Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ada niedługo pewnie poczujesz
mi ginka mówiła, że w pierwszej ciąży ok. 20 tygodnia zaczyna się czuć. Ja jakoś 17+ coraz mocniej z dnia na dzień. Nie wiem czemu tak szybko, jutro się może dowiem. To bardzo indywidualna sprawa w każdym razie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:49
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
ada89 wrote:to tylko ja nie czuję zadnych ruchów?
Takiej ochoty mi narobiłyście na racuchy, że zrobiłam na kolację
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
Goodwill witaj w gronie Lipcówekjusella, kot_bury, aisa lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
ada89 wrote:to tylko ja nie czuję zadnych ruchów?
Spokojnie masz jeszcze czasja poczułam 19t5d z tym że od razu leciutkie kopniaczki. Dziś byłam w stanie nawet pod ręką poczuć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:35
jusella, aisa, ada89, Agaax lubią tę wiadomość
-
witam dziewczyny
Tak czytając postanowiłam i ja powiedzieć o ruchach ;-)Mej malusiej istotki
ada89 moim zdaniem jeszcze czas na ruchy koleżanka poczuła dopiero w 22tyg bo ma łożysko przodujące co sprawiło że ruchy były ale słabsze i ich nie odczuwała Wiec spokojnie odczujesz juz niebawem:)
Ejrene u mnie niestety ręką mąż nie potrafi jeszcze wyczuć Albo ma aż tak grube ręce heh albo rzeczywiście jeszcze za wcześnie . Chociaż od moich znajomych mężowie czuli juz w 20tyg
Asit gratuluje chłoptasiaAsit, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witaj goodwill. Masz taki sam termin, co ja
Dziewczyny, ten wątek powinien się w jakiś wątek kulinarny zamienićCiasta, obiadki, racuszki... Ślinka do samej podłogi leci
Patutka - ja sie zapisałam na warsztaty Mamo to ja, mam nadzieję, ze organizacja będzie lepsza niż u Ciebie.
Ejrene, dziękuję za uaktualnienie listy
A u mnie czarnej serii cd... padło mi sprzęgło w aucieNIe wiem, czy to tylko linka, czy całe sprzęgło do wymiany. Jakbym miała mało wydatków
Ale za to poczyniłam kolejne zakupy dla Malucha, no po prostu nie mogłam si,ę oprzeć
Ejrene, Zuzulka88, goodwill, jusella lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:
Ejrene u mnie niestety ręką mąż nie potrafi jeszcze wyczuć Albo ma aż tak grube ręce heh albo rzeczywiście jeszcze za wcześnie . Chociaż od moich znajomych mężowie czuli juz w 20tyg
U mnie pewnie też jeszcze długo minie zanim mąż poczujekamenkaa lubi tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Witaj goodwill. Masz taki sam termin, co ja
Dziewczyny, ten wątek powinien się w jakiś wątek kulinarny zamienićCiasta, obiadki, racuszki... Ślinka do samej podłogi leci
Patutka - ja sie zapisałam na warsztaty Mamo to ja, mam nadzieję, ze organizacja będzie lepsza niż u Ciebie.
Ejrene, dziękuję za uaktualnienie listy
A u mnie czarnej serii cd... padło mi sprzęgło w aucieNIe wiem, czy to tylko linka, czy całe sprzęgło do wymiany. Jakbym miała mało wydatków
Ale za to poczyniłam kolejne zakupy dla Malucha, no po prostu nie mogłam si,ę oprzeć
To pochwal się co kupiłaśmy w tym roku też już z tysiąc w auto władowaliśmy
jusella lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Ja Was czytam regularnie, ale dziś wpadłam tylko się pochwalić.
Dzisiaj mieliśmy połówkowe USG, super się złożyło, że mąż-tatuś też mógł pójść.
Z dzidzią wszystko w jak najlepszym porządku, wszystkie narządy tam gdzie trzeba, zdrowe, ruchliwe i piękne dziecię! To z czego ja jestem przeszczęśliwa.Mężuś natomiast pęka z dumy, bo nie da się ukryć (małe nie było specjalnie wstydliwe
), że będzie SYN. Także u nas dziś tyyyyyyle radości!
P.S. Można do mnie na liście dopisać Wojtusia.
Ejrene, Zuzulka88, niezapominajka, kamenkaa, September, jusella, kot_bury, aisa, eve90, mamuśka1, stokrotka2013, Agaax, _analiza, Sanna lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
QUOTE=olcia_2209]Patutka to rzeczywiście słabo. My byliśmy chyba okolo 16.20. Dziś miała być ankieta wiec ja mam zamiar napisać im wszystkie minusy, moze uda im się poprawić niektóre rzeczy
[/QUOTE]
No to pewnie mniej ludzi było, jak ja już przyszłam to niczego nie było hahaha.
Ale co do poruszanych tematów nie mam zastrzeżeń.
Kama- a do pruszkowa to sie nie wybieram.ale to bezpieczny maluch będzie czy jak?
Jak to pruszków to może mniejsze oblężenie będzie.
Niezapominajka- też sie na nie wybieram. A Ty w jakim mieście?
Dziewczyny, czy któraś z Was mieszka w krakowie?
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️