Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Udalo mi sie was nadropic tak na wyryki ..... na temat wanienki juz siewypowiedzialam, co do poduszki nie kupuje mialam w pierwszej ciazy do niczego mi sie nie przydala, teraz zeby lepiej mi sie spalo biore zwykla podusze miedzy noki i spi mi sie super.
wlasnie dostalam sms-ka z poczty ze czeka na mnie paczuszka z lillelam ( z welnianymi ciuszkami dla malca)
jak odbiore to wam sie pochwale nowym nabytkiemSynek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Co do magnezu. Ja może zacznę brać to Chela mag b6 dedykowany również dla kobiet w ciąży.
Ja na tym zdjęciu Usg nic nie widzęalbo mam małą wyobraźnię.
Ja mojego poprosiłam dwa dni temu by zamówił kilka rzeczy ale się chyba nie doczekam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:16
-
Patulka zrob sobie syrop z cytryny miodu i imbiru ja jzu 2 raz jest zakatarzona od kad zaszlam w ciazy za kazdym razem ratuje sie domowymi sposobami. a jak jest goraczka to paracetamol , na bol gardla sa tez dobre lody
na katar dobry jest spacer na swierzym powietrzu a jak nie masz goraczki to bez problemu mozesz spacerowac
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
ada89 wrote:dam napewno
tylko to dopiero 7.03
tzymam kciuki i czekam na wiesci
ada89 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Dziewczyny a ja mam znowu pytanie trochę z innej beczki...
Powiedzcie mi jak pierzecie ciuchu kupione w ciucholandzie?ja nigdy nie kupowałam, dopiero teraz uczę się szperania i trochę mnie wciągnęło. Pierwsze rzeczy uprałam tak jak zwykle z myślą, że później upiorę je w proszku dla dzieci.Jak prać ubrania dla os dorosłej z lumpków a jak dla dzieci? i czy pierzecie od razu jak wrócicie czy zbieracie żeby się uzbierała większa liczba rzeczy do prania?
Dziękuję za odp:) -
Gorączki nie miałam ani razu na cale szczescie... ogolnie jakoś dziwne, bo nie czuję sie mega źle... po dawce prenalenu już od poniedziałku już nawet katar mam zielony tylko nie chcę zaszkodzić ani latać jak nienormalna.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️