Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
a Tatusiek dostał za swoje - trochę krótko po galerii chodziliśmy bo zamykali ale zdążyłam go przeciorać po kilku sklepach. Trochę mnie zdziwił, bo ze Smyka musiałam Go prawie siłą wyciągać
- tak na marginesie - duże przeceny w Smyku - do 70% ale w sumie nic nie kupiłam bo nie mogłam się zdecydować
No i kolacja porządna była - najpierw Pizza Hut a potem Mc Donalds - fast foodów mam dosyć na dłuższy czaseve90, aisa, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
hej!!!
dziewczyny które mialy juz polowkowe. mialyscie takie oznaczenie THD na usg?? co to znaczy??nic nie moge znaleźć w necie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 22:42
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Dziewczynki - jak dodać takie mniejsze zdjątko obok suwaczka?
Jeszcze mi się przypomniało, że Doktorkowa mówiła, że w całej jej karierze jak wyszło dobre USG pierwsze prenatalne a wyniki z krwi podnosiły ryzyko to zawsze rodziły się zdrowe dzieciątka.izulala, aisa lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Dziewczynki - jak dodać takie mniejsze zdjątko obok suwaczka?
Jeszcze mi się przypomniało, że Doktorkowa mówiła, że w całej jej karierze jak wyszło dobre USG pierwsze prenatalne a wyniki z krwi podnosiły ryzyko to zawsze rodziły się zdrowe dzieciątka.jusella lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
kijanka_88 wrote:Hello
Witam sie w 6 !!! Miesiacu...
Ktory prawdopodobnie zaczynam z angina... Porazka w nocy sie budzilam z 10 razy bo mnie tak gardlo bolalo na razie herbatki z miodem i cholinex ale nie wiem ile wytrwamPatutka, Ejrene lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Sanna bardzo możliwe. A co czujesz?
Dziewczyny Kochane
dziś po śniadanku rozluznilam się i znow wsłuchiwałam się w swoje ciało
Słuchajcie !!! Rusza się Pwełek się rusza !!!! Cudownie
Sa to bardzo delikatne jeszcze pod reka dla innych nie wyczuwalne ruchy:)
To jest takie delikatne obracanie, pukniecie, przelewanie
Już dwa tygodnie dzień w dzień czekałam jak się ruszy i nadszedł 19 tydzień i oto jest
Make my dayjusella, aisa, Ana32, ada89, renieczka, stokrotka2013, Milcia, Zuzulka88, izulala, _analiza lubią tę wiadomość
-
Jusella, piękne zdjęcie Szymonka! I najważniejsze, że zdrowy
Zdjęcie koło suwaka robi się pod koniec tworzenia suwaczka (jeśli jest taka opcja). Powinno być wstaw zdjęcie lub plik czy jakoś tak. Musisz zobaczyć na tej stronie na której tworzyłaś suwaczek.
Milcia, gratuluję córeczkiPrzeczucie Cię nie myliło.
Wiola, współczuję wczesnej pobudki. Może odeśpisz trochę w dzień
Kijanka, najlepiej do lekarza wystartuj jeśli podejrzewasz angine.jusella lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja w 6 miesiącu
Jusella bardzo sie cieszę ze u Szymka wszystko dobrze.
Sanna cieszę się razem z tobą bo pamiętam jaka ja bylam dumna jak poczułam pierwsze ruchy i byłam tego pewna. Ja dzis się obudziłam bo maly się wiercil.
Kijanka zakup sobie na gardlo pregnyl, jedz czosnek i cebulkę bo to naturalne antybiotyki.
Życzę wam mamusie udanej i pogodnej soboty.majeczka87, Zuzulka88, jusella, Sanna, _analiza lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie miejsce w pokoju mam na wszytsko, bo sie przeprowadzmy i bedzie jeden pokoj dla dziecka. Tylko, ze mamy tyle wydatkow na remont i wyposazenie, że nie wiem jak sobie poradzimy. Wiec nie chcialabym wydawac fortuny na wyposazaenie, ale tez nie chce zeby w pokoju stała tylko komoda:P Bo podejrzewam, że na początku łóżeczko bedzie stalo w sypilani.Chyba zastawie pokoj pudełkami z Ikei na zabawki ;p06.2015 - poronienie