Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ale cudnie
kurcze.. muszę się zmotywować do ogarnięcia ogródka
od roku zawalony gałęziami po wycince. Ech, leń ma skutki uboczne...
martynka870, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
nick nieaktualnymartynka870, ale mała ślicznotka!
Też mam na razie 1,5 kg gratispo weekendzie i cieście od teściowej było więcej, ale spadło. Zawsze mam jakieś dziwne myśli, jak spada, muszę sobie wyznaczyć jakiś konkretny dzień na ważenie, a nie tak losowo co parę dni:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 10:53
martynka870, jusella, niezapominajka, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Patutka, już kiedyś Ci to pisałam i teraz się powtórzę: nie chodzi o treści, ale o pewną kulturę wypowiedzi, której - moim skromnym zdaniem oczywiście - trochę Ci brakuje. I o szacunek do innych, bo to, że ktoś nie przeżywa w danym momencie dramatu pobytu w szpitalu - czego bardzo Ci współczuję i trzymam za Ciebie kciuki, żebyście Ty i Twoja córeczka były zdrowe i dotrwały tak do lipca - nie znaczy, że nie ma prawa martwić się tym, że zrobiło mu się słabo w sklepie. Daj innym szansę na przedstawienie swojego zdania - także na Twój temat, takimi prawami rządzą się fora internetowe i... życie, na co nie musisz od razu reagować epitetami w kierunku innych i mało wysublimowanymi, emocjonalnymi wypowiedziami. Dla wielu z nas to pierwsza ciąża i myślę, że kobiety szukają tu wsparcia i być może czegoś więcej niż komentarzy w stylu "nie przejmuj się pierdołami, przynajmniej nie leżysz w szpitalu".
Ja mam na plusie 5 kg!W porównaniu z Wami to niewiele, ale nie martwię się na razie tym szczególnie, położna twierdzi, że w normie. Najważniejsze, że niunio zdrowy.
W Lublinie polecam okulistę z salonu Wrzos na Królewskiej. Miło wiedzieć, że jest tu jakaś regionalna sąsiadka.jusella, Smile, stokrotka2013, aisa, Naditta, September, Kasiulina, Wiola90, kot_bury, Ejrene, ninja, _analiza, MirelS, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
Jak jesteś choć trochę inteligentna to zobacz sobie ile lajków ma mój wpis, może uda Ci się wyciągnąć wnioski.A jaka Ty jesteś biedna i pokrzywdzona to chyba już każdy wie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 10:54
Ejrene, kijanka_88, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Ja też niestety albo stety nie przytyłam. Znaczy... Obecnie waże tyle ile przed ciąża a straciłam z 7 kg przez wymioty. Też wychodzi mi teraz że 1 kg w górę co 2 tygodnie..
Stokrotka Ty chyba też po Ivf? Ja nie z tych okolic ale po tych stymulacjach strasznie mi wzrok poleciał... Aż się okulista pytał czy bez problemu do niego dojechalam i " mam nadzieję że nie przyjechała pani sama samochodem"..
niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
martynka870 wrote:Telashe przynajmniej sie wyspałaś dzisiaj
kot ma w tym udziały... skubana wie że muszę wstać i mruczy nad karkiem. W następnym wcieleniu chciałabym być kotem domowym...
wczoraj na zajęciach dostaliśmy próbki, jakie było moje zdziwienie jak się okazało że jedną z nich jest butelka i smoczekPhilips avent robi takie suveniry.. Smoczek 0-3 i buteleczka 60ml. Miło.
*Słoneczko, Maka, jusella, niezapominajka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
*Słoneczko wrote:W Lublinie polecam okulistę z salonu Wrzos na Królewskiej. Miło wiedzieć, że jest tu jakaś regionalna sąsiadka.
Słoneczko dziękuję za namiary.
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Wszystko można przekazać w normalny sposób, nie atakując nikogo i nie lekceważąc Go.
Jaką wprowadzimy tu atmosferę taką będziemy miały!!
Niektóre osoby lubią być w centrum, innym taka postawa nie odpowiada. Jedni chcą wzbudzić litość, inni mają więcej empatii i współczucia inni nie. Jesteśmy różne.
ZNÓW APEL: dajmy sobie raz a dobrze po męsku po pyskach, niech atmosfera się oczyści i będzie normalne forum z wsparciem i o pierdołach.jusella, Naditta, Maka, Agaax, niezapominajka, alexxx, stokrotka2013, September, Telashe, Kasiulina, Ana32, kot_bury, Wiola90, Ejrene, kijanka_88, Zuzulka88, Asit lubią tę wiadomość
-
Szukając w czeluściach "internetów" opinii, jaką butlę kupić na początek, znalazłam taki artykuł:
http://dziecisawazne.pl/jakie-sa-konsekwencje-dokarmiania-dziecka-mlekiem-modyfikowanym/
Zamierzam, o ile się da, na początku karmić wyłącznie piersią, ale wiem, że czasem będę musiała wyjść czy cokolwiek i chcę zostawić męża czy mamę z butelką ze ściągniętym pokarmem (dobrze kombinuję, że to przejdzie?). Ale biorę też pod uwagę, że dziecko nie będzie się najadać czy ja będę mieć z laktacją problem i do tej pory traktowałam mleko modyfikowane jako coś normalnego w takich okolicznościach. Ale jak przeczytałam ten artykuł to mnie trochę zatkało. Co myślicie na ten temat? Trochę demonizują czy prawda to?https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
aisa wrote:Wszystko można przekazać w normalny sposób, nie atakując nikogo i nie lekceważąc Go.
Jaką wprowadzimy tu atmosferę taką będziemy miały!!
Niektóre osoby lubią być w centrum, innym taka postawa nie odpowiada. Jedni chcą wzbudzić litość, inni mają więcej empatii i współczucia inni nie. Jesteśmy różne.
ZNÓW APEL: dajmy sobie raz a dobrze po męsku po pyskach, niech atmosfera się oczyści i będzie normalne forum z wsparciem i o pierdołach.
3 razy na tak.Naditta, aisa, Kasiulina, Ejrene, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość