Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
_analiza wrote:Ja się zastanawiam właśnie nad kupnem inhalatora - znaczy nie tyle "czy kupić", a raczej który wybrać... skłaniam się ku pingwinkowi z intec ze względu na smoczek ale też i wielkość cząsteczek. Muszę dziś to przemyśleć jeszcze...
_analiza lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
A ta apropos wagi - Patutka u mnie np jest tak, że zawsze po wizycie dostaje taka karteczkę z usg z parametrami wszystkimi i tam też są wykresy normy dla pomiarów i wagi. Moje małe od początku w górnych granicach, ostatnio nawet w 17tc usg wyliczyło wiek 19tc i wagę 270 g. Ale właśnie te widełki na karteczkę od lekarza pokazują ze taka waga może być normą od np 17tc do 19t4d (czy coś takiego).
Ale znalazłam tez na necie takie coś :
linkWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 10:20
Ejrene lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Wiola90 wrote:Pingwinek jest bardzo fajny, dobrze się sprzedaje i osobiście nie spotkałam się z żadną reklamacją.
Plusem jest na pewno smoczek chociaż mam znajome mamy które małym dzieciakom po prostu przez sen chmurkę puszczały nad buzia;)19.07.2016 r. Aleksander
-
Wiola90 wrote:Analiza popytaj w aptekach i sklepach medycznych o te z regulowaną wielkością cząstek, wiem że do niektórych można taką końcówkę ze smoczkiem dokupić.
Ps. Jeszcze apropos jogi - chyba też msze spróbować... ruszyć tylek bo juz mnie ta senność przeraza. Wracam z pracy, zdążę nastawić obiad i przegrywam z siłą przyciągania mojego łóżka...19.07.2016 r. Aleksander
-
Mirel - to zależy ile masz miejsca.
Jeśli z szufladą, to ja polecam z taką podwyższoną, żeby pod nią było miejsce na twoje stopy, gdy staniesz przy łóżeczku wyjmować maluszka.
Znajoma ma łóżeczko z szufladą do ziemi i mówiła, ze bardzo Jej to utrudniało, szczególnie na początku, gdy jeszcze nie była wprawiona, wyjmowanie maluszka.
_analiza, aisa, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, witam się w zaczętym 21 tygodniu i w drodze po wyniki badań
kama005 wrote:Dlaczego ja nie cierpię chociaż trochę na senność???? Ja to mam problemy z zasypianiem...zawsze miałam i mam... A w ciąży myślałam że będę bardziej padać na pysk...
a potem śpię do 18....
MirelS wrote:ja za to mogę spać po 12 godzin!
Ratujcie mnie z opresji. Łóżeczko z szufladą czy bez? chcę zamówić i nie mogę się zdecydować ;/
kot_bury lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
olcia_2209 wrote:Mirel - to zależy ile masz miejsca.
Jeśli z szufladą, to ja polecam z taką podwyższoną, żeby pod nią było miejsce na twoje stopy, gdy staniesz przy łóżeczku wyjmować maluszka.
Znajoma ma łóżeczko z szufladą do ziemi i mówiła, ze bardzo Jej to utrudniało, szczególnie na początku, gdy jeszcze nie była wprawiona, wyjmowanie maluszka.
bardzo istotna kwestia! te na allegro wydają mi się nisko bardzo.aisa, Ejrene lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:ja za to mogę spać po 12 godzin!
Ratujcie mnie z opresji. Łóżeczko z szufladą czy bez? chcę zamówić i nie mogę się zdecydować ;/
Mirels część osób twierdzi, że szuflada przeszkadza, że źle się podchodzi,że stopy można sobie poobijać
inni chwalą sobie szufladę, że dodatkowe miejsce na rzeczy.
Moja kuzynka miała łóżeczko z szufladą i bardzo sobie chwaliła, Maluch z nimi w pokoju mieszkał i szuflada rozwiązała problem "gdzie trzymać ubranka".
Więc ja jestem za łóżeczkiem z szufladą
MirelS, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Wiola90 wrote:Naditta brzuszek super
U mnie podobnie wygląda, bardziej jak przejedzenie niż ciąża
ja się cieszę że jest mały, skoro z dzieciaczkiem wszystko w porządku to będzie mniej do zrzucenia po ciąży
To jest właśnie to co moja mama mi powtarza cały czas, że trzeba się cieszyć. Ona w ciazy że mną przytyla przytyla prawie 30kg i tak na prawdę do tej pory tego do końca nie zrzuciła.17.07.2016
-
Czesc dziewczyny.
Ja dziś spalam do 10 ale późno usypiam i bardzo często się budzę ale poduszka fikuszka i tak jest super wygodna.
Wiecie co tyle fajnych i przydatnych rzeczy piszecie ze strasznie mi szkoda ze później nie potrafię do tego wrócić w gąszczu wpisów. Jestem zdania ze trzeba pomyśleć o jakimś rozwiązaniu oczywiście nie rezygnując z grupy. Ma któraś z was jakis pomyśl ? -
nowa! wrote:Czesc dziewczyny.
Ja dziś spalam do 10 ale późno usypiam i bardzo często się budzę ale poduszka fikuszka i tak jest super wygodna.
Wiecie co tyle fajnych i przydatnych rzeczy piszecie ze strasznie mi szkoda ze później nie potrafię do tego wrócić w gąszczu wpisów. Jestem zdania ze trzeba pomyśleć o jakimś rozwiązaniu oczywiście nie rezygnując z grupy. Ma któraś z was jakis pomyśl ?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️