Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ninja szybko zleci mi sie ostatnie 3 dni troszke dluzyly ale fajnie sobie czas z organizowalam wiec wytrwalam bez problemu
no ja sie ciesze ze wkoncu moge zaczac kompletowac wyprawke dla maluszka:) bo ciezko bylo chodzic po sklepach i sie powstrzymywac od zakupow heh
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
U mnie ostatecznie potwierdzona dziewczyna
14 cm
Duża Babeczka
Tylko musze dużo pić... bo troche mało wód, i pan dr mówi że to ma duży wpływ... ;/Asit, Maka, mamuśka1, alexxx, Zuzulka88, Kasiulina, Agaax, kot_bury, _analiza lubią tę wiadomość
Kijanka
-
kijanka_88 wrote:U mnie ostatecznie potwierdzona dziewczyna
14 cm
Duża Babeczka
Tylko musze dużo pić... bo troche mało wód, i pan dr mówi że to ma duży wpływ... ;/no ja niby duzo niee pije ale wody mam w normie jak mi to powiedziala dzis
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
panna truskawka wrote:Jejku, wy już wózki, ciuszki a ja nic
Mam ustalone z mężem, że zajmiemy się tym wszystkim gdzieś w kwietniu.
No i siedząc na L4, to mi się jakoś dłuuuuży czas.
ja też jeszcze nic nie mam a co gorsza nie jestem doświadczona w temacie i nawet nie wim co bedzie potrzebne i w jakiej ilościnie wiem jak sie w tym wszystkim połapię
-
Też "zachorowałam" na ten wózek! Jest śliczny, taki w dawnym stylu:-) widziałam na olx piękny, czerwony, 3w1 za 500zł i żałuję, że nie wzięłam od razu, bo szybko go ktoś sprzątnąłale poluję dalej;-)
kot_bury lubi tę wiadomość
Kazik - 04.08.2016
Aniołek -
Ja też w sumie mam tylko parę ciuszków upolowanych w lumpkach. Dostanę coś po siostrze to w sumie dopiero zacznę zakupy, bo będę wiedzieć czego mi brakuje. No i dużo rzeczy będę musiała kupić jak okaże się, że to dziewczynka, bo siostra miała chłopca, a ja sie nie powstrzymam przed tymi uroczymi pseudosukieneczkami.
Chcę Wam też powiedzieć, że urosłam teraz sporo. Na szczęście tylko do przodu. Wszystkie spodnie już powędrowały do pawlacza, z jednych uszyłam ciężarówki żeby mieć w czym chodzić. Niby już piąty miesiąc, ale i tak byłam zdziwiona, że to tak szybko... Ale w końcu od jutra 20. tydzień. Przytulamy na dobranoc, ja i małe Wiercipięciątko.aisa, Smile, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
Ja też mam tylko kilka rzeczy dla Maluszka. Teraz, póki jeszcze trochę czasu do porodu to "poluję" na okazje i raczej z marnym skutkiem
bo mam tylko pajacyka bez rękawków, bluzę, ogrodniczki jeansowe i koszulkę. Aaa no i jeszcze skarpeteczki i sweterek,które zrobiłam na drutach
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
ninja wrote:ja też jeszcze nic nie mam a co gorsza nie jestem doświadczona w temacie i nawet nie wim co bedzie potrzebne i w jakiej ilości
nie wiem jak sie w tym wszystkim połapię
jeśli chcesz mogę pstryknąć fotkę list jeśli nie przeszkadza że częściowo są poodhaczane
jusella, byłam dzisiaj w smyku i są przecenyśliczne pajacyki zimowe widziałam na 3-6mies
Maka, jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Telashe wrote:mam podobnie z doświadczeniem, ale zaopatrzyłam się w kalendarz "w oczekiwaniu na dziecko" i tam jest wszystko, od pytań dot. porodówki, lekarza, położnej/douli aż po listę zakupów
jeśli chcesz mogę pstryknąć fotkę list jeśli nie przeszkadza że częściowo są poodhaczane
jusella, byłam dzisiaj w smyku i są przecenyśliczne pajacyki zimowe widziałam na 3-6mies
Pewnie jak możesz to pstryknij bo naprawde zielona jestem w tym temacie -
jusella wrote:Ja też mam tylko kilka rzeczy dla Maluszka. Teraz, póki jeszcze trochę czasu do porodu to "poluję" na okazje i raczej z marnym skutkiem
bo mam tylko pajacyka bez rękawków, bluzę, ogrodniczki jeansowe i koszulkę. Aaa no i jeszcze skarpeteczki i sweterek,które zrobiłam na drutach
Dziś przyszła Wanienka ze stelażem
Jutro kolejna dostawa, a we wtorek jeszcze podgrzewacz lovi z pierdółkamijusella, kot_bury lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Czesc dziewczyny ja wczoraj poczułam pierwsze kopniaczki aż było widać że brzuch skacze
Mąż taki szczęśliwy, cudowne uczucie
Telashe, nowatorka, Asit, mamuśka1, Smile, stokrotka2013, eve90, jusella, Maka, Zuzulka88, kot_bury, _analiza lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny koleżanka wczoraj urodziła dziewczynkę 3kg, 55 cm w 37 tygodniu po wywolaniu
Jej komentarz to,że było strasznie, bardzo balało i wspólczuje mi, że to przede mna ;/
Także bardzo mnie pocieszyła. Zaznacze jeszcze, ze dostała znieczulenie ale podobno poszla jej na jedną stronę i jedną czuła wszystko.
Nie wiem jak wy, ale ja zawsze balam sie porodu a jak ktos mnie tak pociesza to już w ogóle masakra. A w szpitalu w moim mieście podobno nie bardzo ze znieczuleniami. A jak wasze nastawienie? Co na to dziewczyny, które juz rodziły? Pocieszą czy postraszą?06.2015 - poronienie
-
Ninja, wrzucę wieczorkiem
jadę pociągiem do warszawy. Łał, cywilizacja... wi-fi w pociągu...
Ada, nie wiem czy jest sens się stresowaćja też się boję chyba jak każda z nas ale wiedza bardzo dużo robi. Im mniej nerwów tym lepiej, a krwawe horrory z porodówki nikomu dobrze nie robią- no.. może poza opowiadającymi
aisa, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Ada ale po co sie teraz przejmujesz porodem? Jeszcze kupa czasu
Ja znam oczywiscie opowiadania horrory ale znam tez opowiadania ze bylo to b piekne doswiadczenie. Kazdy ma inny porod i kazda inaczej go doswiadczaaisa, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Ja też mam tylko kilka rzeczy dla Maluszka. Teraz, póki jeszcze trochę czasu do porodu to "poluję" na okazje i raczej z marnym skutkiem
no a tez uwielbiam takie rzeczy niestety pozostaje mi kupic gotowce , noa welna jest w cenie .....jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]