Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Tak 180 cm
a jak się urodziłam miałam chyba 56 cm i 3680 ważyłam, moja starsza o rok siostra 3860 a najmłodsza co w tym roku skończy 12 lat 4040
Ja z ciąży bliźniaczej, urodzona w 34tc więc na moje wymiary po urodzeniu nie ma co patrzeć.Ejrene, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Kurde jestem rozczarowana
byłam teraz na poczcie i zaszłam do dziecięcego zapytać czy mają wózek baby desing i mieli lupo comfort ale Pani na mnie popatrzała i mówi od razu że on dla mnie za niski będzie
Mówiła też że byli ostatnio na targach i teraz wszystkie nowości co robią to w plastikowych gondolach i nie ma prawa dziecko się od niej pocić.
Tak że muszę chyba szukać innego, dziś już nie miałam czasu na żywo oglądać
Ejrene ja mam 181 cm wzrosty maz 190 cm wzrostu mamy baby design dotty ktory od lupo praktycznie sie nie rozni i jest idealny... Do tego kupowalam go w 6 cm szpilkach !!! Jak porownalam z innymi wozkami to praktycznie nie ma wyzszego ... A tez mialam na tym punkcie swira... !!glowa do gory i nie daj sie zwiesc
Z jakiego wojewodztwa jestes?! Bo na slasku jest pare swietny h sklepow gdzie mozesz sobie porownac np 15 firm i na prawde jesli o wysokie wozki baby design sa suuper .. A czesto jest tak ze jak ktos jest niezdecydowany to porbuja przekonac do wozkow za niebityczne pieniadzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 17:17
Ejrene, kot_bury lubią tę wiadomość
Kijanka
-
kijanka_88 wrote:Ejrene ja mam 181 cm wzrosty maz 190 cm wzrostu mamy baby design dotty ktory od lupo praktycznie sie nie rozni i jest idealny... Do tego kupowalam go w 6 cm szpilkach !!! Jak porownalam z innymi wozkami to praktycznie nie ma wyzszego ... A tez mialam na tym punkcie swira... !!
glowa do gory i nie daj sie zwiesc
Z jakiego wojewodztwa jestes?! Bo na slasku jest pare swietny h sklepow gdzie mozesz sobie porownac np 15 firm i na prawde jesli o wysokie wozki baby design sa suuper .. A czesto jest tak ze jak ktos jest niezdecydowany to porbuja przekonac do wozkow za niebityczne pieniadze
O widziszpocieszyłaś mnie. Akurat ja do tego sklepu weszłam tylko o Baby desing zapytać innymi nie byłam zainteresowana. A mieli tylko lupo jasny. Ale jak bym chciała to mogą mi w 2 dni sprowadzić, tylko ja tam wolę w sklepie obejrzeć ten co chce kupić bo często kolor na żywo odbiega od tego w internecie. Jestem z Dolnego Śląska i już zapowiedziałam mężowi że musi mnie zabrać gdzieś dalej do sklepu gdzie będzie dużo wózków na miejscu do porównania
A niski to jest boogabo camelon :paisa, kijanka_88 lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:O widzisz
pocieszyłaś mnie. Akurat ja do tego sklepu weszłam tylko o Baby desing zapytać innymi nie byłam zainteresowana. A mieli tylko lupo jasny. Ale jak bym chciała to mogą mi w 2 dni sprowadzić, tylko ja tam wolę w sklepie obejrzeć ten co chce kupić bo często kolor na żywo odbiega od tego w internecie. Jestem z Dolnego Śląska i już zapowiedziałam mężowi że musi mnie zabrać gdzieś dalej do sklepu gdzie będzie dużo wózków na miejscu do porównania
A niski to jest boogabo camelon :p
Ejrene ja tez jestem z Dolnego Slaska i jutro planuje jechac do Wroclawia do babymaxu i Ascotu wiec dam ci znac bo jestem zainteresowana wózkiem baby design husky.kijanka_88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Lekarz nie zalecil mi lezenia powiedzial ze mam bardzo uważać na zaparcia nie mogę nic drzwigac i jak najmniej kaszleć.ja ogólnie dzisiaj leze i jutro caly dzień tez będę a wieczorem chce wybrac wózek bo to jedyna rzecz ktora chce na zywo zobaczyć resztę w razie nakazu leżenia będę zamawiać z Internetu.
-
nowa! wrote:Ejrene ja tez jestem z Dolnego Slaska i jutro planuje jechac do Wroclawia do babymaxu i Ascotu wiec dam ci znac bo jestem zainteresowana wózkiem baby design husky.
O super :*
Smile- jak darmowa to można spróbować popatrzeć co jest tam ciekawegoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 18:11
-
Słuchajcie... ostatnio mdłości dają mi odpocząć, mdli mnie ale nie wymiotuję.
A dziś... sprzątam sobie, prasuję. Usiadłam zjeść zupę i po 3 łyżkach jak mi się niedobrze zrobiło... cofnęło mi się wszystko aż od śniadania.
Mąż żartuje, że dzidzia dała mi znać, że przesadziłam z robotą.jusella, kot_bury lubią tę wiadomość