Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oldżi wrote:Ja mam tak wzięty brzusio, ze rzeczywiście wyglada okazale jak na 6 miesiąc mam nadzieje, ze te wzdęcia wkrótce znikną
Dla mnie udany poród bedzie kiedy zdrowy dzidziuś bedzie na świecie a czy to bedzie sn czy cc jest mi obojętne, ważne zeby lekarze reagowali szybko a jest masę przypadków gdzie sie na sile upierają przy sn i dzieci są niedotlenione, tego sobie nie wyobrażam! -
Dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie.
Ejrene, mój gin wraca dziś, jutro będę próbowała się umówić. Podejrzewam, że mója ciąża jest młodsza od waszej, bo miałąm późną owulację (potwierdzoną testem) Tak czy inaczej lipiec to piękny miesiąc, obyśmy wszystkie szczęsliwie się nudziły przez te pozostałe miesiące.
Nie wiem czy inne aniołkowe mamy tak mają, ale powiem, wam, ze najchętniej uniknęłabym wszelakich badań. Naszczęście rozsądek mówi co innego.
Czy sprawdzałyście betę na początku? Bo mnie nawet do tego nie śpieszno..
A poród - tu gdzie mieszkam (Iralndia) prawie wszystkie rodzą sn, i jeśli dane będzie mi dotrwać to tego momentu to też jestem za sn.07.02.2014 Syn [*] -
namea wrote:Kasiuleks tak mi przykro! Trzymaj sie mocno...
Wyglada na to, ze jestem nastarsza - 34 lata, pierwsza ciaza!
Ja tez 34 i też pierwsza ciąża
Kasiuleks przykro mi.... TulęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 19:35
namea lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
MartaT wrote:Dziewczyny wiem,że może na takie pytanie jeszcze za wcześnie,ale nie wierzę,że żadna z nas już o tym nie myślała chciałybyście rodzić naturalnie czy poprzez cc?
Ja bym wolała naturalnie, szybciej do siebie sie dochodzi.
Ale jestem po operacji i nie wiem co lekarz zaleci. Zobaczymy, co lepsze dla maluszkastarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
MartaT wrote:Dziewczyny wiem,że może na takie pytanie jeszcze za wcześnie,ale nie wierzę,że żadna z nas już o tym nie myślała chciałybyście rodzić naturalnie czy poprzez cc?
aisa lubi tę wiadomość
-
Ja robie hybrydy. Jak sie boisz to mozesz w czasie robienia maseczke ubierac. Ze wzgledu na ostry zapach i pylki. Pozatym mysle, ze nie ma zadnych przeciwskazan do robienia pazurkow.
Maseczki sa tanie i do kupienia chyba w kazdej aptece. Ja maseczke ubieram nawet w domu jak ktos jest chory, zeby nie zlapac i naprawde sie sprawdza, wiec polecamnowatorka, September, namea lubią tę wiadomość
Moj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)
-
Wiola90 wrote:Cześć
Potwierdzam, super lekarz. Ma ogromną wiedzę i fajne podejście do pacjentek Bardzo dużo mówi, wyczerpuje temat tak że już nie ma o co pytać Polecam
Ja ogólnie do doktora chodzę na NFZ, ale byłam już kilka razy prywatnie u dr Sprawki i również polecam tego lekarza. Teraz zastanawiam się czy nie chodzić do niego w ciązy. -
Witam ale tu popisałyście ale maluch śpi więc co nie co nadrobiłam ja mam27 lat i jest to moja 2 ciąż planowana i wyczekana bo po 8 miesiącach starań .
Witam nowe dziewczyny i gratuluje .
Kasiuleks przykro mi lecz nie poddawaj się .