Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
najszczesliwsza wrote:witam was dziewczyny mnie od wczoraj jakos brzuch ciagnie i kuje az tam w pochwie czuje takie klucia macie moze tez tak?
aisa, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Ja na szczęście nie mam problemów ze spaniem. A jeszcze bym pospała, ale Jaśko już wstaje więc podnieść się trzeba
Ja za łóżeczkiem bez szuflady bądź takie co ma ją wyżej. Jasiek miał łóżeczko bez szuflady, ale jak się opuściło jedną część gdy był już większy to miałam problem jak Go odłożyć gdy spał. Było to super niewygodne i wkurzające...MirelS, Ejrene lubią tę wiadomość
-
najszczesliwsza wrote:Dziekuje analiza no bylam na wiycie w srode i bylo o k wszytsko ale w 1 dzien chyba z szyjka nic mi sie nie stalo kurcze martwie sie
-
Najszczęśliwsza, gratulacje kolejnego dnia bez papierosa
Silna bądź i nie daj się!
Też uważam, że nic złego się nie dzieje. Brzuch, macica i inne wnętrzności muszą się rozciągnąć a to czasem boli i będzie bolało.
Połóż się, nie przemęczaj i się nie martwEjrene lubi tę wiadomość
-
MirelS wrote:ja za to mogę spać po 12 godzin!
Ratujcie mnie z opresji. Łóżeczko z szufladą czy bez? chcę zamówić i nie mogę się zdecydować ;/
My bierzemy bez szuflady ale to dlatego że nie damy rady jej wysunąćBędzie zbyt mało miejsca między łóżeczkiem a łóżkiem naszym