Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przeglądam allegro i się zastanawiam która poduszka będzie jarosza typ 7
Typ U czy typ C.
Co polecacie bo wygląda na to że taki prezent na Walentynki sobie zamowie u mężahttps://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem z siebie dumna- udało mi się przeżyć noc bez jedzenia! Ciężko było bo o 4:30 głodna się obudziłam ale dałam radę się powstrzymać
Teraz siedzę w 4 i czekam na kolejne kłucie. Picie glukozy przeżyłam!Smile, Ejrene, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ale mam nadrabiania
Jak się czujecie bo mnie od dwóch dni pobolewa brzuch a wizyte mam dopiero 25-ego ,ale wyczytałam że tak własnie się może dziać bo wszystko sie rozciąga .
Bardzo wcześnie macie tą glukozę ja dopiero będę robić w 22 tyg. -
Dalile- tez jestem tego samego zdania odnośnie palenia, dołączam do klubu
kategorycznie nie rozumiem.
Trzymam mocnoo kciuki za wszystkie matki walczące z nałogiem - oby jak najszybciej udało im się wygrać. I oby nie zaszkodziło to zbytnio dzieciaczkom.
Ja wczoraj miałam lekki stres - wieczorem miałam takie dziwne uczucie jakby lekkiego bólu, ciągnięcia, czegoś nieokreślonego jakby no nie wiem gdzie...w szyjce? W pochwie (sorry ale nie umiem tego ładniej napisać:p)?
Macie tak czasami?
Naczytalam się Waszych historii z szyjkami i wczoraj jak na złość zaczęło coś pobolewać... do tej pory to było takie ciągnięcie w podbrzuszu a to co wczoraj takie dziwne... I w zupełnie niespodziewanym miejscu:P
Ja chyba tez musze w jakąś książkę się zaopatrzyć bo taka lista się przyda:) na razie nie mam NIC.
Od którego tygodnia u Was można się zapisywać do szkoły rodzenia?19.07.2016 r. Aleksander
-
Ja mam nadal problem z twardnieniem macicy, trochę już zaczynam się martwić. Trwa to już około tygodnia i zdarza się coraz częściej. Wizytę u swojego lekarza mam dopiero za 2,5 tygodnia. Wzięłam dzisiaj nospę, zobaczymy czy pomoże. Czy któraś z Was ma coś takiego?
Patutka lubi tę wiadomość
-
basia7777 wrote:Hello. Ja też palilam i na szczęście odrzucilo mnie więc nie musiałam w żaden sposób z tym walczyć. Choć na początku jak wyszło że jestem w ciąży ok. pierwszym tygodniu to spalilam 3 papierosy i miałam straszne wyrzuty..
Jeśli chodzi o wanienke to miałam i że stelażem i taka 3 w1 i bardziej Mo się sprawdziła
Wanienka + przewijak + półki pod spodem do tego wężyk aby wodę wylać. Dla mnie praktyczniejszy był, zajmował mniej miejsca i nie było w końcu widać tej wanienki w rogu pokoju
Teraz też to kupie.
ja tez za taka obcja jestem mialam przy drugim dziecku i teraz tez kupie taka komode z wanienka przewijakiem i poleczkami zawsze mozna poukladac praktyczne rzeczy jak reczniki pieluszki kosmetyki ewentualnie jakies ubranka na zmiane wszystko w jednym miejscu no i ladnie wygladaSynek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Dziewczyny, ktore maja pojęcie może podpowiedza czy widza tu chlopca czy dziewczynke ?
Ginekolog dal i powiedzial, że mamy się zastanawiać
A tak serio to próbował nam powiedziec, ale stwierdzil, że jest za wczsnie bo przy jedym ułożeniu widać dziewczynke a przy innym można by sie dopatrzec chłopcawiec mam 4 tyg czekania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:20
Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
nie mam nie stety zdjecia mojego synka ale widac ylo bardzo wyraznie juz w 13t6d nie dalo sie tego pomylic ale ja caly czas lodzilam sie ze moze jednak do polowkowego cos sie zmieni bylam na polowkowym w 18t1d i widoki sie nie zmienily i tak jak wczesniej tak pozniej potwierdzil sie chlopakSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
ada89 wrote:Dziewczyny, ktore maja pojęcie może podpowiedza czy widza tu chlopca czy dziewczynke ?
Ginekolog dal i powiedzial, że mamy się zastanawiać
A tak serio to próbował nam powiedziec, ale stwierdzil, że jest za wczsnie bo przy jedym ułożeniu widać dziewczynke a przy innym można by sie dopatrzec chłopcawiec mam 4 tyg czekania
jezeli to ci pomoze tak wyglada zjecie 100% chlopaka w 15 tc (zaznacam zdjecie nie moje, zaporzyczone) u mnie byl taki widok w 13t6d a bardzoej wyrazny byl widok w 18t1d
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]