Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim !
Właśnie wróciłam z połówkowego, Ania dalej pozostała Anią, uff
410 gram, wszystko w normieŁożysko na tylniej ścianie, nisko, może jeszcze się podnieść, ale jak nie ma plamień to jest dobrze
Miłego dnia !jusella, Zuzulka88, nowatorka, Wiola90, aisa, Inska, ada89, kot_bury, stokrotka2013, MirelS, mamuśka1, Sanna lubią tę wiadomość
-
Agaax wrote:Cześć wszystkim !
410 gram, wszystko w normieŁożysko na tylniej ścianie, nisko, może jeszcze się podnieść, ale jak nie ma plamień to jest dobrze
Miłego dnia !
no to gratulacje bo juz raczej nic sie niezmieni i super ze wszystko w pozadku no i piekne imie dla corci
Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
jusella wrote:A tak w ogóle to witam się środowo-urodzinowo - dziś obchodzę 20 rocznicę 18 urodzin
Jusella życzę ci wszystkiego co najlepsze zdrowka, bezbolesnego i pięknego porodu, zdrowego i silnego Szymonka i samych pięknych chwil.jusella lubi tę wiadomość
-
Agaax wrote:Cześć wszystkim !
Miłego dnia !
Agaxx super wiadomości z rana.gratuluje córci
Ja mam dzis wizytę ale dopiero o 16.40 wiec mam stres.Agaax lubi tę wiadomość
-
Jusella no to wszystkiego najlepszego.
Patutka kurcze myślałam że to będzie ciekawsze. Ale może do kwietnia się ogarną
Agaax super że Ania została AniąSpora mała i ciesżę się że wszystko w porządku.
Ja wróciłam od gin, wszystkie wyniki ok, cytologia tak samo, dostałam receptę na euthyrox, poleciła mi nowego endokrynologa bo moja już nie przyjmuje. Zrobiła mi badanie, stwierdziła że mała jest duża i zmierzyła tętno małej ale nie powiedziała ile
Mam do niej przyjść 4 marca bo muszę po ponowne zwolnienie przyjść
I jeszcze czekam na tel od szkoły rodzenia ciekawe kiedy zadzwonią i do tego muszę zadzwonić do Medicoveru umówić nas na USG 4DAgaax, eve90, Asit, aisa, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jusella, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Zdrowia, szczęścia, radości i morza miłości! A branżowo to spokojnej dalszej części ciąży i lekkiego porodu
Agaax, super, że malutka zdrowa i że nic Jej w międzyczasie nie urosło między nóżkamiAgaax, jusella lubią tę wiadomość
-
Jusella życzę Ci zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń
Ja dzisiaj źle spałam. Cała noc niespokojna przez te wyniki..krew też nie wyszła za dobrze. No i podwyższone crp i ob. W dodatku czuje jakiś dyskomfort w pochwie, boję się że jakieś dziadostwo się przyplatalo.. Wizyta jutro i już nie mogę się doczekać.
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Asit, fajnie że śnieg spadł i jest przymrozek, trochę tych wirusów wybije i dzieciaki się cieszą
Dużo lepsza taka pogoda niż taka zgniła wiosna, niby słońce, ale wiatr i deszcz.... a wirusy szaleją...
Na obiad udka z kurczaka, ziemniaki i buraczki podsmażane.
A propo wcinajmy buraki pod każdą postacią bo to bogate źródło żelaza!!
Maka, wszystko będzie ok, mocz pewnie do powtórki będzie. Może to jakaś infekcja się przyplątuje, ale szybko ją wytępisz i będzie ok!
Majeczka, powtarzałaś mocz?jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość