Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
panna truskawka wrote:Mam podobnie. Dziś bolą mnie: żebra, mostek, przepona- sama nie wiem co już mi doskwiera. Brzuch jakby był napompowany, ciągnie jakoś. No i coś plecy czuje.
Jak nie zjem czegoś przez dłuższy czas to też mam mdłości. Nawet ostatnio myślałam, że jednak zostawie śniadanie w toalecie bo za długo nie jadłam i mnie zemdliło.także spoko loko 2tyg i minął wam bóle, )
jusella, nowatorka, niezapominajka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Patutka lez odpoczywaj i będzie dobrze!!! 3mam kciuki! !
Dziewczyny a po co wy badacie teraz progestron?Patutka, niezapominajka lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
to chyba kulka silikonowa... nie mam pojęcia- miałam jakieś poduchy z ikei które miały iść na strych (na wieczność) więc postanowiłam wypchać zawartością. Ma konsystencję waty poliestrowej, szczerze mówiąc nie znam się na wypełnieniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:28
jusella, niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
izulala wrote:Patutka lez odpoczywaj i będzie dobrze!!! 3mam kciuki! !
Dziewczyny a po co wy badacie teraz progestron?
Kontrolnie dla własnego spokoju bo jestem w trakcie odstawiania luteiny a wcześnie miałam niedobory przez to plamienia i krwawienia.
majeczka87, izulala, niezapominajka, kama005 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Na wstepie przeproszę Was Dziewczyny za to co napiszę, może uznacie mnie za mało współczującą lub coś w tym stylu ale juz nie mogę czytać tych niektórych wpisów.Patutka z całym szacunkiem ale powinnaś chyba założyć swój własny wątek pod tytułem "Patutka i wszystkie problemy świata". Na prawdę połowa wątku to Twoje perypetie chorobowe i opowieści o całej rodzinie.Może przenieście się na priva czy coś w tym stylu?
Pewnie niektóre dziewczyny mają podobne odczucia a nie maja odwagi napisać albo ja jestem może na niewłaściwym wątku...niektóre w ogóle przestały pisać a szkoda bo coś fajnego wnosiły na to forum.
Wolałbym pogadać z Wami o przyjemnych rzeczach związanych z macierzyństwem i posiadaniem dzieci, dużo się dowiedziałam dzięki forum, o niektóre rzeczy podpytywałam lekarza.
Każda może mieć wątpliwości że ją cos kłuje czy boli ale powoływanie się na Matkę Boską to już naprawdę była przesada...
Sama wczoraj miałam incydent z zasłabnięciem i dzięki za odp:)ciąża to wieczny strach ale nie bójmy się pytać lekarza!!!
Miłego dnia,
p.s.jeśli ktoś ma podobne zdanie to niech da lajka:)aha i doskonale wiem o tym że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie więc je wyraziłam i nie chce być powodem kłótni na forum.
Susana, Stysia85, martynka870, Naditta, September, aisa, Telashe, panna truskawka, *Słoneczko, Ejrene, niezapominajka, aga9009, ninja, Milcia, kijanka_88, Dunda, Ama, mamuśka1, Zuzulka88, Asit, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Szczerze to średnio wierze w te Twoje wpisy bo niektóre się w ogóle nie trzymają kupy...i szkoda że nie ma tu funkcji blokady niektórych użytkowników.Tyle w temacie i nie mam ochoty z Tobą dyskutować.
Naditta, aisa, Ejrene, September, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 10:06 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 marca 2016, 14:32
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
cześć dziewczyny
Jestem na tym forum od 2 lat, ale usunełam konto i założyłam nowe po tych akcjach z flakonikiem
Termin OM mam na 01.0 a z usg na 25.07 i jakoś bardziej lipcowo się czuję... ale nie o tym. Chciałabym was zapytać, jak Wasza waga? Ja mam 18+2 i już +4 kg. Nnie zrozumcie mojego wpisu jako paniusi liczącej kcal- przeciwnie- jem wszystko i staram się dostarczyć mojej pszczółce wszystkiego co potrzeba- ale też nie objadam się, bo nie chcę potem po porodzie być sfrustrowana, że mam 20 kg do zrzucaniaChcę więc zapytać, jak to wygląda u Was? Bo przecież wody łożysko dziecko itd poki co waży chyba może kg... to co te pozostałe 3 robią
?
jusella, Agaax, aisa, Ejrene, kot_bury, niezapominajka, eve90, kamenkaa lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Być może po tym co napiszę też będę musiała zniknąć z forum, ale zgadzam się ze Smile. Miała prawo napisać swoją opinię i tekst "o cholerę Ci chodzi jest zdędny".
Każda z nas jest w ciąży, każda ma termin na lipiec, każda ma jakieś dolegliwości i każda ma prawo się udzielać i poruszać "zwyczajne" tematy, a nie tylko w domyśle "jeśli nie masz problemów to twoja ciąża się nie liczy".
Nie rozumiem też Patutka Twojego wpisu na Czerwcówkach jakieś 2 tyg. temu:
"Tak, ja zamierzam usunąć konto.
Nie potrzebuje by jakieś wariatki wykorzystywały moje zdjęcia
Czekam tylko aby dziewczyny stąd i z lipca odpisaly mi w prywatnych wiadomościach, zebym kontaktu nie stracila.
Bo szkoda mi będzie"
Naditta, Stysia85, aisa, Kasiulina, Ejrene, Zuzulka88, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
a to nasza Oliwka z połowkowego, ktore tu gdzie mieszkam odbywa się w 19 tyg około.
_cherryLady każda przybiera na wadze inaczej,takze nie ma co się martwić , moim zdaniemmajeczka87, _cherryLady, stokrotka2013, Naditta, Maka, jusella, panna truskawka, Agaax, aisa, kot_bury, niezapominajka, goodwill, alexxx, Wiola90, eve90, September, Ejrene, ada89, ona2012, _analiza, kijanka_88, nowatorka, mamuśka1, Zuzulka88, Asit lubią tę wiadomość
-
moim zdaniem forum jest tez wsparciem, warto mowic co komu na sercu leży... po co dziewczyna ma pisac o pogodzie jak sie jej swiat wali.. mnie interesuje los kazdej z was.. i wiem ze ciaza to nie tylko super slodziuchne rozowe radosci i zyganie tecza ale tez bol,m cierpienie, opusczenie..
Maka, Patutka lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016