Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kijanka_88 wrote:coś gorszego
?? nie ma złych rzeczy
Ja własnie wróciłam, teraz musze ogarnąć mieszkanie i jade dalej...
Ale mam ochote na coś słodkiego... aaaa !!!!
Zjedz coś dobrego, kalorie i tak zaraz spalisz bo gdzieś uciekasz dalej -
kama005 wrote:My bierzemy bez szuflady ale to dlatego że nie damy rady jej wysunąć
Będzie zbyt mało miejsca między łóżeczkiem a łóżkiem naszym
aisa lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Witam się i ja w 20 tc
Cierpię i ja na bezsenność - nigdy mi się to nie zdarzało, zasypiam ok 3 w nocy, pobudka o 7:30...Chyba nie muszę pisać jak wyglądam...
Zakupiłam też ten syrop i na razie cisza. Za chwilę lykne kolejną dawkę może coś wtedy ruszy.
A humor dzisiaj mam- tragedia. Raz ze szczęścia śpiewam a za chwilę rycze jak bobr.. No szkoda słów.Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Witam się i ja w 20 tc
Cierpię i ja na bezsenność - nigdy mi się to nie zdarzało, zasypiam ok 3 w nocy, pobudka o 7:30...Chyba nie muszę pisać jak wyglądam...
Zakupiłam też ten syrop i na razie cisza. Za chwilę lykne kolejną dawkę może coś wtedy ruszy.
A humor dzisiaj mam- tragedia. Raz ze szczęścia śpiewam a za chwilę rycze jak bobr.. No szkoda słów.
Ja też spać nie mogę, melisa nie pomagaw dzień próbuję odespać ale w momencie gdy zasypiam moje chłopaki zaczynają mieć "problemy" wagi państwowej
co do syropu - u mnie na drugi dzień zadziałał i to dopiero pod wieczór
a jeśli u humorki chodzi - to chyba coś wisi w powietrzu bo ja już Tatuśkowi awanturę zrobiłam (nie pamiętam o co) okraszoną rzęsistymi łzami i biedak teraz na paluszkach chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 12:59
kama005, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:A tak grupa w ogóle jest aktywna?
najszczesliwsza wrote:Patutka jak na razie kolejny dzien bez papierocha
Kciukam jeszcze mocniej
Ja po wizycie u gina już... nabawiłam się anemii, świetnie....2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
czesc dziewczyny mnie wciągnął wir zakupów dla maluszka
takie śliczne rzeczy można znaleść w internecie, teraz pasuje poszukac mebelek do pokoju, wy kupujecie je na internecie?
Dziewczyny z Krakowa nie znacie jakiś fajnych sklepów z meblami?aisa, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Wiola90 wrote:U mnie dokładnie ten sam problem i jeszcze trzeba będzie z długości przyciąć 10 cm. Chyba takie zamówię http://allegro.pl/lozeczko-bajka-biala-zyrafa-b-sz-120x60-cm-i5994349546.html
ja planuję podobne, ale nie chcę wzoru żyrafki,a tu są sówki i misie do wyboru:D http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5479137764&ref=last-visited i też chcę białe
najszcześliwsza - musisz wejść na ich stronę i się zarejestrować. Ja próbowałam wczoraj, ale nie wiem czemu mnie nie zarejestrowało ;\
Angella ja też wpadam w jakiś szał, bo ciągle grzebie za czymś dzidziusiowym w Internecie i nie mogę przestaćjusella, aisa, Wiola90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:Takie życie. Sama sobie to zrobilam.
Nie jem mięsa bo mnie odrzuca od niego, morał taki, ze mam kupę leków.... hah
Tak, ja właśnie widzę, ze u mnie jakby nic się nie działo, to źle by było.
Jakieś fatum jest nade mną
Ale spoko, żelazo na receptę i takie inne, super. Szyjka dalej 37 mm doktor mówił, że nie zadowala go tak bardzo.... -
Dalile wrote:Przegląd ale ubytek znalazla. Dostalam znieczulenie dla ciezarnych i z glowy
Mi od czasu do cxasu dokucza wyrastająca ósemka, właściwie dwie. I nawet myślałam czy by jej nie wyrwać ale na to chyba jednak poczekam po lipcu:)
Ale rtg Ci nie robili? Tylko naocznie znaleźli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 14:37
19.07.2016 r. Aleksander
-
Ja się zarejestrowalam i tam wpisalam swój adres i niedawno przyszło pudełeczko i ksiazka, to było dosyc dawno ale nie miałam problemów z zarejestrowaniem, porostu należało się zarejestrowac i po paru miesiącach dostałam ta paczuszke od nich, żadnego meila ani wiadomości nie otrzymalam ze wysylaja tylko przyszło po dłuższym czasie
Co do klotni to ja też dziś mam humor jak nie wiem co... Kloce sie i czepiam ale tak mnie mój denerwuje ze to głowa mala..jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Wiola90, MirelS - bardzo sympatyczne łóżeczka i cena też przystępna
Maka, jusella, eve90 - współczuje wkurzania się na facetów i tym, które cierpią na bezsenność współczuje jeszcze bardziej
Dalile - dobrze, że już po kłopocie
Analiza - przy ósemkach chyba trzeba zrobić rtg, tzn mi kazali, ale może dlatego że miałam nie do końca wyrzniętą...
jusella, eve90, MirelS lubią tę wiadomość
-
Zaraz znów Tatuśkowi się oberwie - za 5 minut powinniśmy wyjechać z domu a go jeszcze nie ma. Na 17stą na USG połówkowe mam a do Katowic 50 km, pogoda do d... a ja lubię mieć chociaż te 15 minut zapasu. Ręce opadają i gdyby nie to, że się już "wytapetowałam" to pewnie bym się poryczała! oj, drogo go będzie ten wyjazd kosztował! za karę chyba przeciągnę go po sklepach plus jakaś kolacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:44
aisa, kijanka_88, stokrotka2013, Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość