Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie biało nadal, ale już deszcz pada zamiast śniegu...
Asit, kochany mężczyzna z Twojego mężczyzny
Jusella, bardzo dobry plan z córeczkąTeraz pozostaje tylko przekonać swojego mężczyznę do tego pomysłu, ale na pewno masz swoje sposoby
jusella, Asit lubią tę wiadomość
-
Asit piękny bukiet
Ejrene gratuluję pierwszych ruchówJa ciągle czekam na takie które nie będą pozostawiały wątpliwości, że to jest to.
Dziewczyny współczuję Wam wymiotów. Ja mam dzisiaj dużo energii mimo że wcześnie wstałam. Nawet upiekłam dzisiaj pierwszy w życiu chleb
Mogę Wam polecić przepis bo wyszedł bardzo dobry i szybko się robi http://degusto.pl/2012/chleb-z-maki-krupczatki/ a jak mowa o szarlotkach to u mnie dziś wersja z budyniem http://kamira90.blogspot.com/2012/11/ciasto-jabkowe-z-budyniem.html jeszcze nie próbowałam bo stygnie, ale kocham wszystkie ciasta z jabłkami
Zdrówka dla chorujących.jusella, aisa, Ejrene, Asit lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Aisa mam jeszcze troszkę czasu, żeby go przekonać
- najpierw jedno urodzę a potem do roboty
Patutka - ja kilka dni temu miałam taką "awarię" a dziś czuję się świetnie chociaż kręgosłup zaczyna boleć ale cóż - uroki ciąży
Asit - musiałaś być bardzo grzeczna
Niedługo i ja dołączę do "słomianych wdów" - Tatusiek w przyszłym tygodniu do pracy wyjeżdża "zagramanicę" więc i mnie dłuższe rozstanie czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 17:00
aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
http://pokazywarka.pl/wlglby/ Zdjęcia
obiecane zdjęcie 22 tydzien po obiedzie, w przewie od leżenia dlatego mocno piżamowePatutka, Agaax, mamuśka1, aisa, jusella, Naditta, Zuzulka88, Maka, _analiza, Ejrene, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Ja tez sie nie stresuje brzuszkiem... Ja sie po cichu przyznam ale ja dalej jezdze , 1-2 razy w tygoniu juz nie treningii ale tak 10-15 min... Dobrze sie czuje a mi to dobrze na psychike robie. No i Zwierz jest pewny wiec nie mam sie czym stresowac. Na inne sie nie zgadzam.
Ale nie cwicze juz pojiewaz mnie plecy bolaly i duzo chodze.
Co do nie jedzenia to tylko teraz jak mnie to gardlo boli a tak to normalnie.Kijanka
-
Ty jeździłaś więcej niż ja
więc jeśli coś się robiło przed ciążą, to w ciąży ostrożnie można to robic
Ja powiem Ci, że się zamartwialam czemu taki maly....
Aaaa, to mi dzięki Bogu już nic nie dolega ale nie mam apetytu.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Kijanka proszę choć na jeden dzień zamień się ze mną na brzuszki albo Ty Patutka...
Przypomniało mi się, że dziś miałam pierwszą noc bez jedzenia! - może dlatego, że sałatkę sobie naszykowałam na noc i czułam się bezpieczna
Chwalę się moim kolejnym "dziełem" - tym razem kapcioszki ale dla Siostrzenicy Tatuśka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 20:24
Patutka, aisa, kijanka_88, eve90, figaa, stokrotka2013, Zuzulka88, Maka, _analiza, Ejrene, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Kijanka proszę choć na jeden dzień zamień się ze mną na brzuszki albo Ty Patutka...
Przypomniało mi się, że dziś miałam pierwszą noc bez jedzenia! - może dlatego, że sałatkę sobie naszykowałam na noc i czułam się bezpieczna
Chwalę się moim kolejnym "dziełem" - tym razem kapcioszki ale dla Siostrzenicy Tatuśka
oddawaj
Śliczne. Jejku, uszuj i mi, zapłacę!2016 🩷
2020 🩵
Patutka wrote:Bardzo chętnie zabiorę go na stałe
oddawaj
Śliczne. Jejku, uszuj i mi, zapłacę!
Patutka, mam do zrobienia jeszcze drugą skarpetę dla Tatuśka (na walentynki dostał jedną bo nie zdążyłam zrobić) i jakiś obrus albo bieżnik i jak się wyrobię i mi nie obrzydną robótki to chętnie zrobię coś dla Ciebie ale kasy na pewno nie wezmę bo robię dla przyjemności
-
Jusella piekne !!!!
Co do brzuszka... Kochana na mysle ze to kwestia tygodnia bo z co ranek jest wiekszy, niedlugo dogonie...
Ja mam wieczorny kryzys temp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 20:51
jusella lubi tę wiadomość
Kijanka
-
jusella wrote:Patutka, mam do zrobienia jeszcze drugą skarpetę dla Tatuśka (na walentynki dostał jedną bo nie zdążyłam zrobić
) i jakiś obrus albo bieżnik i jak się wyrobię i mi nie obrzydną robótki to chętnie zrobię coś dla Ciebie ale kasy na pewno nie wezmę bo robię dla przyjemności
śliczne są.
Bardzo bym takie chciała kiedyś próbowałam swoich sił w tym ale nie wychodziło....jusella lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Ejrene, masakra z tymi chorymi facetami
Aisa, no zazdroszczę, że Twój nie "walczy o życie"
Asit, piękny bukiet
Jusella, widzę że druty palą Ci się w rękachJa na jednym buciku póki co zakończyłam prace hehe
Myślę nad kocykiem, ale to dopiero jak będę wiedziała w jakim kolorze robić
jusella, aisa, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Nadrobie was rano
Jeśli Chodzi o moją wizytę u internisty to powiedziała że mnie albo dopadło nerwobole albo dziecko mnie gdzieś naciska...
Co do moich problemów z biegunka to powiedziała że mam mierzyć tempke rano, stosować dietę lekkostrawna,pić dużo wody i ograniczyć soki owocowe, wykonać morfologie, Mocz, oznaczyć jony sodu i potasu,Crp i różne inne. No to w poniedziałek wykonam to plus to co dostałam od Gin. Pojedziemy wcześniej i wykonam przed USG.
Byliśmy dzisiaj na polskiej nocy kabaretowe i wiecie małe szalało w brzuszku. Widać też jemu/jej się podobało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 00:25
nowatorka, aisa, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość