Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Cholinex w ciąży jest mocno niewskazany bo zawiera salicylan choliny a wszystkie salicylany w ciąży są be!
Wiem wyczytalam juz w necie ale bez tego nie przetrwalabym nocy, do pracy nie poszlam ( leb mi ukreca) ale trudno... Czekam na M i poprosze aby kupil mi te specyfiki o ktorych piszecie...
Jusesssa nie dzisie sie tez bym sie wpatrywala, gratulacje synka. Ja mam w srode usg Polowkowe i zobaczymy jak tam mloda.
Dzisiaj rano dawala o sobie znac wiec mam nadzieje ze wszytko ok ... Mam nadzieje ze zgodza sie plyte nagracto bede miala pamiatke
kama005, aisa, jusella lubią tę wiadomość
Kijanka
-
witamy sie i mywłasnie zaczynamy 6 miesiac
i nawet brzusio zaczął niesmiało rosnąć
PS sorki ze bokiem ale nie umiem tego zmienicWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 09:43
kijanka_88, Ejrene, Zuzulka88, aisa, nowatorka, Maka, jusella, September, _analiza lubią tę wiadomość
-
basia7777 wrote:Milcia no to.gratuluje choć pewnie gdzieś tam liczylas na chłopaka.
Ja właśnie też mam nadzieję że jednak parka i urodze dziewczynkę no ale muszę z tym poczekać do porodu będę miała do końca nadzieję
Ja właśnie chciałam dziewczynkęEjrene, kama005, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam sie kochane!:*
Truskawka nie martw sie ja tez bede sama z malenstwem,moja mama mieszka daleko wiec nie wiem czy bd mogla na bynajmniej tydzien zostawic dom i przyjechac do mnie?Wiecie mieszka na wsi kurki,pieski,kotki i te spr kts musi im dawac jesc!Moj kochany pracuje a tesciowie hmmm no im raczej nie dam pod opieke a tym bardziej nie poprosze o pomoc...tak wiec nie jestescie same dolaczam do grona samptnych mamusiek heheh
No kochane 3 dzien bez fajki...jak mam chwile zwatpienia tlumacze sobie to dla maluszka dasz rade i pyk ochta znikaZuzulka88, ninja, kijanka_88, Maka, aisa, nowatorka, jusella, Wiola90, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Cześć dziewczyny
Ja nawet nie zauważyłam, że 5ty miesiąc mi wskoczyłAleż ten czas leci...
Dziś na śniadanko pyszna jajecznica (o dziwo ze smakiem zjadłam i jajka mi nie śmierdziały) a teraz powoli biorę się za sprzątanie
Jusella śliczne to Twoje maleństwo
Najszczęśliwsza, tak trzymaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 10:09
aisa, jusella lubią tę wiadomość
-
Ninja suuper brzuszek
Ja zrobilam mix electronic serek wiejski ( mleka samego nie trawie) z celubula powiedziny tak jadlam lepsze rzeczy ... Ale lepiej mi sie oddycha wiec katowanie sie domowymi sposobami trwa dalej ... Byle skutecznie
Dzieki za rady...
Jest jedna zaleta tego chorobska ja caly cza jestem w ruchu dzisiaj pierwszy raz przykuta do lozka od dluzszego czasu i zachwycam sie jak czesto mloda sie odzywa tak to tego nawet nie zauwazam
kama005, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Dzień dobry
jusella piękny synus
U mnie polowkowe dopiero za 2 tygodnie, ale wizytuje 25
i badania musze porobić.
A poza tym na południu piękne słoneczko choć troszkę śniegu na polach leżyaisa, jusella, Zuzulka88, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Ninja, fajny zgrabniutki brzuszek
Kama, nie wiem ile się czeka na wybrany model czy kolor jeśli go nie mają na składzie, ale pewnie można napisać maila i zapytać też o cene.
Zuzulka, u mnie też dziś była jajecznicakama005, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Smile wrote:Gratuluję udanych wizyt:)
Ja tez sie dalej kuruję...juz mnie męczy takie leczenie tymi domowymi specyfikami.Zaczęło się od gardła...teraz gardło przeszło trochę ale znowu czuje zatoki zawalone bo kataru nie mam a takie wszystko zatkane:(September lubi tę wiadomość
-
Smile wrote:Już mam dosyć tych babcinych sposobów i tego siedzenia w domu wiecznie z czymś bo jak nie urok to sraczka.No zła jestem jakaś dzisiaj...
Jak domowe sposoby nie pomogą to lekarz tyko zostaje..majeczka87, Smile, jusella, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Smile wrote:Już mam dosyć tych babcinych sposobów i tego siedzenia w domu wiecznie z czymś bo jak nie urok to sraczka.No zła jestem jakaś dzisiaj...
Simle upiecz ciasto
np. takie
http://kingaparuzel.pl/blog/2015/02/najlepszy-tort-brownie-latwy-i-doskonaly/
jest proste do zrobienia, ja nie dodaje mascarpone i wanili bo wtedy drogo wychodzi a humor poprawia jak ta lala:D:D naprawdę.. a jeszcze wyślij kogoś po składniki i będzie git..
ja czasem pieke tyko jedna warstwe bezowo- czekoladową smaruje drzemem np. malinowym i od razu lepiej
Smile, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
fu
Czekolada
Ja mam w domu cytrynowe ale chyba machne dzisiaj albo jutro to tiramisuMam ochotę
Ogólnie ciasta za bardzo mnie nie kręcą ale jak nie lubiłam szarlotki teraz jestem w stanie ją zjeść ze smakiemkijanka_88 lubi tę wiadomość