Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Wiesz co jest najgorsze z tego wszystkiego?
Że przed ciążą oddałaby mi wszystko.
Mowila, ze jestem jej upragnioną córką, no i w ogóle spędzałam z nią więcej czasu niz z własną mamą, no ake w końcu tam mieszkałam...
Ale wiesz co, juz sie nie przejmuje!
Od toksycznych ludzi trzeba sie uwalniać
U mnie przy okazji potwierdzona dziewczynkanic nie wyroslo i cale szczescie
ja od poczatku czulam chlopaka i wszyscy mi mowili ze chlopak a tu zonk
a chcielismy dziolche obydwoje
izulala, mamuśka1, Maka, Zuzulka88, _analiza lubią tę wiadomość
-
na polowkowym bylo super
potwierdzilo sie ze bedzie zdrowy chlopiec
na usg wszystko wyszlo perfekcyjnie, maly byl strasznie aktywny i badanie trwalo prawie godz ale wszystko zostalo sprawdzone, jeszcze mielismy to szczescie ze babeczka miala starzyste wiec wszystko dokladnie opisywala
ninja, jusella, alexxx, aisa, eve90, izulala, Wiola90, nowatorka, Telashe, stokrotka2013, MirelS, oldżi, September, mamuśka1, ona2012, Maka, Smile, Zuzulka88, Dalile, kot_bury, _analiza lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
nowatorka wrote:A to dziwne. Zazwyczaj babcie sie ciesza ze beda mialy wnuka...
U mnie przy okazji potwierdzona dziewczynkanic nie wyroslo i cale szczescie
ja od poczatku czulam chlopaka i wszyscy mi mowili ze chlopak a tu zonk
a chcielismy dziolche obydwoje
nowatorka, Maka lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Asit wrote:
nasze dzieci to prawdziwe dzieci, ni fasolinki z 12 tc
piekne zdjecie kochana.
Już tak ladnie ukształtowana główka, dobrze widoczny nosek. Ah pieknie! A masz może podane ile na oko ma ten piękny człowieczek cm?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
stokrotka2013 wrote:Gratulacje asit śliczny chłopak
Mmmmm cicho licznę że siusiak u nas też będzietrzymam kciuki za chlopaka
stokrotka2013, Telashe lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit wrote:Telashe Super wozek..... i cudne kolory, uwielbiam taki styl niestety dla mnie za ciezkie sa ja jestm niska i drobna wiec pod gorke to bym sie chyba zasapala
inaczej chyba też bym się nie zdecydowała. Gondola jest cudna, nie wiem jak się spacerówka i fotelik sprawdzą... ale w sumie jest nie zniszczony, wózek 3w1 z materacem za 300zł więc się opłacało (i tak chciałam ten model ze sklepu, a tu bach ogłoszenie lokalne
)
mamuśka1, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Asit wrote:no to prawda jeszcze mi puscila na chwile w 3 d to juz taki sliczny jest
na oko to 13,5 cm i 145 gwiec kruszynka
haha
Tak mniej wiecej od glowy do pupy mierzył?2016 🩷
2020 🩵
Telashe wrote:plan zakłada żeby trzymać go przy tylnym wyjściu z domu- bez schodów prosto na podwórze
inaczej chyba też bym się nie zdecydowała. Gondola jest cudna, nie wiem jak się spacerówka i fotelik sprawdzą... ale w sumie jest nie zniszczony, wózek 3w1 z materacem za 300zł więc się opłacało (i tak chciałam ten model ze sklepu, a tu bach ogłoszenie lokalne
)
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Patutka wrote:Matko to moje w 15i4 ważyło 145
haha
Tak mniej wiecej od glowy do pupy mierzył?
Patutka lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit wrote:no no ale u mnie wszyscy mali wiec i dzieci duze nie sa ...... no to od glowki do pupy sa wymiary
Powiem wam, ze czekam na ten 1.03 na to usg i nie moge sie doczekać co tam sie kryje między nogami. Tak bardzo chciałam synka, a teraz chyba z myślą, że z mojej małej mógł zrobić sie siusiak to ciężko by bylo....2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualny
-
No ja jak pojde do swojego lekarza na wizyte to bede sie mogla pochwalic ze kolejny chlopak hehe, najpierw sie smialismy ze wyliczyl ten sam termin co mialam w poprzedniej ciazy a teraz jeszcze sie okaze ze tez chlopakSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]