WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Tak 180 cm :) a jak się urodziłam miałam chyba 56 cm i 3680 ważyłam, moja starsza o rok siostra 3860 a najmłodsza co w tym roku skończy 12 lat 4040 :D
    Do drobinek nie należałyście ;)
    Ja z ciąży bliźniaczej, urodzona w 34tc więc na moje wymiary po urodzeniu nie ma co patrzeć.

Ejrene, kot_bury lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • martynka870 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w których sklepach zaopatrujecie się w ciążowe ciuchy ?

e96b0e4df0.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H&M
    Nie najtaniej ale mi pasują ich ciuszki. C&A ma fajny wybór ale u mnie nie ma w stacjonarnym sklepie działu ciążowego, a ja lubię przymierzyć.

Póki co kupiłam dzinsy, dwie bluzki i dwa staniki. Ale wybieram się po kolejne spodnie.

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja upolowałam kilka fajnych ciuszków ciążowych w lumpeksie :-)
    np. za spodnie z H&M zapłaciłam 8 zł

kot_bury lubi tę wiadomość

• Asit Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeansy mam z h&m , bluzki fajne sa na zalando, a przy okazji przegladam inne sklepy internetowe z ciuszkami dla mam i jak jest cos fajnego to wezme

Synek William <3 rg5043r8y3ikdze3.png[/url]
    rg502rindfsy9xvy.png[/url]
    rg50wn15p5voaroc.png[/urlrg50kqi19n1awyxr.png[/url]
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam jeszcze nic oprócz legginsów nie kupowałam.

Kasiulina, Agaax lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 2 pary spodni z h&m
    I 2 pary leginsow z allegro z pasem ciążowym :-)

_20160211_092859_JPG_300x300_q85.jpg

A to ubranka te, które są wyprane, jeszcze drugie tyle :-D haha

Kasiulina, Zuzulka88, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • martynka870 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asit a jakie konkretnie strony.?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 16:43

e96b0e4df0.png
  • martynka870 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palutka skąd tyle ciuszków ?

e96b0e4df0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    t

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 17:47

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Kurde jestem rozczarowana :( byłam teraz na poczcie i zaszłam do dziecięcego zapytać czy mają wózek baby desing i mieli lupo comfort ale Pani na mnie popatrzała i mówi od razu że on dla mnie za niski będzie :/
    Mówiła też że byli ostatnio na targach i teraz wszystkie nowości co robią to w plastikowych gondolach i nie ma prawa dziecko się od niej pocić.

Tak że muszę chyba szukać innego, dziś już nie miałam czasu na żywo oglądać

Ejrene ja mam 181 cm wzrosty maz 190 cm wzrostu mamy baby design dotty ktory od lupo praktycznie sie nie rozni i jest idealny... Do tego kupowalam go w 6 cm szpilkach !!! Jak porownalam z innymi wozkami to praktycznie nie ma wyzszego ... A tez mialam na tym punkcie swira... !! :) glowa do gory i nie daj sie zwiesc :)

Z jakiego wojewodztwa jestes?! Bo na slasku jest pare swietny h sklepow gdzie mozesz sobie porownac np 15 firm i na prawde jesli o wysokie wozki baby design sa suuper .. A czesto jest tak ze jak ktos jest niezdecydowany to porbuja przekonac do wozkow za niebityczne pieniadze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 17:17

Ejrene, kot_bury lubią tę wiadomość

Kijanka
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kijanka_88 wrote:
    Ejrene ja mam 181 cm wzrosty maz 190 cm wzrostu mamy baby design dotty ktory od lupo praktycznie sie nie rozni i jest idealny... Do tego kupowalam go w 6 cm szpilkach !!! Jak porownalam z innymi wozkami to praktycznie nie ma wyzszego ... A tez mialam na tym punkcie swira... !! :) glowa do gory i nie daj sie zwiesc :)

Z jakiego wojewodztwa jestes?! Bo na slasku jest pare swietny h sklepow gdzie mozesz sobie porownac np 15 firm i na prawde jesli o wysokie wozki baby design sa suuper .. A czesto jest tak ze jak ktos jest niezdecydowany to porbuja przekonac do wozkow za niebityczne pieniadze

O widzisz :) pocieszyłaś mnie. Akurat ja do tego sklepu weszłam tylko o Baby desing zapytać innymi nie byłam zainteresowana. A mieli tylko lupo jasny. Ale jak bym chciała to mogą mi w 2 dni sprowadzić, tylko ja tam wolę w sklepie obejrzeć ten co chce kupić bo często kolor na żywo odbiega od tego w internecie. Jestem z Dolnego Śląska i już zapowiedziałam mężowi że musi mnie zabrać gdzieś dalej do sklepu gdzie będzie dużo wózków na miejscu do porównania ;)

A niski to jest boogabo camelon :p

aisa, kijanka_88 lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie o szkole rodzenia online?natknęłam się na to przez przypadek https://www.bebiprogram.pl/zdrowie-mamy/szkola-rodzenia?utm_campaign=Kom_Szkola&utm_content=linkpost2&utm_medium=LinkPost&utm_source=Facebook

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    O widzisz :) pocieszyłaś mnie. Akurat ja do tego sklepu weszłam tylko o Baby desing zapytać innymi nie byłam zainteresowana. A mieli tylko lupo jasny. Ale jak bym chciała to mogą mi w 2 dni sprowadzić, tylko ja tam wolę w sklepie obejrzeć ten co chce kupić bo często kolor na żywo odbiega od tego w internecie. Jestem z Dolnego Śląska i już zapowiedziałam mężowi że musi mnie zabrać gdzieś dalej do sklepu gdzie będzie dużo wózków na miejscu do porównania ;)

A niski to jest boogabo camelon :p

Ejrene ja tez jestem z Dolnego Slaska i jutro planuje jechac do Wroclawia do babymaxu i Ascotu wiec dam ci znac bo jestem zainteresowana wózkiem baby design husky.

kijanka_88, kot_bury lubią tę wiadomość

• Smile Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa! wrote:
    Ejrene ja tez jestem z Dolnego Slaska i jutro planuje jechac do Wroclawia do babymaxu i Ascotu wiec dam ci znac bo jestem zainteresowana wózkiem baby design husky.

nowa?a Ty nie miałaś przypadkiem leżeć i odpoczywać?:)

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz nie zalecil mi lezenia powiedzial ze mam bardzo uważać na zaparcia nie mogę nic drzwigac i jak najmniej kaszleć.ja ogólnie dzisiaj leze i jutro caly dzień tez będę a wieczorem chce wybrac wózek bo to jedyna rzecz ktora chce na zywo zobaczyć resztę w razie nakazu leżenia będę zamawiać z Internetu.

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa! wrote:

O super :*

Smile- jak darmowa to można spróbować popatrzeć co jest tam ciekawego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 18:11

atdc15nmjt4tk663.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie... ostatnio mdłości dają mi odpocząć, mdli mnie ale nie wymiotuję.
    A dziś... sprzątam sobie, prasuję. Usiadłam zjeść zupę i po 3 łyżkach jak mi się niedobrze zrobiło... cofnęło mi się wszystko aż od śniadania.

Mąż żartuje, że dzidzia dała mi znać, że przesadziłam z robotą.

jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

• Smile Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=PQUF1_MtfrY&list=PLiolWvDbDbR46ajguRkcHcU4CDqkJA_yz&index=8

całkiem dobrze babeczka mówi:)

Ejrene, MirelS, MirelS, Dalile, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej te filmiki są boskie!Od razu sobie zapisałam :)

‹‹ 449 450 451 452 453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ