Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka wrote:Witam się i ja w 20 tc
Cierpię i ja na bezsenność - nigdy mi się to nie zdarzało, zasypiam ok 3 w nocy, pobudka o 7:30...Chyba nie muszę pisać jak wyglądam...
Zakupiłam też ten syrop i na razie cisza. Za chwilę lykne kolejną dawkę może coś wtedy ruszy.
A humor dzisiaj mam- tragedia. Raz ze szczęścia śpiewam a za chwilę rycze jak bobr.. No szkoda słów.
A ja dziś bez syropu! Cieszyłam się jak głupia
I nie mialam rtg u dentystki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:58
jusella, aisa, Zuzulka88, Ana32 lubią tę wiadomość
-
_analiza wrote:No właśnie ja też się wybieram (no narazie w głowie bo jakoś nie mogę się zmobilizować żeby zadzwonic:P) I zastanawiałam się czy w razie czego można znieczulac... troszkę się uspokoilam:)
Mi od czasu do cxasu dokucza wyrastająca ósemka, właściwie dwie. I nawet myślałam czy by jej nie wyrwać ale na to chyba jednak poczekam po lipcu:)
Ale rtg Ci nie robili? Tylko naocznie znaleźli?
Rtg w ciąży nie wskazane i raczej nikt sie nie będzie decydował u ciężarnych...
A mnie mała kopie w pracy
Już zaczynają się pytać w pracy ludzie czy w ciaży jestem
jusella, majeczka87, aisa, Ejrene, Inska, Wiola90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
jusella wrote:Zaraz znów Tatuśkowi się oberwie - za 5 minut powinniśmy wyjechać z domu a go jeszcze nie ma. Na 17stą na USG połówkowe mam a do Katowic 50 km, pogoda do d... a ja lubię mieć chociaż te 15 minut zapasu. Ręce opadają i gdyby nie to, że się już "wytapetowałam" to pewnie bym się poryczała! oj, drogo go będzie ten wyjazd kosztował! za karę chyba przeciągnę go po sklepach plus jakaś kolacja
Trzymam kciuki za wizytę -
Moje się rozpycha albo przeciąga i tak najbardziej czuje po prawe stronie
Wróciłam z pepco. Kupiłam kilka czapeczek. 2x2 body, 2 kocyki i szczotkę do Czyszczenia butelekpierwszy raz byłam ale jestem zadowolona.
Za to zapomniałam pójść odebrać karmę dla psano nic zjem spaghetti i pójdę :p
MirelS, September, aisa, Ejrene, eve90, Wiola90, Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość
-
Super udało się mi umieścić pierwsza fote i oto mój spóźniony prezent walentynkowy pierwsze wrażenie super właśnie się mętkuję na podusi i jestem pełna nadzieji że dziś będzie udana noc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 17:07
jusella, majeczka87, aisa, Ejrene, Inska, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
stokrotka2013 wrote:
U mnie było superNoc przespana, nic nie boli. Tylko kłopotliwe przy zmianie boku
stokrotka2013 lubi tę wiadomość
-
Widzę, że szykujecie się do kupna łożeczka. A myslalyście już coś wiecej na temat przewijaka, wanienki? Widziałam takie 3w1, ale nie wiem czy to się sprawdza. Może wygodniej byłoby jednak na komodzie mieć przewijak?I potrzebne rzeczy obok a nie pod spodem. Widziałyście jakies komody na których wygodnie by przewijać a może i postawić wanienke? Zastanawiam sie jak byloby najwygodniej kąpać(podloga, stelaż, komoda)? Przeraża mnie myśl o tych kapielach, boje się, że sobie nie poradze, a mąż czesto w pracy...06.2015 - poronienie
-
ada89 wrote:Widzę, że szykujecie się do kupna łożeczka. A myslalyście już coś wiecej na temat przewijaka, wanienki? Widziałam takie 3w1, ale nie wiem czy to się sprawdza. Może wygodniej byłoby jednak na komodzie mieć przewijak?I potrzebne rzeczy obok a nie pod spodem. Widziałyście jakies komody na których wygodnie by przewijać a może i postawić wanienke? Zastanawiam sie jak byloby najwygodniej kąpać(podloga, stelaż, komoda)? Przeraża mnie myśl o tych kapielach, boje się, że sobie nie poradze, a mąż czesto w pracy...
ja tez mam watpliwisci czy sobie poradze ale jakos damy radewiesz komode mozna zalac i bedzie puchla.. mysle ze stelaz postawiony w lazience bylby najlepszym rozwiazaniem mimo ze mam mala lazienke
ada89, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ada na pewno dasz sobie radę.
Mój zadecydował że kupimy bez stelaża i będziemy wanienkę wkładać do wanny... No bardzo zabawny był na prawdę ale może i ma rację zawsze to o jedną rzecz mniej w domu
Przewijak kupujemy na łóżeczko a najwyżej jedną półkę na regale poświęcimy na potrzebne akcesoria. Na komodzie nie ustawię bo bo chce wysoką jedną. Myslę że powinna mi przez rok wystarczyć a potem się przeprowadzamy.
Jusella trzymam kciuki i daj znać po wizycie
Ja mam jeszcze tylko dwa dni i wizyta. Chyba zacznę odliczanie!!!! Nie mogę się doczekać jak słowo daje
Od kiedy te artykuły dziecięce w Lidlu? Od 25ego dobrze pamietam?ada89, jusella lubią tę wiadomość
-
ada89 wrote:Przeraża mnie myśl o tych kapielach, boje się, że sobie nie poradze, a mąż czesto w pracy...
Mój mąż ze względu na swój zawód cały lipiec i sierpień będzie ze mną tylko w nocnych godzinach
moja mama nie wiadomo czy dostanie urlop na czas mojego porodu, na teścia z którym mieszkamy nie mam co liczyć, bo to starszy człowiek, teściowej nie mam. Zostaje z tym wszystkim tak jakby ... sama
Nie wiem jak to będzie...
My kupujemy samą wanienkę bez stelaża bo nie mamy miejsca na takie gażdżetyobok łóżeczka będzie stała komoda (chyba jedna z tych z Ikei), na łóżeczko damy przewijak. A na komodzie ustawie sobie w koszyczkach wszystko co niezbędne do pielęgnacji. Bynajmniej takie są zamiary
Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość
-
panna truskawka wrote:Mnie wszystko przeraża
Mój mąż ze względu na swój zawód cały lipiec i sierpień będzie ze mną tylko w nocnych godzinach
moja mama nie wiadomo czy dostanie urlop na czas mojego porodu, na teścia z którym mieszkamy nie mam co liczyć, bo to starszy człowiek, teściowej nie mam. Zostaje z tym wszystkim tak jakby ... sama
Nie wiem jak to będzie...
My kupujemy samą wanienkę bez stelaża bo nie mamy miejsca na takie gażdżetyobok łóżeczka będzie stała komoda (chyba jedna z tych z Ikei), na łóżeczko damy przewijak. A na komodzie ustawie sobie w koszyczkach wszystko co niezbędne do pielęgnacji. Bynajmniej takie są zamiary
Ja też będę sam, damy radę musimyZuzulka88 lubi tę wiadomość
Kijanka