Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, a ja nic nie ćwiczę... chyba muszę się przemóc, bo w sumie w ciągu dnia mam mało ruchu. Do pracy mam podwózkę, w pracy siedzę przed kompem, z pracy czasem na piechotę wrócę to wtedy 15 minut spacerku jest, ale zazwyczaj trafia się podwózka.TP 31.07.2016
-
dalile narobiłaś mi smaka na kakao a u ans tegoż brak
Choler awyślę jutro mojego do sklepu po kakao
Ja mam jedne spodnie ciążowe tylko o rozmiar większe więc jest ok.Ale tak to jeśli chce zwykłe to też musze już kupowaćo rozmiar lub dwa większe
-
aisa wrote:Też bym dziabnęła ciasta od nowatorki
Kot bury, o co cho z drożejącymi paczkami, jakie przesyłki będą droższe? To niezbyt fajna wiadomość
Milcia, jak brzuch, przeszło trochę?
No przeszło na szczęście, ale leżę już jakieś 6 godzin.aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
przybyłam, zobaczyłam, nadrobiłam
kurcze a to tylko pół dnia.. Też noszę rozmiar z przed ciąży, w każdym razie spodnie, na koszulki się pogniewałam, bo zrobiły się ciut przykrótkie.
Skończyłam remontować, gips, farba, obrazy, donemam dość, padam na twarz i idę spać. Dobranoc
Agaax, aisa, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Patutka jak po warsztatach?
Kiepsko, generalnie straszne przeludnienie.
Nie podobalo mi sie to, że zamiast kobiet siedzieli faceci i brali udział w losowaniu.
Ogólnie to tematy jako tako spoko, ale o fotelikach trwalo ponad godzinę, a ja jednak wolałabym by skupili się na pierwszej pomocy. Ale to co mowili faktycznie było interesujące.
My nie dostawaliśmy żadnych siateczek z próbkami, szczęście że chwilę wcześniej dostaliśmy smsa, że nie dojedzie woda
Byly jakieś 4 stoiska, nuk, humus, palmers i coś jeszcze.
Organizacja trochę kiepska, skonczylo sie 45 minut po czasie...
Ale cieszę się, że wiem jak pomóc maluchowi.
Podobno te warsztaty miesiąc temu wyglądały dużo lepiej.jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Milcia wrote:Patutka, to rzeczywiście chyba akurat trafiłaś na "kiepski" egzemplarz warsztatów. U mnie faceci też byli, ale kartek do losowania nie dostawali. Tylko kobietom przysługiwało.
Generalnie patrzę na to wszystko z przymrużeniem oka. Nie przyszłam po próbki czy coś tylko po to żeby dowiedzieć się o tej 1 pomocy przede wszystkim.
Tylko szkoda, że była mowa o tym jak pomóc przy bezdechu bądź połknięciu czegoś, no i nic więcej. Ale dobre i to. Zawsze yo jakaś wiedza!
HALOOOO. Dziewczyny, czy jest tu któraś z Was mieszkająca w krakowie?
Byle nie w innym mieście obok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 10:02
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Telashe wrote:przybyłam, zobaczyłam, nadrobiłam
kurcze a to tylko pół dnia.. Też noszę rozmiar z przed ciąży, w każdym razie spodnie, na koszulki się pogniewałam, bo zrobiły się ciut przykrótkie.
Skończyłam remontować, gips, farba, obrazy, donemam dość, padam na twarz i idę spać. Dobranoc
Z koszulkami u mnie to samo jakimś cudem wszystkie się "skurczyły". Nie wiem, może pralka się popsuła?
Zuzulka88, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość