Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, musieliśmy zrezygnować z dzisiejszego wyjścia na obiadokolację bo słabo mi się zrobiło
ale żarełko przyjechało do mnie - była pizza a żeby było zdrowo to z brokułem
. I teraz już mi dobrze - leżę Buniem do góry a Szymuś skacze mi po pęcherzu
niezapominajka, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
NAdrobilam Was
Ale padam tak jak Wam pisalam mialam dzisaj tour de polone ale wszystyko udalo sie dopiac co do minuty wiec jestem happy ale zmeczonajutro bede wiecej pisa. Na razie zycze Wam spoookojnej nocy i wiekie dzieki za mile slowa
niezapominajka, Zuzulka88, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Melduje sie po wizycie. Spokojniejsza. Moja szyjka ma okolo 3,4 cm jest twarda i zamknięta. Badanie bylo dosyc bolesne ale bardzo dokladne. Malutkiego tylko chwilkę podejrzalam bo dwa tygodnie temu miała polowkowe ale miewa sie dobrze. Teraz juz za każdym razem przed wizyta mam ktg na razie sluchamy krótko serduszka.malutki jest ulozony poprzecznie.
Teraz będę trzymać kciuki za resztę wizytujących:))mamuśka1, eve90, niezapominajka, jusella, Zuzulka88, stokrotka2013, aisa, Wiola90, Maka, Smile, kot_bury, MirelS lubią tę wiadomość
-
ja po ćwiczeniach. Dzisiaj poczułam chyba wszystkie mięśnie w swoim ciele
Ale też uznałam że jestem grubasem przy tych dziewczynach. Szczuplutkie bez boczków bez niczego... Jeju jak ja wyglądam w takim razie hahahaha
Patutka 9 kwietnia jest bezpieczny maluch w pruszkowie
Gratuluje udanych wizytniezapominajka, Zuzulka88, Smile, kot_bury lubią tę wiadomość