Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MirelS wrote:Bardzo się przed chwilą przestraszyłam... Jadłam sobie kolację kiedy nagle poczułam przeszywajacy ból w podbrzuszu, coś jak na okres. Aż mi się ciemno przed oczami zrobiło, ale położyłam się i po chwili przeszło. Wie ktoś co to może być? Trochę się martwię
Dunda co za niefart....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:02
MirelS lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Naditta wrote:To raczej aktywność moich jelit, a nie malenstwa
nawet raz sama je slyszalam ale na detektorze nic .....
A najlatwiej to teraz jak juz widac i czuc ze sie rusza ze to nie sa ljelitaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:35
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Panna truskawka, ja na szczęście trafiłam na przemiłą panią która pobiera krew
Ostatnio miałam pobieraną krew w poniedziałek a później w czwartek. Po poniedziałku został mi siniak. I pani strasznie przeżywała że tak się zrobiło
Dunda, współczujęAle uśmiałam się czytając Twoją przygodę hehe
-
A ja dzisiaj chyba coś czuję...Sama nie wiem czy jelita . Z prawej strony koło jajnika a może i nawet niżej czuje nagle jakby ktoś zaczynał mi nadmuchiwac balon i chwilę czuje to i znika. Miałam to w aucie i teraz jak leżę hmmm
majeczka87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
czy tylko ja jeszcze nie spie????? pruboje sie zmobilizowac bo rano musze wstac i jechac na zebranie do syna do szkoly ale cos mi ciezko oczy zamknac .... a nie chce byc na polprzytomna jutro z rana
kijanka_88, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
na youtube kitchen nightmares uk polecam
usypia super, project runway tea jest na youtube, ja ogladam na player ale z tego co wiem można tylko w pl ;(...
ja nie ma tv dlatego mam neta opracowanego gdzie coWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 23:08
Kijanka