Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny na zaparcia serio kupcie od razu ten syrop LACTULOSUM albo inna nazwa laktuloza. Ja próbowałam wszystkiego i tylko to mi pomogło. Ja mam firmy Amara. To nie jest gigantyczny wydatek góra 15zl. Ja miałam pić na początku 3xdziennie po posiłkach. Teraz pije 1xdziennie i problem znikł.
Maka, jusella, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Maka wrote:Dziewczyny... jaki miała nick założycielka tego wątku???
Jakoś szybko usunęła konto, niestety bez żadnego wytłumaczenia.
Pisałyśmy do admina żeby tabelka mogła być prowadzona w pierwszym poście przez inną osobę, ale nie było zgody. Dlatego Ejrene prowadzi tabelkę w swoim pierwszym poście na str 22jusella lubi tę wiadomość
-
izulala wrote:stokrotka czemu mialas robione usg nerek? cos cie boli czy ze względu na te erytrocyty?? mnie kluje bardzo często z prawej strony brzucha i wtedy zazwyczaj w plecach tez zvrej strony. leksrz dzisiaj na prenatalnych powiedzial zeby powiedzieć to dla swojego gin prowadzacego bo moge miec wodonercze...... macica sie powieksza i ucisk na nerki.... oby nie....
Usg nerek ze względu na te erytrocyty powiedział że to może swiadczyc o kamicy nerek i ze chce je zobaczyć na usg ale nerki są czyste i mnie nie bolą więc do obserwacji wszystko zostało.
Ale miałam dziś kiepsko noc po 3 jak wstałam do wc to już nie mogłam zasnąć i tak do ranateraz zbieram się do pracy żeby im L4 zawieść a później jak starczy sił to może małe zakupy
Miłego dnia
I te erytrocyty mi siedzą w głowie hmmm po południu poszukam info na ten temat chyba że ktoś już na forum się z tym spotkał to napiszcie co i jak wieczorem was nadrobię
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
basia7777 wrote:Dunda a bralas łyżeczkę czy łyżkę 3 x dziennie? Piszę że przed posiłkiem pić a tobie kazali po?
Łyżkę i właśnie wiem, że tak pisze ale ja brałam właśnie po posiłku i nie wiem czy to ma znaczenie. Prawda jest taka, że pierwszego dnia na wieczór juz szłam. Raz niestety biegiem do domu ze sklepu leciałambo zauważyłam, że ruch wzmaga perystaltykę jelit ha ha wiec miejcie to w razie wu na uwadze
Maka, jusella, basia7777, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dzień dobry
Jestem zniesmaczona aferą
Dla mnie takie laski też zdrowe psychicznie nie są.
I dlatego ja od początku twierdziłam że u nas w grupie na fejsie powinny być zweryfikowane osoby co się tu udzielają jakiś czas a nie "kto chce". Jednak prywatność trzeba chronić.
Tak że proponuje za jakiś czas jak dobrze się poznamy utworzyć nową od razu zamkniętą grupę na fejsie do której nie będą mogły być dodawane nowe dziewczyny bez zgody uczestniczek.
Gratuluje wczorajszych udanych wizytMaka, Wiola90, Smile, aisa, jusella, kot_bury, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
stokrotka2013 wrote:Usg nerek ze względu na te erytrocyty powiedział że to może swiadczyc o kamicy nerek i ze chce je zobaczyć na usg ale nerki są czyste i mnie nie bolą więc do obserwacji wszystko zostało.
Ale miałam dziś kiepsko noc po 3 jak wstałam do wc to już nie mogłam zasnąć i tak do ranateraz zbieram się do pracy żeby im L4 zawieść a później jak starczy sił to może małe zakupy
Miłego dnia
I te erytrocyty mi siedzą w głowie hmmm po południu poszukam info na ten temat chyba że ktoś już na forum się z tym spotkał to napiszcie co i jak wieczorem was nadrobię
ja tez raz w badaniu moczy mialam podwyższone leukocyty i erytrocyty. moj gin powiedzial ze w ciazy to normalka. dal mi na tydz tabletki bez recepty chyba cos uro... nie pamiętam szczerze. ale takie na drogi moczowe nie silne bez recepty... za tydz kazal zrobic mocz i juz nie bylo. wiesz lekkie przeziębienie i juz cos sie pojawia.... nic strasznego..aha powiedzial ze gdyby po tyg bylt nadal to wtedy posiew i antybiotyki. ale pomagają te tabletki na drogi moczowe i duzo wody niegazowanej.stokrotka2013 lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Cześć!
Ja się jutro widzę na szkole rodzenia z jedną czerwcowką, wiec będziemy mogły się uszczypnąć i sprawdzić swoją prawdziwość
Ja wczoraj kupiłam Lactulosum oczywiście dzięki Waszym poleceniom i rzeczywiście zadziałało na mnie migusiemtakze jak ktoś ma problem to bardzo polecam!
aisa, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny:)
Ja też nie mogę pojąć tej aferyCo trzeba mieć w głowie, żeby przez tyle czasu udawać kogoś innego? Po co? W głowie mi się to nie mieści i chyba jedyne wytłumaczenie to choroba psychiczna. Nigdy nie wrzucę na forum swojej twarzy ani zdjęcia mojego dziecka.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Afera masakra , aż przyznam sie ze sama sie nabrałam co jakis czas wchodziłam tam sprawdzać co u jej bliźniaczek. Ehh
Wogule dzis w nocy tez się przebudziłam na siku a potem nie umiałam zasnąć bo myślałam ... Myślałam jak to bedzie iść do szpitala na te trzy dni do porodu i zostawić córkę w domu , najdłużej zostawiłam ja na kilka godzin . Jestesmy bardzo zżyte . Ja sie tam chyba załamie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:14
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
Pozmieniałyście sobie zdjęcia i nie mogłam Was poznać:)napisze tak ogólnie bo wczoraj trochę wieczorem nadrabiałam a dzisiaj resztę.gratuluję wszystkim udanych wizyt, oby teraz były tylko dobre wiadomości!
Dunda jak samopoczucie?kiedy wyniki?wiesz, że my tu czekamy razem z Tobą
Może którejś sie przyda: ja miałam podwyższone leukocyty w moczu i kazał mi kupić femisept uro i brać 2 lub 3x dziennie.To sa takie ziołowe tabletki z żurawina i pietruszką.
Co do tej afery to może te kobiety bardzo pragną dziecka,że aż popadają w paranoję?Na pewno są bardzo nieszczęśliwe...I tak jak wszędzie, wszystko wg zdrowego rozsądku:)trzeba pamiętać, że to jest tylko wirtualna przestrzeń.
A do dziewczyn, które sie bulwersują, ze nikt ich nie zauważa mam radę żeby się co jakiś czas przypominały a nie jeden post na m-c a potem wielka uraza.Mnie tez niekiedy nikt nie zauważył i afery nie kręciłam z tego powodu:)
Miłego i spokojnego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:20
Ejrene, aisa, MirelS, jusella, kijanka_88, kot_bury, stokrotka2013, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam sie wtorkowo i nie wierze hehehe....
ja nie mam zwyczaju siedziec i podczytywac watkow ktore mnie nie tycza ale widac mozna duzo ciekawych rzeczy sie dowiedziec
a u mnie w domu zaczyna sie chyba jakies chorubsko od niedzieli najmlodszego ucho boli udalo nam sie dostac kropeli no ale w czoraj pojawila sie biegunka z brzydkim sluzem dzis praktycznie sama woda i sluz i to po kazdym posilu mamy umowiona wizyte na 13:15 mam nadzieje ze nic powaznego i zarazliwego.... szkoda mi tylko bo mlodemu az sie pupa odparzyla no i przebieranie to jest jakas masakra....
puki co pije kawusie apetyt mi odszedl wogole nie mam ochoty na sniadania od jakiegos czasu az musze sie zmuszac by pol kanapki chociaz zjesc.
odazu tez mowie ze nie chce mi sie wszystkiego czytac od wczoraj wzielam tylko powierzchownie przelecialam po postach wiec bez obray ze nic nikomu nie skomentujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:33
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
mamuśka1 wrote:Hej dziewczyny
Afera masakra , aż przyznam sie ze sama sie nabrałam co jakis czas wchodziłam tam sprawdzać co u jej bliźniaczek. Ehh
Wogule dzis w nocy tez się przebudziłam na siku a potem nie umiałam zasnąć bo myślałam ... Myślałam jak to bedzie iść do szpitala na te trzy dni do porodu i zostawić córkę w domu , najdłużej zostawiłam ja na kilka godzin . Jestesmy bardzo zżyte . Ja sie tam chyba załamiemamuśka1 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
zmieniłam zdjęcie wczoraj po tych rewelacjach, bo to było moje ślubne i nie chcę go później gdzieś znaleźć ;)przespałam się i już mi lepiej, a byłam wściekła na tą oszustke i myślałam nad usunięciem konta. Tak patrzę na swoje konto na fb i żal mi niektórych ludzi, że tak kiepsko dbają o prywatność w tych czasach. Wyświetla mi się masa zdjęć obcych ludzi i ich małych dzieci, bo to znajomi znajomych - przecież da się to zablokować żeby obcy nie widzieli. A chorych ludzi nie brakuje...
Miłego dnia wszystkim, ja jestem 'real' i szczerze przeżywam każda Wasza historięZuzulka88 lubi tę wiadomość
-
najszczesliwsza wrote:Dziewczyny a ktoras wczoraj lub przed pisala cos o jakkims syropie duphalac czy jakos tak widzialam chyba taki u mamy czy ten tez pijecie?
To ja pisałammożesz go spokojnie zażywać. Mi zapisała go ginka - działa tak samo i jest też bezpieczny nawet dla dzieci
-
Hej Kochane
Ja troszkę pytanie z innej beczki, jakie mebelki planujecie/macie do pokoju dziecięcego?
Łóżeczko, komoda i co dalej ? Jedna komoda wystarczy ? Czy jeszcze warto zaopatrzyć się w jakąś niedużą szafę? Fotel do karmienia/odpoczynku ?
Planujecie/macie przewijak na łóżeczko, czy taki na komodzie?aisa, kot_bury lubią tę wiadomość