Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzeczywiscie nasze brzuszki b sie od siebie roznia hihi ale nie ma co porownywac, to indywidualna sprawa.
Slicznie robicie na drutach, u mnie to narazie tesciowa z ciotkami mojego robia rozne cuda: sliniaczki, kocyki itd
A ja jeszcze nic dla malej sama z siebie nie kupilam. Zaczne w maju to wam powklejam fotkiale mam juz troche rzeczy po innych
Mnie tez ostatnio dopadly zaparciaja to sie boje teraz dluzszych wizyt w kibelku bo 2 razy mialam plamienie po nich (raz krew czerwona). Biegunka zle i zaparcia tez nie dobrze i wez tu znajdz zloty srodek
. ale wczoraj juz taka sie czulam zatkana ze tak powiem ze odwazylam sie zjesc kiwi ale tylko 1. I pomoglo od razu ! Takze polecam na zaparcia (dobry jest tez ananas)
Kama wspolczuje ci tych biegunek
Najszczesliwsza chyba rzucila palenie, prawda? Bardzo ladnie
Kijanka kuruj sie tam pod koldra
Zycze wszystkim mamusiom i ich brzuszkowym lokatorom milej niedzieli
jusella, aisa lubią tę wiadomość
-
Jusella śliczne robótki
Asit wow jaki bukiet
Ja zacznę chodzić na dłuższe spacery jak się tylko ciepłej zrobi....
Mój jak choruje to jest nie do wyrobienia chociaż my mamy tak źr bardzo niechętnie chodzimy ma L4 więc zawsze szybką dawka leków o do roboty...więc on jeszcze nie jest taki tragiczny bo próbuje szybko dojść do siebie
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie
już oficjalnie pół ciąży mam za sobą dziś zaczynamy 21t.
Smile byliśmy wczoraj na trochę na tej 18 u kuzyna.
Mąż już chyba lepiej się ma
A ja się wczoraj najadłam i już całkiem cieżko mi było usiedzieć przy stole bo w wątrobę mne gniotło
Pogoda u mnie dziś kiepska, deszcz pada.jusella, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
wczoraj nie miałam czasu zaglądać na forum, bo miałam dzieciaki brata pod opieką
właśnie Was nadrabiam
Jusella gratuluję udanej wizyty i zdrowego chłopca
Kijanka Ty to fit mama chyba będziesz
Eve skorzystam kiedyś z tego przepsiu na chleb
Współczuję chorych facetów - wiem z czym się to wiąże haha
Zaparcia to nam pewnie do końca będą uprzykrzac życie. Za mną ciężka noc. Skusiłam się wieczorem na chipsy i w nocy obudził mnie ogień w przełyku - ledwo dolecialam do toaletyorganizm mnie pilnuje, każdy niezdrowy posiłek muszę zwrócić.
-
Hejka no i niedziela znow
no a ja czas mam tak zorganizowany ze nie mam kiedy was ndarobic no i dzis chyba tez nici z tego bo zapowiada sie ze pol dnia bede miec gosci :)chyba kazdy wiosne poczol i wzielo ich na odwiedziny hehe, bo u mnie pododa od wczoraj sliczna
aisa lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Witam się i ja
wyspana i bez bólu pleców super jest ta poduszka cieszę się że ja kupiłam.
Zdrówka dla chorujących wracajcie szybko do formy.
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:41
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
jusella wrote:Aisa mam jeszcze troszkę czasu, żeby go przekonać
- najpierw jedno urodzę a potem do roboty
Patutka - ja kilka dni temu miałam taką "awarię" a dziś czuję się świetnie chociaż kręgosłup zaczyna boleć ale cóż - uroki ciąży
Asit - musiałaś być bardzo grzeczna
Niedługo i ja dołączę do "słomianych wdów" - Tatusiek w przyszłym tygodniu do pracy wyjeżdża "zagramanicę" więc i mnie dłuższe rozstanie czeka
Ja zawsze jestem grzecznajusella, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Tak zgadza sie dziewczynki>>>nie pale od 4 dni dzis jest 4 dzien bez paierosa nie mwoie ze jest lekko bo wieczorami placze tak silnie mnie ciagnie ale prawie najgorsze mamy za soba!
Ejrene, kijanka_88, jusella, nowatorka, aisa, wwikunia93, mamuśka1, Maka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[/url]
-
najszczesliwsza wrote:Tak zgadza sie dziewczynki>>>nie pale od 4 dni dzis jest 4 dzien bez paierosa nie mwoie ze jest lekko bo wieczorami placze tak silnie mnie ciagnie ale prawie najgorsze mamy za soba!
Witam się i szczerze gratuluje ci najszczesliwsza za 4 dni bez papierosanajszczesliwsza lubi tę wiadomość
-
najszczesliwsza wrote:Tak zgadza sie dziewczynki>>>nie pale od 4 dni dzis jest 4 dzien bez paierosa nie mwoie ze jest lekko bo wieczorami placze tak silnie mnie ciagnie ale prawie najgorsze mamy za soba!
może spróbuj przeczytać "Prosty sposób jak rzucić palenie" Allena Carra. Ja nigdy nie paliłam ale mój M palił 15 lat i po preczytaniu tej ksiązki rzucił (już 8 miesięcy wytrzymał)... Podobno książka jest naprawdę dobra Jak chcesz to mam chyba gdzieś na kompie audiobook'ajusella, najszczesliwsza lubią tę wiadomość
-
Witrwalosci zyczei gratuluje 4 dnia bez papieroska teraz bedzie juz tylko lepiej z dnia na dzien
najszczesliwsza lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Smile wrote:JA to mam jakąś ciężką tą chorobę...aż się dzisiaj poryczałam bo zamiast lepiej to gorzej...już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić
Smile wybierz sie jutro do lekarza, moze antybiotyk trzeba... Nie ma co tego przeciagac, tym bardziej ze pisalas ze to trwa juz jakis czas...
Ja tez dzisiaj bez szalu, ale temp nie mam, slaba jestem ale mam wrazenie ze jest ciut lepiejjusella, aisa lubią tę wiadomość
Kijanka
-
no moj zucil z dnia na dzien miesiac po mnie wiec miesiac sie z nim meczylam ehhh ale nie pali i sie ciesze.... ale ja go motywowalam tym ze nie dla siebie to robi tylko dla dzieci
a tez byl palacz potrafil wypalic poltora paczki i to czerwonych wiec bylam wielka podziwu dla niego
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]