Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny na bakterie w moczu polecam owoce żurawiny, sok z żurawiny, bądź tabletki żurawit. W pierwszej ciąży też 2 razy miałam z tym problem, lekarz oprócz tego żadnych leków mi nie przepisywał. Piłam głównie soki i brałam żurawit. Wyniki moczu bardzo szybko się poprawiły i do końca ciąży były idealne.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za te dziewczyny co wizytują w najbliższym czasie.
Jusella sto lat:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:17
majeczka87, jusella lubią tę wiadomość
-
Laseczki bardzo dziękuję za wyczerpujące informacje
U mnie pewnie na wyniki miał wpływ stres no i fakt, ze tym razem nie przyłożyłam się za bardzo do pobrania próbkisok z żurawiny juz pije. Podobno większośc kobiet w ciąży ma coś z tymi infekcjami. Mnie do tego tak jakby pokluwa w pochwie wiec możliwe, że coś jest na rzeczy.
Asit dzięki za cynk na stronkę bo całkiem interesujaca.
Mnie od początku ciąży tak co 2dni pobolewa, ciągnie z lewej strony na wysokości wcięcia w talii. Jak ostatnio mówiłam dr to to tak jakby zbyl. Ma któraś coś takiego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:31
Asit lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Jusella, stoooo lat, spełnienia marzeń!!!
Milcia, piękny brzuszek!
Kama- no to takie moje spostrzeżenie, w kwietniu będą inne. Zresztą warsztaty byly na 'srodku' szpitala, w takim pustym miejscu nie wiem jak to opisac. Ja bym sie wkurzyła, gdyby ktoś nie dawał mi spokoju tyle czasu
Naprawdę było zdecydowanie za duzo ludzi.
Olcia- byłam tam o 16.40 i oprocz próbki bepanthen nic nie dostalamna krzesłach na ktorych usiadłam juz nic nie leżało, to może ktoś sobie wziął? Nie wiem nie zalezalo mi na tym...
Aczkolwiek na moich oczach bylo trzech facetów w rejestracji, gdzie podawali nazwisko i dostali kartke, jeszcze babka pytała się ich czy bez zon, a Ci ze bez, także tego, mówię to co widzialam.
Kijanka- gratulacje 100%-towej córcija jeszcze do 1.03 muszę czekac, ah...
jusella, kijanka_88 lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
My juz po obiadku
Aisa kapocik wyszedl super nie trzeb abylo dosladzac a jabuszka dalam do racuszkow z miodem na deser wiec nic sie nie zmarnowalo
Na spacer jednak juz nie wyjdziemy zrobilo sie pochmurno
Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Raz jeszcze dziękuję za życzenia
Dziwna ta pogoda u mnie - rano padał deszcz, potem słonko wyszło, za chwilę śnieżyca i wszędzie biało było a teraz piękna, słoneczna wiosna za oknem. Byłam na spacerze i za ciepło się ubrałam i musiałam po Tatuśka dzwonić żeby podjechał mnie zebrać bo cała mokra byłam, wystrachałam się, że mnie przewieje i grypsko się przyplącze.
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero mam wizytę 07.03, muszę jeszcze poczekać żeby paznać płeć
chciałabym dziewczynkę, ale wieść o chlopczyku też jak najbardziej mnie ucieszy:D Widziałam na youtube filmik gdzie w 22 tyg. widać było mocne ruchy na brzuchu, ja jestem w 19 i czuję, ale nic nie widać :p a wam brzuch już się rusza?
Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
TheForfie wrote:Ja dopiero mam wizytę 07.03, muszę jeszcze poczekać żeby paznać płeć
chciałabym dziewczynkę, ale wieść o chlopczyku też jak najbardziej mnie ucieszy:D Widziałam na youtube filmik gdzie w 22 tyg. widać było mocne ruchy na brzuchu, ja jestem w 19 i czuję, ale nic nie widać :p a wam brzuch już się rusza?
Też mam wizytę 07.03. Ruchy czuję ale raczej delikatne, brzuch się nie ruszakot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mój brzuch nie faluje ale czuję ruchy może jak trafię na dobry moment to i poczuje pod ręką bo czasem to też się zdarza
Patutka no zobaczymy co będzie w kwietniu bo to ma być w Arenie Pruszków,
My na obiad mieliśmy ja rosół M flaki i placki ziemniaczane u teściowej
Przed chwilą padał śniej i już przestał
O 19 mam gimnastykę więc właśnie leżę i odpoczywam
Co do badania moczu też miałam raz posiew robiony i nic nie wyszło a drugie badanie moczu było już prawidłowe. Pij dużo wody i soku z żurawinykot_bury, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny!
Chciałam się przywitać i prosić o dopisanie do listy Lipcówek 2016.
Termin na 17.07.2016.
nowatorka, MirelS, kama005, aisa, Agaax, niezapominajka, Wiola90, Ejrene, kot_bury, Zuzulka88, jusella, eve90, stokrotka2013 lubią tę wiadomość