Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile wrote:Słuchajcie... ostatnio mdłości dają mi odpocząć, mdli mnie ale nie wymiotuję.
A dziś... sprzątam sobie, prasuję. Usiadłam zjeść zupę i po 3 łyżkach jak mi się niedobrze zrobiło... cofnęło mi się wszystko aż od śniadania.
Mąż żartuje, że dzidzia dała mi znać, że przesadziłam z robotą.
No widzisz jakie masz dobre dziecko... niedługo będzie Ci herbatkę przynosićkot_bury lubi tę wiadomość
-
Dalie w weekend miałam tak samo.
Dziewczyny pilna sprawa, mam pytanie.
Jutro mam mieć pobranie krwi, jak się odnosi to do przeziębienia?
Czy mogę iść na spokojnie? Czy mam zadzwonić po następne skierowanie?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nowa! wrote:Ejrene ja tez jestem z Dolnego Slaska i jutro planuje jechac do Wroclawia do babymaxu i Ascotu wiec dam ci znac bo jestem zainteresowana wózkiem baby design husky.
Husky jest suuper, tylko uwaga dla "wielkoludów"rodziców gondola jest o 4 cm krótsza od dotty i lupo, ale husky są w bardzo fajnych kolorach i też wysokie
W Katowicach jest fajny sklep przy Ikei, no i Zabrze Bociek, super oferta i bardzo dobre ceny.. i wózki nie wystawowe tylko w kartonikach mają dużo kolorów!! Do tego w Rybniku ale tam nie byłam zachwycona obsługą, wręcz przeciwnie drogowięc A4 i na wycieczkę
Ejene lupo znacznie różni się kolorystycznie internet a rzeczywistość więc warto zobaczyć ...Ejrene, Agaax lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Patutka - mnie wczoraj pielęgniarka jak pobierała krew to pytała czy nie jestem czasem przeziębiona bo mogą wyjść podwyższone leukocyty czy coś.
Może najlepiej zadzwoń rano i się zapytaj czy przeziębienie nie zafałszuje wyników.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 20:48
-
jusella wrote:Ja też zakup rzeczy typu sterylizator czy podgrzewacz będę rozważać po porodzie - planuje KP i mam nadzieję, że na początku nie będą mi potrzebne - przy Pierworodnym gotowałam butelki i nie było to jakieś uciażliwe - ot, wstawić garnek z woda, wrzucić butelki i się gotują odpowiedni czas - nie trzeba mieszać i pilnować, żeby się nie przypaliły
. Choć przyznam, że teraz rozważam taki zakup ale takiego, który potem może służyć jako urządzenie do gotowania na parze - przyda się później jak Maluszkowi będę wprowadzać pokarmy stałe.
Jeśli chodzi o podgrzewacz - nie korzystałam za pierwszym razem i teraz na pewno nie kupię bo chcę zainwestować w czajnik, gdzie mogę sobie ustawić odpowiednią temperaturę. czajnik spokojnie w nocy może stać przy łóżku na szafce nocnej a przynajmniej będę mieć pewność, że mleczko świeże( sposób z czajnikiem sprawdzałam przez tydzień, jak opiekowałam się Maleństwem kuzynki, która na tydzień wylądowała w szpitalu).
Staram się być praktyczna i kupować rzeczy "wielofunkcyjne".
ile kosztuje? jest na allegro??
Patutka moja tesciowa by kupila tak samoAle masz ubranek! ho ho!
Asit hehehe ale mnie ubawilas!!!!
Wszystkie choróbzdy - duzo zdrowka! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:14
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Majeczka - chodzi Ci o sterylizator? jeśli tak to ja planuję zakup takiego:
http://www.garnstudio.com/pattern.php?id=7440&cid=5
cena na allegro za nowy od 99 zł w górę
http://allegro.pl/iij481-nuk-sterylizator-parowy-vapo-2w1-julnata-i5971658448.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:33
-
Jusella- Ty to idź raz dwa do endokrynologa z tym TSH! Nawet prywatnie, żeby czym prędzej Ci dali euthyrox i zaczęło spadać. Nie mówię tego żeby straszyc, ale ku przestrodze - TSH trzeba pilnować bo w ciąży często się pojawia niedoczynność i trzeba leczyć. Potem może przejść po porodzie ale w ciąży leczenie obowiązkowe i zbijanie dziada.
Ja tez jutro idę na badania przed wizytą -myślę zrobić glukozę, mocz i morfologię. Inne rzeczy robiłam niedawno to nie będę powtarzać
Ps. Haha wykrakałam- mój M. właśnie przyniósł mi mój "prezent" na walentynki - haha komplet noży ceramicznychromantiko total:)
Od kina i kolacji się nie wywinie ale noże się przydadząnowatorka, jusella, eve90, aisa, Maka, kot_bury, Smile, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
_analiza wrote:Jusella- Ty to idź raz dwa do endokrynologa z tym TSH! Nawet prywatnie, żeby czym prędzej Ci dali euthyrox i zaczęło spadać. Nie mówię tego żeby straszyc, ale ku przestrodze - TSH trzeba pilnować bo w ciąży często się pojawia niedoczynność i trzeba leczyć. Potem może przejść po porodzie ale w ciąży leczenie obowiązkowe i zbijanie dziada.
Ja tez jutro idę na badania przed wizytą -myślę zrobić glukozę, mocz i morfologię. Inne rzeczy robiłam niedawno to nie będę powtarzać
Ps. Haha wykrakałam- mój M. właśnie przyniósł mi mój "prezent" na walentynki - haha komplet noży ceramicznychromantiko total:)
Od kina i kolacji się nie wywinie ale noże się przydadzą
Przez tą ciążę to chyba jakieś zaćmienie umysłowe mam, bo całkowicie zapomniałam, że ciotka Tatuśka zrobiła w zeszłym roku specjalizację z endokrynologii i praktykujewięc jutro już będę po wizycie.
Może zaproponuj "darczyńcy" by wypróbował noże i samodzielnie kolację dla Ciebie przygotował.
Ja kiedyś mojemu byłemu mężowi po takim romantycznym prezencie (deska do prasowania) kupiłam w rewanżu komplet garnków (urodziny mieliśmy w odstępie 2 tygodni) - przez długi czas nie mógł dojść do siebieeve90, aisa, Maka, Naditta, _analiza, kot_bury, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
_analiza wrote:Jusella- Ty to idź raz dwa do endokrynologa z tym TSH! Nawet prywatnie, żeby czym prędzej Ci dali euthyrox i zaczęło spadać. Nie mówię tego żeby straszyc, ale ku przestrodze - TSH trzeba pilnować bo w ciąży często się pojawia niedoczynność i trzeba leczyć. Potem może przejść po porodzie ale w ciąży leczenie obowiązkowe i zbijanie dziada.
Od kina i kolacji się nie wywinie ale noże się przydadzą
Haha