Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
najszczesliwsza wrote:Hej dziewczynki mam prosbe prosze trzymajcie za mnie kciukaski rzucam palenie od dzis...nie zapalilam ani jednego papierocha,mysle ze dam rade!!!
Dziewczyny a bola was piersi?mnie jakos od 2 dni przestaly i troche mnie to martwi
Mnie piersi przestały boleć chyba w 9 tygodniu - urosły i przestały boleć. -
najszczesliwsza wrote:Hej dziewczynki mam prosbe prosze trzymajcie za mnie kciukaski rzucam palenie od dzis...nie zapalilam ani jednego papierocha,mysle ze dam rade!!!
Dziewczyny a bola was piersi?mnie jakos od 2 dni przestaly i troche mnie to martwi
Za ciocię!
Mnie przestały piersi bolec w 7 tyg, sutki koło 8 tygona2012 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nowatorka wrote:Dziewczyny jak tam wasze brzuszki? Te co byly plaskie juz cos przybieraja?
mi jakos w tym tygodniu przyspieszyl
Mój zaczyna być coraz bardziej widoczny, ale ciągle do ukrycia. Jak ktoś nie wie o ciąży to pomyślałby że się objadłam
basia7777 wrote:Dziewczyny czy któreś sprawdzaly ten kalendarz chiński na płeć dziecka?
Ja sobie z ciekawości zobaczyłam i syn mi się zgadzałteraz wychodzi mi dziewczynka hehe
Sanna lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
najszczesliwsza wrote:Dzięki dziewczyny kochane jestescie z takiwm wsparciem na pewno dam rade!
No mnie dopiero od 2 dni nie bola juz myslalam ze cos z dzidzia nie tak
Na pewno u Ciebie jest okej, wiecznie nie mogą boleć kochana :-*
Poza tym jedne objawy odchodzą, drugie przychodza
Mnie tyle nie bolą, a siarę mam i małe rośnie2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
basia7777 wrote:Dziewczyny czy któreś sprawdzaly ten kalendarz chiński na płeć dziecka?
Ja sobie z ciekawości zobaczyłam i syn mi się zgadzałteraz wychodzi mi dziewczynka hehe
Tak i z chińskiego wyszedł syn, po pierwszych prenatalnych miała być dziewczynka a tu jednak kalendarz się sprawdził i bedzie chłopak -
nick nieaktualnyMnie już od 9 tygodnia przestały boleć - też byłam przekonana, że to zły znak, bo tak znienacka, ale wszystko było OK
teraz czasem tylko swędzą i tak jakby trochę szczypią. I w ciągu ostatniego tygodnia urosły, grr, mogę którejś z Was oddać, dla mnie już starczy
-
No to różnie wychodzi
Mocz ogólnie ok, lekkie leukocyty mam, ale lekarz mówi że w ciązy tak może być. Kiedyś miałam taki ból jajnika że wylądowałam u gina na cito... Po kilku dniach przeszło mi na nerke, że byłam pewna o piasku lub zapaleniu, ale usg wykluczylo a tu się okazało że od kręgosłupa... Aż nie mogłam uwierzyć bo rwala mnie nerkahttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Ja też od dwóch dni rano mam bolace piersi a po południu przechodzi .generalnie bąki znikam i nic ciekawego u mnie się nie dzieje i też się zastanawiam jak pokonam to badanie na krzywą cukrową bo nie przepadam za słodkim.
Dziewczyny mam pytanie może nie typowe czy przeciagacie się rano po spaniu?
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
stokrotka2013 wrote:Dziewczyny mam pytanie może nie typowe czy przeciagacie się rano po spaniu?
No ja się czasem a raczej próbuje bo tak dziwnie boli mnie w dole brzucha jak się przeciągam tzn. To nawet nie brzuch tylko z boku przy kościach biodrowych takie dziwne uczucie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 17:59
-
Jej a ja nawet nie wiem czy się przeciagam byc moze robie to bez wiedzy
a macie moze problemy z pamiecia?
Czytam i czytam ale ten internet to chyba zly jest,co do mojego rzucania palenia to pisza ze jak sie rzuca z dnia na dzien od razu to jest to za duzyyy szok dla mnie i dziecka dziewczyny co robic[/url]
-
najszczesliwsza wrote:a macie moze problemy z pamiecia?
Czytam i czytam ale ten internet to chyba zly jest,co do mojego rzucania palenia to pisza ze jak sie rzuca z dnia na dzien od razu to jest to za duzyyy szok dla mnie i dziecka dziewczyny co robic
Najszczęśliwsza - ze mnie moi panowie się śmieją, że mam pamięć rybki
A jeśli chodzi o palenie to przyznam się, że w pierwszej ciąży paliłam tak do około 4 miesiąca co prawda od początku próbowałam rzucić. I tak: przed ciążą paliła około paczki mocnych fajek i jak się dowiedziałam o ciąży to przeszłam na light, potem super light, potem R1 (były kiedyś takie z minimalną dawką nikotyny) oczywiście ograniczając ilość papierosów.
A w tej ciąży: przed paliłam ale w dniu testu rzuciłam definitywnie i tej samej nocy miałam sen- kupiłam gazetę do której dołączona była woda mineralna i jak się napiło tej wody to można było poczuć co czuje dziecko w łonie matki jak ta zapali. Zaczęłam się dusić, nie mogłam złapać tchu- sen był tak realny, że obudziłam się zapłakana z uczuciem jakby to było na prawdę. I od tego momentu zero fajek