Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze... to pierwsze zdjęcie jest jednym z najładniejszych, jakie widziałam...
martynka870 lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
dziękuje dziewczyny
to po mamusi się tak ładnie ułożyła
Naditta ja kilogram ten dodatkowy tez przytyłam w przeciagu 2 tyg. tez nie wiem czemu tak powoli przybieram na wadzę,ale nie przejmuję się tym dopóki jak na razie jest wszystko ok,dziecko rozwija sie prawidłowo.jusella, Naditta, aisa, kot_bury, Maka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
martynka870 wrote:dziękuje dziewczyny
to po mamusi się tak ładnie ułożyła
Naditta ja kilogram ten dodatkowy tez przytyłam w przeciagu 2 tyg. tez nie wiem czemu tak powoli przybieram na wadzę,ale nie przejmuję się tym dopóki jak na razie jest wszystko ok,dziecko rozwija sie prawidłowo.
Martynka, ja też się nie przejmuję chociaż jak usłyszę od kogoś: 'o matko, po Tobie wcale nie widać tej ciąży' albo 'dlaczego nie masz brzucha' albo najgorsze: 'Ty coś w ogóle jesz dziewczyno'? To wtedy zaczynam się zastanawiać przez chwilę, czy na pewno ze mną wszystko ok.
A mój mały jest nawet wg usg o tydzień większy więc on rośnie, ja niemartynka870, jusella, kot_bury, eve90, nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Forum jest po to by dzielić się dobrymi i złymi stronami ciąży.
Chodzi jednak o to by robić to z jakimś wyczuciem. Można to samo przekazać bez przesadzonej dramaturgi, która w pewnych momentach nie jest potrzebna.
Do tego pojawiają się szczątkowe informacje o życiu, które często nie trzymają się kupy. Być może dlatego że są szczątkowe i wyrwane z kontekstu.
Do tego dochodzą inne słowa na innych wątkach więc taka półprawda wychodzi.
Już dawno zauważyłam, że wiele dziewczyn uciekło z forum bo atmosfera jest słaba.
Apel więc o mniejszy dramatyzm sytuacji, będzie i wsparcie i przyjemne rozmowy. Od nas zależy jak to forum będzie wyglądać!!*Słoneczko, jusella, Naditta, Ejrene, kot_bury, Telashe, niezapominajka, goodwill, Kasiulina, Wiola90, Ana32, September, figaa, ona2012, ninja, _analiza, kijanka_88, Ama, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A ja mam 4,5 kg na plusie
Śliczne zdjecie martynka870 Oliwka świetnie zapozowala
Kama moje małe też dziś mniej aktywne tylko takie delikatne banc banc z rana ale już pisalyscie nie raz ze maluszki dopiero regulują sobie rytm dnia więc na spokojnie ale te ruchy są cudowne
Dziewczyny czy któraś jest może z Lublina i może polecić dobrego okuliste ?martynka870, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
martynka870 wrote:Naditta dobrze,ze dziecko rośnie...my tak dużo już nie musimy
Moja mama mi ciągle powtarza,żebym się cieszyła, bo potem będzie prościej. Mam tylko nadzieję, że nie zacznę teraz przybierać w jakimś szalonym tempie...
Ja nawet od lekarki na ostatnim usg usłyszałam: 'O matko, gdzie Twój brzuch?Ty coś w ogóle jesz dziewczyno? ' Ja mówię, że oczywiście i to dużo. Nie chciała wierzyć, zapytała męża który był że mną, żeby się upewnić.
aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Moja mała się w końcu uaktywnia skupiła kapustę i poszła chyba spać
Laski i tak macie mało na plusie ja mam jiz chyba +7 lub +8 i troszkę mnie to przeraża szczególnie jak chodzę na tą gimnastykę i te niektóre dziewczyny są takie mega szczupłe i jedynie brzuch mają... Jeju chyba muszę ćwiczyć dodatkowo w domu. Masakra. Sorki ale mam czasami straszne komiksy co do swojego ciała i jak widzę już jakiś kilogram lub dwa na plusie to mi Gorzej
I przeraża mnie wizja potem zrzucenia tegoale będę ćwiczyć jak tylko będzie okazja
Martynka śliczne zdjęcia
Cherrylady witajWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 10:49
Telashe, martynka870, Maka, Agaax, eve90, ona2012, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Telashe to roztrojenie jaźni to chyba "skutek uboczny" ciąży - mnie dość często się włącza
Pogoda do bani, plucha przebrzydła a wypadałoby na spacer iśći spaceruj od parapetu do parapetu
a poważnie... masz absolutną rację
co do wagi, przyznam się że swojej nie znam.. nie mam takiego magicznego urządzenia w domu, a wg karty ciązy waga mi się wacha od +0,3 do +2... zaspałam dziś na wizytę, więc aktualnej nie znamjusella, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz