Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka2013 wrote:Majeczka ja raz miałam śluz w moczu ale to było od luteiny natomiast bakterie to źle się podmyłam i próba była z pierwszego strumienia - moja niewiedza wyszła wtedy. Powtórka wyszła lepiej luteine zablokowalam tamponem dobrze się umyłam i ze środkowego strumienia próba była. Najlepiej powtórzyć wynik
dla pewności.
Blog moje wypieki jest rewelacyjny polecam wszystkim sama wiokrotnie korzystałam po prostu pyszne słodkości
aisa lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:podaj link do tego bloga , dzieki
też z niego korzystamciasta są rewelacyjne szczególnie te bezowe
mniam
ostatnio jak zrobiłam bezowe Rafaelo to zjadałam prawie całe sama w dwa dni
http://www.mojewypieki.com/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:02
aisa, stokrotka2013, Ejrene, jusella, nowatorka, kama005, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ejrene przepis na szarlotkę skusił i mnie, może na dniach ja zrobię bo wygląda megaaa, a co do serników to również moje ulubione ciasto, mam taką obsesję na ich punkcie ze kupuje ser, dodaje tak budyniu troche, cukier, pieke to w malutkich formach i jem!
Ja dziś w rossmannie zakupiłam pieluchy tetrowe kolorowe i fajne i w dobrej cenie, w superpharm promocja już minęła jak pojechałam heheaisa, Ejrene, jusella lubią tę wiadomość
-
ninja wrote:też z niego korzystam
ciasta są rewelacyjne szczególnie te bezowe
mniam
ostatnio jak zrobiłam bezowe Rafaelo to zjadałam prawie całe sama w dwa dni
http://www.mojewypieki.com/
Ostatnio pisałam, że z przepisu z tej strony super pączki pieczone wyszły na tłusty czwartekstokrotka2013 lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Ok
Tak tu jest na tą większą kołderkę.
Ja to własnie nie weiem czy nie lepiej odrazu tej większej kołderki kupić? Jak myślicie?
Wogóle nie nwiem czy na jesień\zimę kupywać kołderkę i pościel czy śpiworek
Jedynie co się przydaje to prześcieradełko.Ejrene, September, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:podaj link do tego bloga , dzieki
http://www.mojewypieki.com/ cytuję za ninja
Przepisy nie są trudne i mega smaczne wiele wypróbowałam i nigdy się nie zawiodłammajeczka87, nowatorka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
eve90 wrote:Ejrene przepis na szarlotkę skusił i mnie, może na dniach ja zrobię bo wygląda megaaa, a co do serników to również moje ulubione ciasto, mam taką obsesję na ich punkcie ze kupuje ser, dodaje tak budyniu troche, cukier, pieke to w malutkich formach i jem!
Ja dziś w rossmannie zakupiłam pieluchy tetrowe kolorowe i fajne i w dobrej cenie, w superpharm promocja już minęła jak pojechałam hehe
To również zamelduj czy Ci smakowałaeve90 lubi tę wiadomość
-
a co do zakupów to ja dzisiaj nie dałam rady się powstrzymać i weszłam do takiego komisu dziecięcego z anglii i niemiec i wyszłam z całą siatką ciuszków (16 rożnych bodziaków śpioszków spodenek koszulek bluz itp) większość z kubusiem puchatkiem i co lepsze zapłaciłam 20zł a większość ma jeszcze metki
udany dzień
a miałam się wstrzymać z zakupami do III trymestruWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:36
Ejrene, eve90, babyonline82, aisa, September, jusella, Smile, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Tak jak obiecałam, i ja pokazuję mój brzuszek
miniaturkowy póki co
http://naforum.zapodaj.net/daddabd3a521.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 21:36
September, Agaax, eve90, jusella, nowatorka, mamuśka1, stokrotka2013, martynka870, Ejrene, aisa, Wiola90, _analiza, kot_bury, ona2012, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ejrene wrote:Moje duże było jak sprawdzałam w siatce centylowej to przy górnej granicy, ledwo się zmieściło :p
Lekarz na pewno by coś powiedział gdyby było nie tak, i tak jak mówisz każde w swoim tempie, poza tym rodzą się dzieci co waża 2 kg a i takie co 4 kg to roznica duza a obie wagi są prawidłowe. No i pamiętać musimy że istnieje też jakiś tam błąd pomiaru.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
stokrotka2013 wrote:Majeczka ja raz miałam śluz w moczu ale to było od luteiny natomiast bakterie to źle się podmyłam i próba była z pierwszego strumienia - moja niewiedza wyszła wtedy. Powtórka wyszła lepiej luteine zablokowalam tamponem dobrze się umyłam i ze środkowego strumienia próba była. Najlepiej powtórzyć wynik
dla pewności.
Blog moje wypieki jest rewelacyjny polecam wszystkim sama wiokrotnie korzystałam po prostu pyszne słodkościo jaaaa chce powtorzyc
o srodkoeym moczu tez nie wiedzialam
stokrotka2013 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Septem er Naditta poczekajcie jeszcze 2 tyg a mlodziezowka zacznie sie przebijac
w nd wam wstawie moj brzuch po tyg od ostatniego zdjecia nie uwierzycie... Moj m byl na nocce nie widzial mnie 36 h i przezyl szok
Agaax, jusella, nowatorka, aisa, September, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Dziewczynki - cieszcie się małymi brzuszkami. Mnie mój zaczyna coraz bardziej przeszkadzać, czasem czuję się jak taki nieporadny miś i ledwo się gramolę
a niedługo zaczną się problemy z kręgosłupem, nie daj boże nogi zaczną puchnąć... Jedyny plus to taki, że przesłania mi wagę
Przed chwilą wróciłam z USG tarczycy i na szczęście wszystko oki, podobno bardzo często teraz ciężarne mają problemy z tarczycą a kiedyś tego nie było.Agaax, Naditta, Patutka, Maka, stokrotka2013, eve90, aisa, September, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
dla pewności.
Blog moje wypieki jest rewelacyjny polecam wszystkim sama wiokrotnie korzystałam po prostu pyszne słodkości
Ja korzystam z moje wypieki, kwestia smaku i coś jeszcze.
Ta pościel lukne jutrostokrotka2013 lubi tę wiadomość
-
jusella wrote:Dziewczynki - cieszcie się małymi brzuszkami. Mnie mój zaczyna coraz bardziej przeszkadzać, czasem czuję się jak taki nieporadny miś i ledwo się gramolę
a niedługo zaczną się problemy z kręgosłupem, nie daj boże nogi zaczną puchnąć... Jedyny plus to taki, że przesłania mi wagę
Przed chwilą wróciłam z USG tarczycy i na szczęście wszystko oki, podobno bardzo często teraz ciężarne mają problemy z tarczycą a kiedyś tego nie było.jusella lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️