Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola90 wrote:Patutka ja do 8 marca czekam więc u Ciebie nie jest tak źle
I ja do 8 marca czekam, a co do ruchów to normalnie od poniedziałku jest przełom czuje małe i wiem że to małe się wierci i kopie dziś nawet tatuś zobaczył jak brzuch podskakujejusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Smile wrote:witam nowe forumowiczki:)grono nam się powiększa:)
To ja chyba mam najpóźniej wizytę bo 12.03 połówkowe a 14.03 zwykła wizyta u gina...cierpliwości drogie mamusie:)
nie no najpozniej to chyba ja hehe 21 marca ale to wizyta u lekarza bo ja po polowkowym juz dawnoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 23:47
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
no moje sie wierci okrutnie zwlaszcza wieczorem jak to mama z checia by poszla spac... za to z rana sie uspokoilo ii daje troszke pospac ja mam wrazenie ze moj to sobie juz staly rytm ustala bo daje znac o sobie wlasciwie w tych samych godz:)
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Dobra dobra, całkiem niemało nas- czekających na wizytę - ja połówkowe tez dopiero 15go marca
Chociaż wczoraj poszliśmy na sushi ze znajomymi i po powrocie złapał mnie taki ból brzucha ze nie mogłam sobie poradzić. Wizyta w łazience pomogła odrobinę ale od rana znowu czuje jakiś dyskomfort:( trochę żołądek wysoko boli a trochę cały brzuch... wzięłam nospę i mam nadzieje ze pomoże bo dziś w pracy ostra robota się szykujenie pamiętam żebym kiedyś czuła podobny bol; jak do jutra nie przejdzie to trzeba będzie się wybrać do lekarki chyba na konsultację...
Goodwill - witaj!19.07.2016 r. Aleksander
-
Właśnie dostałam przesyłkę z moimi leginsami. Zamawiałam te http://allegro.pl/show_item.php?item=5165261870
http://allegro.pl/show_item.php?item=5995992693
Pierwsze wrażenie jest całkiem niezłe, nie wiem jak zachowają się po praniu i czy się zaraz nie zmechacą, ale myślę że za tą cenę nie są złe.martynka870, niezapominajka, nowatorka, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
niezapominajka wrote:Witam z rańca, lecę do labo zrobić badania. Po południu podglądanko mojego Maluszka
Miłego dnia.dziś i we wtorek
niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka, od kiedy Maluszek zaczął dawać o sobie znać, jakoś nie potzrebuję tych usg, ale zawsze to miło popatrzeć na potomka
Angella, ja siedzę na L4, ale w ogóle mnie to nie zajmowało. Pracuje w szkole i kasę dostaję nadal bez zakłóceń, wiec się nie interesowałam. -
angella908 wrote:witam się w 23 tygodniu
Mam pytanine do dziewczyn co siedza na L4 pierwsza pieniadze po miesiącu wypłaca pracodawca, a pozniej ZUS tylko ja mam to gdzies zgłosić bo jak oni przeleją mi pieniądze?
Pracodawca przekazuje do ZUSu druk Z-3, na którym powinien wpisać Twój nr konta. -
Angela pracodawca wysyła wszystkie info do ZUS
Dziewczyny powodzenia dzisiaj na wizytach czekamy na info
Szczerze to boli mnie dzisiaj Podbrzusze i chyba wezmę nospe jak się nasili...
Ja mam w planach pojechać do Lidla zobaczyć co mająWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:33
-
martynka870 wrote:Wiola90 a te z kieszeniami jak wyglądają jak się założy? i rozmiar kupiłaś ten co zawsze nosisz czy wiekszy?
, a w nogach akurat, nie są mocno naciągnięte to nie prześwitują. Z tych z kieszeniami mam koral i granat. Przez te koralowe trochę majtki przebijają, ale ja i tak planuje nosić do dłuższych bluzek, granatowe nie przebijają. Z tych zwykłych mam czarne, też są fajne.
martynka870, jusella lubią tę wiadomość
September wrote:Wiola dzięki za linki i opinie też sobie zamówię tylko mam dylemat jaki kolor
tylko tak jak pisałam to opinia na pierwszy rzut oka. Ciekawa jestem jak będą wyglądały po praniu, ale najwyżej będą tylko do chodzenia po domu.
Witam.
widze ze sporo was z bolami w podbrzuszu. ja tez je miewam dosc czesto, ale podejrzewam ze moga byc zwiazane z gazami i jelitami bo najczesciej je mam jak sie za ciezko najem. ale moge sie mylic i to nie od tego.
niezapominajka ja tez tak ostatnio myslalam wlasnie ze juz ide spokojniejsza na wizyty bo mala kopieAle licze na ladne zdjatko dzisiaj na polowkowym.
Powodzenia wsyzstkim ktore dzisiaj wizytuja! podzielcie sie potem fotkami!
milego dniaMaka, _analiza, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
_analiza wrote:Dobra dobra, całkiem niemało nas- czekających na wizytę - ja połówkowe tez dopiero 15go marca
Chociaż wczoraj poszliśmy na sushi ze znajomymi i po powrocie złapał mnie taki ból brzucha ze nie mogłam sobie poradzić. Wizyta w łazience pomogła odrobinę ale od rana znowu czuje jakiś dyskomfort:( trochę żołądek wysoko boli a trochę cały brzuch... wzięłam nospę i mam nadzieje ze pomoże bo dziś w pracy ostra robota się szykujenie pamiętam żebym kiedyś czuła podobny bol; jak do jutra nie przejdzie to trzeba będzie się wybrać do lekarki chyba na konsultację...
Goodwill - witaj!
http://kobiecyporadnik.pl/advid,326,cid,3,title,Czy-w-trakcie-ciazy-mozna-jesc-Sushi,porada.html?smjtticaid=6168b3Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:38
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]