Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No i mój połówkowy dzisiejszy brzuch
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/752ad529a0e0.jpgjusella, September, majeczka87, kot_bury, Asit, aisa, izulala, panna truskawka, nowa!, Zuzulka88, Maka, ada89, MirelS, _analiza, figaa, ona2012, Kasiulina, Ejrene, Wiola90, eve90, niezapominajka, Agaax, stokrotka2013, mamuśka1, Sanna lubią tę wiadomość
-
Dunda wrote:Jusella sto lat!
Jak amnio wyszło ok to teraz mam mocz do dupy.
Ciała ketonowe-ślad
Nabłonki płaskie-nieliczne
Bakterie-dość liczne
Pasma śluzu-nieliczne
Ja się wykończe, dobrze,że jutro wizyta ale się boje,ze i tak wyślę mnie na posiew i dopiero później w razie wu antybiotyk i się boje czy to nie za późno może być... ach...
Tez juz bym chciała być po polowkowych, "zazdraszczam" tym co są po.
Dunda - dziękuję
U mnie na drugi dzień po rewelacyjnym wyniku amnio wyszło, że niedoczynność tarczycy mam ale biorę już leki i mam nadzieję, że wszystko się unormuje
więc proszę, nie zamartwiaj się na zapas, w najgorszym wypadku to jakieś lekkie zapalenie układu moczowego, dostaniesz leki i wszystko będzie ok.Dunda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Kot bury, kopiujesz ode mnie obiad
U mnie wczoraj była wersja z ryżem i burak tarty na grubych oczkach z jabłkiem a dziś ziemniaki i podsmażane buraczki
Jak mawiają Anglicy: great minds think alike
Dunda wrote:ja się wykończe, dobrze,że jutro wizyta ale się boje,ze i tak wyślę mnie na posiew i dopiero później w razie wu antybiotyk i się boje czy to nie za późno może być... ach....
To pewnie tylko infekcja pęcherza, może nawet przejść sama. Też miałam na początku podobny wynik (z tym, że bakterie bardzo liczne) i posiew wyszedł czysty. Moja teściowa (jest laborantką) podpowiada też, żeby oprócz podmycia się przed pobraniem włożyć tampon, bo u kobiet często przy okazji trafia wydzielina z pochwy, a razem z nią śluz i bakterie. Ale ja tam się nie stosuję, chcę mieć 9-miesięczny urlop od tamponówDunda, aisa lubią tę wiadomość
-
Asit, ależ mi narobiłaś ochoty tymi racuszkami
Jutro zakupię jogurt i budyń i będę robić
A właśnie mi się przypomniał dzisiejszy sen- mały tak szalał u mnie w brzuchu że aż było widać jak brzuch się podnosiFajne uczucie, na które niestety nadal czekam
Smile, jusella, majeczka87, aisa, Asit lubią tę wiadomość
-
Gratuluje dziewczyny!
Agaax - super, że wszystko ok!
Jusella - sto lat!
Dunda - słuchaj mnie, będzie dobrzeMoże źle próbkę pobrałaś?
Kijanka - oczywiście, że zdrowa
I dzisiaj, dziewczyny poczułam ruchy.. chybatakie głaskanie od środka
_analiza, kot_bury, Zuzulka88, jusella, aisa, niezapominajka, Agaax, kijanka_88, stokrotka2013, Sanna lubią tę wiadomość
-
Jusella - sto laaaat! :* (usłysz jak Ci ładnie śpiewam do monitora
)
Dunda - byłabym za tym, co mówią dziewczyny, posiew i pij żurawinkę i dużo wody. Nic czego nie da się pozbyć, no stress.
Ja tez musze iść na posiew tak profilaktycznie i jakoś nie mogę się zebrać, tak z resztą jak i do dentysty.
A trzeba przecież zajrzeć i tu i tu
Dalile
- po pierwsze zazdroszczę ruchów!u mnie na razie w tej kwestii tak jak u Zuzulki - poczułam raz konkretne ale tylko we śnie
- po drugie zawsze jak patrze na Twój avatar uśmiecha mi się gęba, musze chyba z sentymentu jakieś odcinki GG sobie zapuścić
XO XOZuzulka88, Smile, jusella lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Hej! właśnie wróciłam z małych zakupów. Udało mi się znaleźć tym razem top z wszytym stanikiem z H&M mama:) jeszcze raz polecam second hand-y
Dołączam się do gratulacji z udanych wizyt ! super czytać dobre wieści.
Jusella dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka
Milcia śliczny brzusio już !
mi też wyszły ostatnio bakterie, bo dałam próbkę z pierwszego moczu,a następnym razem z środkowego i wyniki mam już dobre
Dalile jak czujesz smyranie to jeszcze chwilę i będzie kopanie. Mnie właśnie teraz podkopuje,bo się położyłam
Chwila odpoczynku i zabieram się za ćwiczenia z youtubeSmile, jusella, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:No to tu akurat mogli i faceci, kazdy je dostawał.
Generalnie patrzę na to wszystko z przymrużeniem oka. Nie przyszłam po próbki czy coś tylko po to żeby dowiedzieć się o tej 1 pomocy przede wszystkim.
Tylko szkoda, że była mowa o tym jak pomóc przy bezdechu bądź połknięciu czegoś, no i nic więcej. Ale dobre i to. Zawsze yo jakaś wiedza!
HALOOOO. Dziewczyny, czy jest tu któraś z Was mieszkająca w krakowie?
Byle nie w innym mieście obok.
Zdecydowanie zarejestrowali za dużo osób. Miejsce nie jest przystosowane do takich wykładów. Malutki ekran, Ci co siwdzięki z tyłu pewnie nie widzieli nic..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 14:48