Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Jak ja się ciesze że jest już weekenddopiero dotarłam do domu.
Palutka widziałam zey już analiza Ci wstawiła link, ja patrzałam na pareting.pl
Ada ja też raczej kupię wanienkę bez stelarza, przewijak planuje na łóżeczko
Aisa dobrze mówi przy wyrwaniu zęba a zwłaszcza 8 trzeba mieć prześwietlenie, dlatego lepiej tą przyjemność zostawić sobie na oo ciąży :p
Najszczęśliwsza gratuluje kolejnego dnia bez papierosajestem dumna!
I nie pamiętam co miałam jeszcze napisać :p
aisa, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Ja pierdziele już chyba wolałabym mieć zaparcia...
no nie mogę.... Chyba jednak wybiorę się jutro do internisty z tymi bólami i ta biegunka...
Wiem, że to niezdrowe w ciąży ale jak raz spróbujesz to nic nie zaszkodzi: pepsi i paluszki na biegunkę.
Widzę, że niektóre z Was wczoraj też miały dzień do d..y. Mój to już mnie do psychologa wysyłał z podejrzeniem depresji... dziś już lepiej po pojechałam na shopping i aż sobie fluid kupiłamale humor od razu lepszy.
_analiza, eve90, aisa, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dziewczyny na pewno dacie sobie radę same. Na początku może być troszkę ciężko, ale z każdym dniem będzie coraz łatwiej. Ja też byłam sama. Mój mąż pracował, nie mógł sobie pozwolić na urlop w tym czasie jak leżałam w szpitalu i jak wyszłam do domu. Rodzice również pracowali i niestety mieszkają 40 km ode mnie, więc nawet po południami nie przyjeżdżali. Teraz również będę sama. Będę miała tylko do pomocy 2,5 letniego synka, który obecnie chyba przeżywa bunt dwulatka i całymi dniami mi dokucza.
Pochwalę się swoimi małymi zakupami dla maluszka:)
Smile, Ejrene, September, MirelS, Wiola90, aisa, izulala, Zuzulka88, jusella, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Ada ja miałam 3w1 wanienke, przewijak i komoda dla mnie rewelacja. Ładnie wygląda, mało miejsca zajmuje bo nie ma problemu gdzie wciskać wanienki. Dla mnie było extra i teraz też to kupuje
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
MirelS wrzuciłam sobie w zakładki to Twoje łóżeczko bo te misie jeszcze ładniejsze
Ja wanienkę planuję bez stelaża bo nie mam na to miejsca, a przewijak na komodę.
Kama idź koniecznie do lekarza, będziesz spokojniejsza.MirelS lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Jestem po wizycie u gina. Chłopca nie będzie.. Będzie dziewczynka
Miałam przeczucie, żeby z oddawaniem ciuchów poczekać do wizyty, bo coś mi mówiło, że może jednak będzie dziewczynka. A ostatnio na warsztatach dostałam różowy smoczek. Przypadek? Za 2 tygodnie mam połówkowe to się potwierdzi. A poza tym to waży 297 g i wg usg jest 19+4.
Zuzulka88, MirelS, mamuśka1, eve90, Naditta, aisa, Wiola90, Agaax, jusella, _analiza, stokrotka2013, Ejrene, Smile lubią tę wiadomość
-
Ja skonczylam
ale lapie mnie jakies przeziebienie
... Gardlo boli
kicham prycham nie dobrze
Wanienke chce kupic bez stelarza do wanny a jak nie bedziemy dawac rady to najwyzej stelaz dokupie, a tak to przewijak jako mala komodka i lozeczko wiecej mebli nie kupuje bo sie nie pomieszczajuz grozilam m ze musi malej oddac pare szafek
P. S przez jakie rz/z stela... Bo w jednym poscie chyba z 3 bledy zrobilam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 21:04
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
Kijanka
-
MirelS wrote:najszcześliwsza - musisz wejść na ich stronę i się zarejestrować. Ja próbowałam wczoraj, ale nie wiem czemu mnie nie zarejestrowało ;\
Mirel, też wczoraj miałam problemy z rejestracją, dziś się udało, ale nie mogę się zalogować
Milcia wrote:Jestem po wizycie u gina. Chłopca nie będzie.. Będzie dziewczynka
Milcia, przywróciłaś mi nadziejęTeż po cichu liczę na dziewczynę, a na usg niby chłopczyk wychodzi
Ja wizytuję w poniedziałek i też już nie mogę się doczekaćaisa lubi tę wiadomość
-
Dotarłam do domu po badaniach
Maluch zdrów jak ryba Pani Doktorek dosłownie zachwycała się Szymonkiem, który rośnie jak na drożdżach - teraz ma 379 g
Przedstawiam Wam mojego ślicznego, zdrowego Syna:
Agaax, eve90, mamuśka1, Ejrene, Dalile, _analiza, stokrotka2013, aisa, majeczka87, Wiola90, renieczka, Zuzulka88, Maka, nowatorka lubią tę wiadomość