Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ninja szybko zleci mi sie ostatnie 3 dni troszke dluzyly ale fajnie sobie czas z organizowalam wiec wytrwalam bez problemu
no ja sie ciesze ze wkoncu moge zaczac kompletowac wyprawke dla maluszka:) bo ciezko bylo chodzic po sklepach i sie powstrzymywac od zakupow heh
Synek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url] -
U mnie ostatecznie potwierdzona dziewczyna

14 cm
Duża Babeczka
Tylko musze dużo pić... bo troche mało wód, i pan dr mówi że to ma duży wpływ... ;/
Asit, Maka, nick nieaktualny, alexxx, Zuzulka88, Kasiulina, Agaax, nick nieaktualny, _analiza lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Superkijanka_88 wrote:U mnie ostatecznie potwierdzona dziewczyna

14 cm
Duża Babeczka
Tylko musze dużo pić... bo troche mało wód, i pan dr mówi że to ma duży wpływ... ;/
no ja niby duzo niee pije ale wody mam w normie jak mi to powiedziala dzis
Synek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url] -
panna truskawka wrote:Jejku, wy już wózki, ciuszki a ja nic

Mam ustalone z mężem, że zajmiemy się tym wszystkim gdzieś w kwietniu.
No i siedząc na L4, to mi się jakoś dłuuuuży czas.
ja też jeszcze nic nie mam a co gorsza nie jestem doświadczona w temacie i nawet nie wim co bedzie potrzebne i w jakiej ilości
nie wiem jak sie w tym wszystkim połapię
-
Też "zachorowałam" na ten wózek! Jest śliczny, taki w dawnym stylu:-) widziałam na olx piękny, czerwony, 3w1 za 500zł i żałuję, że nie wzięłam od razu, bo szybko go ktoś sprzątnął
ale poluję dalej;-)
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Kazik - 04.08.2016

Aniołek
-
Ja też w sumie mam tylko parę ciuszków upolowanych w lumpkach. Dostanę coś po siostrze to w sumie dopiero zacznę zakupy, bo będę wiedzieć czego mi brakuje. No i dużo rzeczy będę musiała kupić jak okaże się, że to dziewczynka, bo siostra miała chłopca, a ja sie nie powstrzymam przed tymi uroczymi pseudosukieneczkami.
Chcę Wam też powiedzieć, że urosłam teraz sporo. Na szczęście tylko do przodu. Wszystkie spodnie już powędrowały do pawlacza, z jednych uszyłam ciężarówki żeby mieć w czym chodzić. Niby już piąty miesiąc, ale i tak byłam zdziwiona, że to tak szybko... Ale w końcu od jutra 20. tydzień. Przytulamy na dobranoc, ja i małe Wiercipięciątko.
aisa, Smile, Zuzulka88, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
Ja też mam tylko kilka rzeczy dla Maluszka. Teraz, póki jeszcze trochę czasu do porodu to "poluję" na okazje i raczej z marnym skutkiem
bo mam tylko pajacyka bez rękawków, bluzę, ogrodniczki jeansowe i koszulkę. Aaa no i jeszcze skarpeteczki i sweterek,które zrobiłam na drutach
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
mam podobnie z doświadczeniem, ale zaopatrzyłam się w kalendarz "w oczekiwaniu na dziecko" i tam jest wszystko, od pytań dot. porodówki, lekarza, położnej/douli aż po listę zakupówninja wrote:ja też jeszcze nic nie mam a co gorsza nie jestem doświadczona w temacie i nawet nie wim co bedzie potrzebne i w jakiej ilości
nie wiem jak sie w tym wszystkim połapię
jeśli chcesz mogę pstryknąć fotkę list jeśli nie przeszkadza że częściowo są poodhaczane 
jusella, byłam dzisiaj w smyku i są przeceny
śliczne pajacyki zimowe widziałam na 3-6mies
Maka, jusella, Zuzulka88, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Sergiusz 
-
Telashe wrote:mam podobnie z doświadczeniem, ale zaopatrzyłam się w kalendarz "w oczekiwaniu na dziecko" i tam jest wszystko, od pytań dot. porodówki, lekarza, położnej/douli aż po listę zakupów
jeśli chcesz mogę pstryknąć fotkę list jeśli nie przeszkadza że częściowo są poodhaczane 
jusella, byłam dzisiaj w smyku i są przeceny
śliczne pajacyki zimowe widziałam na 3-6mies 
Pewnie jak możesz to pstryknij bo naprawde zielona jestem w tym temacie
-
To ja chyba naprawdę zaszalałam jakbym rodziła za tydzieńjusella wrote:Ja też mam tylko kilka rzeczy dla Maluszka. Teraz, póki jeszcze trochę czasu do porodu to "poluję" na okazje i raczej z marnym skutkiem
bo mam tylko pajacyka bez rękawków, bluzę, ogrodniczki jeansowe i koszulkę. Aaa no i jeszcze skarpeteczki i sweterek,które zrobiłam na drutach 

Dziś przyszła Wanienka ze stelażem
Jutro kolejna dostawa, a we wtorek jeszcze podgrzewacz lovi z pierdółkami
jusella, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Czesc dziewczyny ja wczoraj poczułam pierwsze kopniaczki aż było widać że brzuch skacze
Mąż taki szczęśliwy, cudowne uczucie
Telashe, nowatorka, Asit, nick nieaktualny, Smile, stokrotka2013, eve90, jusella, Maka, Zuzulka88, nick nieaktualny, _analiza lubią tę wiadomość

-
Dziewczyny koleżanka wczoraj urodziła dziewczynkę 3kg, 55 cm w 37 tygodniu po wywolaniu
Jej komentarz to,że było strasznie, bardzo balało i wspólczuje mi, że to przede mna ;/
Także bardzo mnie pocieszyła. Zaznacze jeszcze, ze dostała znieczulenie ale podobno poszla jej na jedną stronę i jedną czuła wszystko.
Nie wiem jak wy, ale ja zawsze balam sie porodu a jak ktos mnie tak pociesza to już w ogóle masakra. A w szpitalu w moim mieście podobno nie bardzo ze znieczuleniami. A jak wasze nastawienie? Co na to dziewczyny, które juz rodziły? Pocieszą czy postraszą?
06.2015 - poronienie

-
Ninja, wrzucę wieczorkiem
jadę pociągiem do warszawy. Łał, cywilizacja... wi-fi w pociągu...
Ada, nie wiem czy jest sens się stresować
ja też się boję chyba jak każda z nas ale wiedza bardzo dużo robi. Im mniej nerwów tym lepiej, a krwawe horrory z porodówki nikomu dobrze nie robią- no.. może poza opowiadającymi
aisa, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz 
-
Ada ale po co sie teraz przejmujesz porodem? Jeszcze kupa czasu

Ja znam oczywiscie opowiadania horrory ale znam tez opowiadania ze bylo to b piekne doswiadczenie. Kazdy ma inny porod i kazda inaczej go doswiadcza
aisa, Zuzulka88, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Jak super ze mozesz sama sobie robic na drutach jak bym ja umiala tez bym robila ale ja za leniwa ze sie uczycjusella wrote:Ja też mam tylko kilka rzeczy dla Maluszka. Teraz, póki jeszcze trochę czasu do porodu to "poluję" na okazje i raczej z marnym skutkiem

no a tez uwielbiam takie rzeczy niestety pozostaje mi kupic gotowce , noa welna jest w cenie .....
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]