnie nic nie mówili o cytrynie, ale pomogłaby na pewno, tym razem o nią spytam.
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Wiola90 wrote:ok 4 zł za opakowanie i z tego co wiem to pije się tylko jedną saszetkę po pierwszym pobraniu krwi.2016 🩷
2020 🩵
panna truskawka wrote:U mnie w laboratorium można cytrynę. Martwi mnie tylko jedna rzecz: że nie ma tam w pobliżu na korytarzu toalety i zawsze jest mnóstwo ludzi i głupio tak rzygać do woreczka przy publice
Ja się modle żeby pozwolili na tą cytrynę...
Jusella- a to już masz skierowanie? Kiedy będziesz szla?
Majeczko- no wlasnie krzywą bada się między 24-28 tygodniem.
Ale z tego co ja właśnie tez rozmawiałam z dziewczynami na czerwcu to niektóre mają skierowanie i w 21 tygodniu... nie wiem od czego to zależy....
To ja mam prawie rzut beretem do toalety hahamajeczka87 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Asit wrote:no ja duzo siedzialam ze swoim detektorem czasem tak sie zchowal ze juz mi sie odechciewalo lezec i szukac najlatwiej jest jak malusek spi bo wtedy jest w jednym miejscu u mniewieczorem np nie ma szan bym zlapala a jak nawet to tylko na chwile bo zraz znika ale z rana np za kazdym razem byla ak idealna cisza w brzuszku ze szybko mozna bylo odnalesc, nie wiem czy na waszych tez tak jest ale na moim slychac jak maluszeksie rusza, wczoraj jak tak ladnie probowal pokazac ze jest w srodku jak przylozylam detektor to musialam sluchawki zdjac bo taki halas robil ze nie dalo sie sluchac
U mnie jest tak (sprawdzone kilkukrotnie), że detektor działa i słychać serduszko tylko rano, jak się budzę i jestem bez jedzenia. Bo jak próbowałam wielokrotnie wieczorem/popołudniu to nic z tego...słyszę tylko bulgotanie i przelewanie w moim brzuchu. A rano cisza jak makiem zasiał i tylko serduszko17.07.2016
-
Czesc dziewczyny. Dzisiaj znalazłam sobie nowego lekarza jutro juz mam pierwsza wizytę ale stresuje się jakbym szła pierwszy raz do ginekologa. Ciezko jest mi zaufać lekarzom wiec mam nadzieje ze jutro się nie zawiodę.
Co do ruchów to nic jeszcze nie czuje wiec jak czytam ze wy juz to sie martwię
Ogólnie mam jakis ciężki tydzień jest taki ponury o smutny oby jutro bylo lepiej.
Jak bylam w szpitalu to były dziewczyny okolo 28 tc na krzywej i mogly wcisnąć sobie cytrynę. -
Naditta wrote:U mnie jest tak (sprawdzone kilkukrotnie), że detektor działa i słychać serduszko tylko rano, jak się budzę i jestem bez jedzenia. Bo jak próbowałam wielokrotnie wieczorem/popołudniu to nic z tego...słyszę tylko bulgotanie i przelewanie w moim brzuchu. A rano cisza jak makiem zasiał i tylko serduszko
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Hej dziewczyny
wreszcie Was nadrobilam. Nie odzywalam sie bo bylam na weekend u szwagierki;-) takie ferie:-) jesli chodzi o wozek to ja mam po corci ale on jest 2w1 a wolalabym 3w1 bo mieszkam na 3 pietrze i wizja wnoszenia na gore gondoli mnie przeraza
a tak to tylko fotelik, stelaz na dole i fruu... Zostawiac wozka na dole nie chce bo strach...
Co do glukozy to jak bylam w ciazy z Maja to tez myslalam ze zwroce ten przeslodki trunek, w koncu na czczo taka slodycz... Ale nie bylo zlemozna przezyc
Fajnie ze piszecie o tych promocjach w lidlu bo po niedzieli wlasnie wybieram sie na zakupy wiec napewno zajrze:-)
Milego wieczoru wszystkimaisa lubi tę wiadomość
-
Bardzo się przed chwilą przestraszyłam... Jadłam sobie kolację kiedy nagle poczułam przeszywajacy ból w podbrzuszu, coś jak na okres. Aż mi się ciemno przed oczami zrobiło, ale położyłam się i po chwili przeszło. Wie ktoś co to może być? Trochę się martwię
-
Co do glukozy. Tak jak piszą dziewczyny, jak ktoś lubi słodycze wystarczy zatkac nos bo to faktycznie rozpuszczone cukier puder
jak ktoś ma awersje do słodyczy to może być ciężko. Mnie bardziej przeraza to, że trzy razy trzeba się wkluc. Ja dziś po badaniach całą podziurawiona znowu. Ale stwierdzam, że te baby w szpitalu nieumiejętne... Z tego co zauważyłam każde laboratorium inaczej:jedni dają glukozę, inni nie. Najbezpieczniej zadzwonić i zapytać.
Chcecie się pośmiać. Zapomniałam dziś zabrać z domu pojemniczek z moczem. W szpitalu zapytałam czy to na czczo musi być i niby nie. Wiec pędem do apteki ale wiecie jak to jest na zawołanie... a jak w końcu mi się siusiu zachciało to mi pojemniczek do kibla wpadł ! Tak się wk..., że sjapitulowalam i jutro raz jeszcze musze jechać
Mi jakąś dziwna morfologia wyszła ale w czwartek wizyta wiec się okaże czy tak może być czy faktycznie jakiś babol znów.
Mnie od wczoraj kluje w lewym boku tak pod zebrami, głównie jak leżę na boku.MirelS, Dominique88 lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle