Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech, lustro zadecydowało za mnie.
"-Lustereczko powiedz przecie kto ma największe odrosty w tym mieście?
-Ty tela"
Czuję się jak zła królowa
Dom to nie muzeum, a baba wyglądać musikot_bury, eve90, aisa, majeczka87, jusella, Ejrene, Kasiulina, niezapominajka, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Telashe wrote:Ech, lustro zadecydowało za mnie.
"-Lustereczko powiedz przecie kto ma największe odrosty w tym mieście?
-Ty tela"
Czuję się jak zła królowa
Dom to nie muzeum, a baba wyglądać musi
"Poszła Tela do fryzjera..."eve90, Telashe, jusella, Ejrene, kot_bury, niezapominajka, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
martynka870 wrote:Telashe to do fryzjera raz dwa. Ja juz sie zapiłam na za 2 tygodnie, takze nie mogę się doczekac zmiany fryzury i farbowania .
używam do tego ziół i nie wiem czy jakikolwiek fryzjer by na to poszedł ^^
niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
martynka870 -> jaka piękna zima, poszłabym się tarzać w takim śniegu!!!
Co do wagi w ciąży: ja najpierw wyrzygałam -3kg, następnie dowiedziałam się o cukrzycy ciążowej i właściwie od 11Hbd waga stoi. Teraz jestem na -2kg, obecnie ważę 58kg. Nie potrafię przytyć na diecie cukrzycowej, ciągle chodzę wzdęta, obżarta maksymalnie...
Jeśli chodzi o minimalny przyrost wagi w ciąży (do końca), to wynosi on mniej więcej 5-7kg (macica, łożysko, dodatkowe płyny ustrojowe, dodatkowa tkanka tłuszczowa).
Dziś połówkowe. I radość, i stresik...majeczka87, Maka, martynka870, aisa, Telashe, jusella, Kasiulina, stokrotka2013, mamuśka1, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Telashe nie prawda
Gwarantuje Ci ze moje odrosty są jeszcze większe
Ale tak trudno się zebrac w sobie.. chociaż przed świętami to już wypada
Ja ostatnio szukałam wierszyków dla dzidzi i troszke mu czytałam i miałam to robić częściej a jakoś wychodzi mi to z głowy
Mój też się skarży na mamusie do brzucha
Maka, majeczka87, Telashe, jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
taaa i jak grzeczny to po tatusiu,a jak nie to po mamusi...;p
gadajac do brzucha budujemy nasza wiez;D i mysle ze tatusiowie tez;)|
powodzenia goodwill! daj znać po!
ja tez bede malowala wlosy ale jakos za tydzien bo wlosy w ciazy zaczely mi szybciej rosnac ale fryzjerka musiala zmienic proporcje farby, bo zaczely bardziej zolte sie robic mimo ze wczesniej bylo ok;pgoodwill, Telashe, eve90, jusella, aisa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ja to chyba w tej ciązy z 20 kg przytyje
Dopiero 19 tydz a juz ok 5 kg na plusie. Już na ostatniej wizycie jak po miesiacu na wadze było +3 to się lekarz z położna smiali, że siedzę w domu na l4 i tyje ;p ale taka prawda, bo z moimi plamieniami, krwiakami i po poprzednim poronieniu od początku bardzo się oszczędzałam, do tego zima, wiec tez mniej się spaceruje.
Jeszcze siostra się smieje, ze urodze 5 kg bobasa, bo mój tato duży, ona duża i swoje dziecko też duże urodziła jak na swoją anemię w ciązy.
Oby nie miala racjieve90, jusella, aisa, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
A teraz bardzo poważne pytanie
Jak jest u Was ze sprawami intymnymi? Bo u nas bida z nędzą
Ja się albo boję, że coś się stanie (tyle się naczytałam o tych szyjkach krótkich, długich, zamkniętych, otwartych itp.) albo mnie coś boli i mam w nosie wszelakie "romantyzmy" a mąż twierdzi, że dziwnie tak "w trójkę"
U Was normalnie?
Wiola90, jusella, aisa, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja mówię do swojego brzucha tylko jak się mały mocno rusza. A wiecie, że nasze dzieci już nas słyszą i czytałam gdzieś, że rozpoznają głos matki? Podobno bicie serca dziecka przyspiesza, jak słyszy mamę
właściwie to mam detektor więc mogłabym to sprawdzić któregoś dnia, ile w tym prawdy.
jusella, aisa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
panna truskawka u nas poki co wszystko na luzie idzie i nawet żekłabym ze lepiej;) ja mam ciągłą chcice i szalejemy;) heh mam w glowie swiadomosc ze niedlugo beda posty to sie chce tym nacieszyc;) maluchowi nic nie bedzie jesli nie ma przeciwskazan to jemu sie po tylku nie dostaje;)
eve90, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
panna truskawka wrote:A teraz bardzo poważne pytanie
Ja się albo boję, że coś się stanie (tyle się naczytałam o tych szyjkach krótkich, długich, zamkniętych, otwartych itp.) albo mnie coś boli i mam w nosie wszelakie "romantyzmy" a mąż twierdzi, że dziwnie tak "w trójkę"
U Was normalnie?
U mnie podobnie.. Mąż jest cały w strachu, że coś mogłoby się stać dziecku i że to takie dziwne, bo przecież dziecko już słyszy itd. Więc go nie zmuszam bo pewnie by taki przejęty był chlopina, że i tak nic by z tego nie wyszłoZuzulka88 lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
U Was normalnie?
Jak się już dobrze czuję wieczorem, to mój wykończony po pracy... do dupy, alllle bym się pobzykała
Za to ja nie maluję włosów, ale idę w piątek na odżywianie i podcięcie końcówekMarzy mi się henna, ale sama się boję, a mama nie ma czasu mi zrobić.
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
U Was normalnie?
Bywają dni kiedy moja samoocena leci na łeb na szyję i następuje posucha, ale M sobie z tym radzi... Jakoś nie myślałam pod kątem że "we trójkę".. M chyba też nie- objekcji nie zgłaszał
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Ja niestety już przytyłam prawie 8 kg, nie wiem czemu ta waga u mnie tak szybko idzie do góry. W poprzedniej ciąży miałam na plusie 21 kg. Ale szybko wróciłam do swojej stałej wagi.
Panna truskawka u nas w sprawach intymnych raczej nic się nie zmieniło:)aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
U Was normalnie?
A co do mówienia do brzuszka to u nas zdecydowanie mąż nadrabia za nas dwojeJak wraca z pracy to zaraz pyta czy mama grzeczna była
September, Maka, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc)