Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama - to za dużo Ci nie pomogli, oby Ci przeszło!
Najszczęśliwsza - jesteś wielka!
Smile - bardzi mi przykro, ale głowa do góry, cycki do przodu! Będzie lepiej!
Nowatorka - wygląda całkiem całkiem, zrób i dla mnie!
Wszystkim chorującym i leczącym chrych duuuuużo zdrówka życzę!
Do mnie wczoraj przyjechałam przyjaciółka, też w ciąży. Ale nam sie chłopy popiły.....Dziś jedne zwłoki odwiozła do Warszawy kumpela, a ja skaczę nad drugimi w domu.
jusella, nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
najszczesliwsza wrote:Tak zgadza sie dziewczynki>>>nie pale od 4 dni dzis jest 4 dzien bez paierosa nie mwoie ze jest lekko bo wieczorami placze tak silnie mnie ciagnie ale prawie najgorsze mamy za soba!
Najgorsze podobno 7 dni, to jeszcze tylko trzy. Dasz radę, musisz. Tyle z nas trzyma za Ciebie kciuki!
Smile- miałam tak samo, czyli dopadła Cię wirusówka.. mi np lekarz nic nie dał
No i dzień dobry niedzielnie, dopiero wstałamjusella, Maka lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ale paskudna pogoda... gdyby nie to, że obiad muszę zrobić to nie wychodziłabym z łóżka. Postałam chwilkę przy garach i kręgosłup mnie boli
.
Dziewczynki nie wiecie, co tam u Telashe? Pisała, że dłużej Jej nie będzie ale może do którejś się odezwała... A'propos Telshe - chyba to Ona kiedyś dawała linki do kryteriów wyboru szpitala, planu porodu itp - gdzieś mi je "wcięło" - któraś może zapisała?kama005 lubi tę wiadomość
-
Dalile wrote:Dzień dobry! Wyprawiłam gości i siadam was nadrabiaćSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
jusella wrote:Ale paskudna pogoda... gdyby nie to, że obiad muszę zrobić to nie wychodziłabym z łóżka. Postałam chwilkę przy garach i kręgosłup mnie boli
.
Mam to samo jak musze robic obiad , ziemniaki to juz obieram na siedzaco hehehe no i wogole to co moge to robie na siedzacojusella, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
jusella wrote:Ale paskudna pogoda... gdyby nie to, że obiad muszę zrobić to nie wychodziłabym z łóżka. Postałam chwilkę przy garach i kręgosłup mnie boli
.
Dziewczynki nie wiecie, co tam u Telashe? Pisała, że dłużej Jej nie będzie ale może do którejś się odezwała... A'propos Telshe - chyba to Ona kiedyś dawała linki do kryteriów wyboru szpitala, planu porodu itp - gdzieś mi je "wcięło" - któraś może zapisała?
https://picasaweb.google.com/112434118228377050741/ChecklistyDlaDziecka?feat=directlink#6248282323934627762
My po zakupach w Carrefourze. Kupilismy body krótki dlugi rękaw, jeden pajacyk. Body są po 4,99 po 9,99 i inne w innych cenach.Jest wyprzedaż też innych akcesoriów dla dzieci. Do tego kupiliśmy termometr, wklądki laktacyjne i oliwkę
Teraz chwila relaksu i idziemy do kinaaisa, jusella, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Pepco
wyprzedaż
Ale dopadło i mnie, katar, 37,5... boję się, że się rozwinie
Prenalen, czosnek, celubka, łózko, termofor... mąż donoszący herbatkę z miodem i cytryną - zestaw na dzisiejszy wieczór dla Ciebie...
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Ja sobie pożyczyłam dzisiaj inhalator i jestem po 2 inhalacjach.Wydaje mi się ,że do lekarza nie mam po co iść bo nic mi nie dolega poza tym, że jestem przytkana...Ogólnie jak robiłam inhalacje to wszystko spływało a teraz nic.Nie mam gorączki, nie boli mnie gardło ani mięśnie, kataru też w sumie nie mam, tylko takie zatkanie w okolicy czoła...
-
Witam wszystkie dziewczyny!
Widze panuje jakiś wirus ze tak chorujecie, wszystkim zycze duzo zdrowka!
U mnie dzisiaj leniuchowanie na całego.. i jakaś taka wybredna jestem z tym jedzeniem, tego nie, a to moze, a może jednak coś innego... Współczuję sama co mój się ze mną ma czasami
U mnie dzidzia dziś kopie caluuutki dzien, uwielbiam toza każdym razem aż się uśmiecham sama do siebie
jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość