Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka śliczny Brzusio.
Wiola uważaj na siebie.!!! W razie czego jazda do lekarza!
Nic Ci nie jest?
Ja wstawiłam ciacho cytrynowe do piekarnika i teraz sobie siedzę i odpoczywam chociaż wiem ze powinnam rozpakować zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 17:40
aisa, martynka870 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Martynka śliczny Brzusio.
Wiola uważaj na siebie.!!! W razie czego jazda do lekarza!
Nic Ci nie jest?
Ja wstawiłam ciacho cytrynowe do piekarnika i teraz sobie siedzę i odpoczywam chociaż wiem ze powinnam rozpakować zakupy
Na początku zastanawiałam się czy nie jechać, ale chyba nie ma co panikować. Brzuch mnie nie boli, mam nadzieję że wszystko ok.
Ja wczoraj robiłam babkę z tej strony co Ejrene ostatnio polecała
Kama, zakupy poczekająmoje prasowanie czeka od poniedziałku, jutro muszę się w końcu za to wziąć bo tylko góra rośnie.
aisa, jusella lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wiola, polubiłam za inne rzeczy, nie za upadek
Jak się na brzuch nie upadnie to nic się stać nie powinno. Takie wstrząsy dziecku nie groźne
Ale wiadomo, obserwować się potem trochę trzeba.
A u nas zjadł się sernik i trzeba będzie pomyśleć nad kolejnym ciachem
Brakuje mi tu pepco... Zostaje lidl na szczęście i internetSeptember, Wiola90, eve90 lubią tę wiadomość
-
Wiola90 wrote:Zuzalka teraz bez kapci nie ruszam się na krok. Zachciało mi się nabłyszczania podłogi to mam
Ja się kiedyś tak załatwiłam z nabłyszczaniem schodówKapcie koniecznie!
I nie martw się maleństwu nic nie jest. Jest dobrze amortyzowane
Jeśli nie upadłaś na brzuch i nie czujesz niepokojących objawów to na pewno ma się świetnie
I też ostatnio kupiłam trzy rzeczy z Pepcoaisa, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:oldżi super, że piszesz...a jaki masz otulacz? ja myślałam o wełnianym kocyku. Kurcze, już teraz sama nie wiem. Powiem Wam, że za duży wybór mamy. Nasze mamy miały pod tym względem lżej. Wszystkie owinięte w tetry chodziłyśmy i jakie wyrosłyśmy
Żartuję oczywiście, na dobrobyt nie wolno narzekać, chociaż można czasami zwariować od asortymentu...
martynka ale Ty szczuplutka jesteś, zazdroszczę! Śliczna mamunia
Ja mam otulacz z Poofi, cieżko stwierdzić jak bedzie wyglądał po praniu ale na pierwsze wrażenie jest przemilutki
https://poofi.pl/sklep/mgiełka-muślinowa-120x120-cm/?v=2 -
Muse igarnac gdzie mam najbliższe pewno to się wybiorę jak mówicie że przeceny są
Takie dwa body dorwalam w leclercu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e874273e3b60.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 18:00
Ejrene, Wiola90, jusella, aisa, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Oglądałam właśnie gazetkę z Pepco ale od jutra bedzie nowa
chyba też się wybiore jutro po pracy aby dobrze rozpocząć weekend
Wiola dobrze ze noc Ci sie nie stało. Tak jak dziewczyny mówią jak nie uderzyłaś się w brzuch to nic się nie powinno dziać.
Majeczka ja raz miałam wiecej bakterii- ale wiedziałam wtedy że źle poprałam probkę bo nie z środkowego strumienia.
September chwal się co kupiłaś ostatnio w Pepco ?aisa, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:no ja niewiedzialam ze trzeba ze środkowego własnie.. dopiero teraz dpoczytalam.. mylisz ze lekarz mi zleci powtórzenie? czy od razu wsadzi antybiotyk?
A to pewnie dlategowystarczy źle się podmyć przed pobraniem, albo właśnie pobrać odrazu a nie ze środkowego i już dziady wychodzą podwyższone :p
Jak się stresujesz że odrazu z antybiotykiem wyjedzie to lepiej powtórz sobie jutro na własną rękękoszt malutki, wynik szybko a i twoja głowa spokojniejsza będzie.
aisa, Smile lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Oglądałam właśnie gazetkę z Pepco ale od jutra bedzie nowa
chyba też się wybiore jutro po pracy aby dobrze rozpocząć weekend
September chwal się co kupiłaś ostatnio w Pepco ?
Kurde, skoro ma być nowa gazetka to i ja bym poszła, ale nadal nie mam na 100% potwierdzonej płciTylko "prawdopodobnie"...
Ale dla prawdopodobnie dziewczynki kupiłam pajac, półśpiochy i na razie dwie pieluszki tetrowe kolorowe i jedną flanelową. Póki co to jedyne co mam.aisa, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Aisa jeśli lubisz szarlotki to zrób z tego przepisu http://www.mojewypieki.com/przepis/szarlotka-na-ciescie-kruchym
Lepszej nie jadłam
Luknęłam, ciekawe że na samych żółtkach...
Ja robię na kruchym z pianką z proszkiem budyniowym
O ile my bardzo lubimy to Jasiek nie bardzo przepada za szarlotką...Ejrene lubi tę wiadomość