Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile zatoki potrafią uprzykrzyć samopoczucie. Współczuję! Moja lekarz rodzinna twierdzi, że Sinupret można brać w ciąży, ale nie pytałam gina czy faktycznie...
Kijanka, a jak Ty podejrzewasz anginę to może zapisz się do lekarza, bo z tego to już mogą być powikłania jak się rozwinieI dziadostwa domowymi sposobami nie wytępisz.
Bądzcie dzielne dziewczyny! Zdrówka!aisa lubi tę wiadomość
-
Spetember ja juz po konsultacji z lekarzem, na razie mam się w domu leczyć i wieczorem dac znac jak bedzie gorzej to antybiotyk... ;/ wiec robie co moge
Kama szarlotka.. hmmm jak j bym zjadła taka domowa szarlotke albo murzynkamoge sobie pomrzyc bo na razie nie przejdzie przez gardło...
kama005 lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Dzień dobry! Nareszcie weekend
Ja byłam troszkę zmartwiona bo moja dzidzia wczoraj i dzisiaj jakoś mało ruchliwa, wczoraj tylko bardzo delikatne ruchy, dzisiaj nic, aż do teraz.
Dwa łyczki kawy i od razu kopniaczki w zamianmój młody lubi kawkę
aisa, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
kijanka_88 wrote:Spetember ja juz po konsultacji z lekarzem, na razie mam się w domu leczyć i wieczorem dac znac jak bedzie gorzej to antybiotyk... ;/ wiec robie co moge
Kama szarlotka.. hmmm jak j bym zjadła taka domowa szarlotke albo murzynkamoge sobie pomrzyc bo na razie nie przejdzie przez gardło...
Szarlotka chyba sobie jutro gdzieś kupie bo nigdy nie robiłam bo nie znosiłam tego ciasta -
kama005 wrote:Szarlotka chyba sobie jutro gdzieś kupie bo nigdy nie robiłam bo nie znosiłam tego ciasta
ja tez nigdy nie robiłam, zawsze wydawało mi się jakieś baaardzo skąplikowane ;/
ale czasem ktoś przyniósł, np do pracy wtedy pyychota ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 12:08
jusella lubi tę wiadomość
Kijanka
-
September wrote:Smile zatoki potrafią uprzykrzyć samopoczucie. Współczuję! Moja lekarz rodzinna twierdzi, że Sinupret można brać w ciąży, ale nie pytałam gina czy faktycznie...
Kijanka, a jak Ty podejrzewasz anginę to może zapisz się do lekarza, bo z tego to już mogą być powikłania jak się rozwinieI dziadostwa domowymi sposobami nie wytępisz.
Bądzcie dzielne dziewczyny! Zdrówka!
Brałam ten sinupret jak nie byłam w ciąży i mi zawsze pomagał ale teraz to nie wiem czy go mogę brać.Póki co domowe sposoby ale juz nerwy do nich tracę... -
Przywitam się i ja
Dla wszysrkich chorujących życzę zdrowia.
Teraz niestety taki okres
Mój mąż też jęczy już że go coś bierze.
Muszę się pochwalić że wczoraj po raz pierwszy piczułam swego dziecia
A mój mąż dziś się obudził i mówił że śniła mu się nasza córeczka, i mój poród, że miałam CC i powiedziałam że krzywo mi zrobili
Kurcze on tak tą córkę chce że na pewno z początku jak się okaże że będzie synek to będzie rozczarowany. Moja mama też mówiła ostatnio że śniło jej się że będziemy mieć córkę. Jeszcze tydzień i się okaże kto miał racjęZuzulka88, aisa, jusella lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Ja dziś odnowiłam znajomość z porcelaną. I to nie z sedesem, tylko umywalką, bo nie zdążyłam.
Wymioty są okropne. Czuje się po nich jakbym umrzeć miała...
-
Aisa, dobra jajecznica nie jest zła
Ejrene mój mąż też od kilku dni ma katar no i oczywiście od razu musi antybiotyk brać, bo jest okropnie chory. A wczoraj to przeszedł samego siebie- tak chory był że nie miał siły wstać z łóżka- z nerwów to miałam ochotę go udusićJednak prawdą jest że facet nie choruje, tylko walczy o życie hehe
Dalile, no nie zazdroszczę
Dziewczyny zdrowiejcie :*Ejrene, aisa, jusella lubią tę wiadomość
-
Współczuje spotkań z porcelaną i mdłości
Bądźcie dzielne!
Ejrene, gratuluje pierwszych ruchów maleństwa
Zuzulka, mój ma na odwrót jak jest chory. Dopiero jak będzie się przewracał przez gorączkę to się położy do łóżka.. Katar i inne kaszle przecież same przejdą
Sypie u mnie śnieg, kto podesłał? Asit - nie Ty przypadkiem?Do tego paskudne wiatrzycho a wcześniej deszcz. Temp na plusie więc biało za długo raczej nie będzie...
Zuzulka88, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Chory facet to masakra... współczuję.
A ja niedługo już 3 chłopów będę miała i zastanawiam się jak przeżyję gdy nie daj boże wszyscy zachorują jednocześnie - chyba będę musiała szybko przekonać Tatuśka, żebyśmy sobie córeczkę zrobili - będzie nam raźnieji zawsze jakaś pomoc będzie
aisa lubi tę wiadomość
-
Witam w weekendowym nastroju
Dziewczyny puki co mam od wczoraj do nadrobienia z wami 6 stron nie mam narazie na to czasu, mam dzis dom pelen dzieci wiec usiadlam tylko na chwile
pochwale sie za to co mnie dzis spotkalo w drzwiach z samego rana od mojego kochanego mezczyzny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 16:04
aisa, Smile, jusella, Wiola90, Agaax, ada89, eve90, Sanna, Zuzulka88, Maka, Ana32, _analiza, Ejrene lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit ale piękna niespodzianka:)
Mój mąż chorował tydzień temu ale miał jakąś jelitówkę bardziej.Wołał na mnie nursi, a teraz chodzi i mówi na mnie ninja bo wysmarowałam sobie czoło amolem i zawinęłam ręcznikiem:)
aisa u mnie dzisiaj było bielusieńko jak wstałam a teraz już nie ma śladu po śniegu.
Ejrene to weekend w domu Wam się szykuje?aisa, September, jusella lubią tę wiadomość