Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Naditta wrote:Ja też słyszę na detektorze serduszko maleństwa w kilku miejscach, ale niezbyt od siebie oddalonych. Ja sobie to wytłumaczyłam, że to po prostu echo? Bo dźwięk tzn brzmienie jest inne i tylko w jednym miejscu jest takie mega wyraźne, a po chwili znika. Chyba po prostu małe się chowa. I muszę od nowa szukać
julietta139 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Hej dziewczyny troszke sie nie odzywalam,znalazlam lekka prace pilnuje salonu z grami...ludzi wcale nie ma same nudyy jak w domu!zmienilam doktora na nfz poprzedni byl do bani teraz bd chodzic do kobiety no i prywatnie tez nadal jakis mam,sentyment do pani doktor pomogla mi bardzo i trudno mi sie z nia rozstac ale wiem ze nie bd mnie stac na badania robione prywatnie :-(w to miejsce wole kupic cos dzidzi dziewczyny wy normalnie na wizycie prosicie o nagranie plyty z badania doplacacie cos?tez bym chciala
[/url]
-
no ja u siebie prywatnie poszlam koszta duze i nic nie trzeba prosic ani jak zrezygnujesz z czegos to ci ich nie zmniejszaja wiec odrazu w pakiecie fotki i filmiki na pendrajwie dostalam swietna pamiatka jak dla mnieSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
najszczesliwsza wrote:Hej dziewczyny troszke sie nie odzywalam,znalazlam lekka prace pilnuje salonu z grami...ludzi wcale nie ma same nudyy jak w domu!zmienilam doktora na nfz poprzedni byl do bani teraz bd chodzic do kobiety no i prywatnie tez nadal jakis mam,sentyment do pani doktor pomogla mi bardzo i trudno mi sie z nia rozstac ale wiem ze nie bd mnie stac na badania robione prywatnie :-(w to miejsce wole kupic cos dzidzi dziewczyny wy normalnie na wizycie prosicie o nagranie plyty z badania doplacacie cos?tez bym chciala
prywatnie. Na nfz nie pytalam czy jest taka możliwość.
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
basia7777 wrote:Asit a jaki masz detektor bo ja bym może odkupila od ciebie?
basia7777 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Patutka wrote:Mam pytanie do tych co były już mamami. Czy przy badaniu krzywej cukrowej dodawalyscie sobie może soku z cytryny do tego?
Ciekawki mnie to co na to lekarz...
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Patutka wrote:Bo to niby się robi 3 razy po godzinie.
No wyczytałam u innych dziewczyn, że niby można ale chciałabym się zapytać lekarza. No żeby zmienić smak.
To jest naprawdę takie mega słodkie?Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Milcia wrote:Podobno zależy od laboratorium. Niektóre zakazują cytryny. Ja dałam radę bez i nawet mi smakowało
A to jest takie naprawdę bardzo slodkie?
Pytam bo ja nie trawię słodyczy no i jakoś się boję że mnie od tego odrzuci...
A jak to jest u nas w pl?
Wszystko dostajesz w labolatorium? Wode i te saszetki? Czy coś trzeba samemu sobie przynieść?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 15:26
2016 🩷
2020 🩵
Asit wrote:ja osobiscie nie lubie mnie w trakcie picia cofa mimo ze lubie slodkie to to to dla mnie przesada2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualnyMoim zdaniem to smakuje jak cukier puder rozpuszczony w wodzie. Baaardzo dużo cukru pudru. Zawsze myślałam, że "słodkie do porzygu" to tylko takie powiedzenie, ale do tej glukozy pasuje idealnie. U mnie nic nie mówili o cytrynie, ale pomogłaby na pewno, tym razem o nią spytam.
-
Mnie też przeraża to badanie glukozy. Od początku ciąży nie tknęłam niczego słodkiego, nie mogę znieść nawet zapachu czekolady.
Patutka ja też słyszałam o tym sposobie z cytryna, myślę że nic nie zaburza, ale oczywiście lepiej w laboratorium jeszcze dopytać.
6.06.2015 Aniołek (8tc)