WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • September Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam nadrabiania :D
    Kasiulina - fajne te naklejki na ścianę :) Może i ja się się czymś zainspiruję. Pewnie to zbędny wydatek, ale tak jak Jusella nakręciła się na szumisia tak mi się podobają karuzele z projektorami :D

Zazdroszczę Wam tego szykowania ubranek. Już się nie mogę doczekać swojej wizyty, kiedy się w końcu potwierdzi, czy to dziewczynka i też będę mogła coś kupić :)

A fotelik i wózek to dla mnie jeszcze czarna magia. To w większości kupijecie oddzielnie fotelik i do tego wózek 2 w 1?

Kasiulina, aisa, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

p19udqk32cxiv2un.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuje uzywane 3 w 1 ;) albo nowe ;) kolezanka ma na rynku sklepik i nowy wozek mozna za 700 zl kupic;) cos bede kombinowac;)

jusella, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajna ta stronka promobaby;)

jusella, eve90 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, muszę sobie zapisać żeby ewentualnie wiedzieć jak będę wózek kupować. Bo mam zamiar kupić w Polsce wózek. Tez bym chciała właśnie 3 w 1 żeby to już z głowy było. No i fotelik zgrany z wózkiem też fajna sprawa, nawet jadąc na zakupy czy coś.

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, te wózki robią się coraz bardziej standardowe. Z tego co patrzyłam, to każdy był przystosowany do mocowania fotelika maxi cosi na przykład.

jusella lubi tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS wrote:
    zabijcie mnie, ale gdzie ta zakładka jest? :D
    Na stronie 22 w pierwszym wpisie Ejrene jest link ten co podała Telashe przed chwilą

Kasiulina, kot_bury, jusella lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kasiulina Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najszczesliwsza wrote:
    Ja poprosze Wołomin :P
    Kasiulina moja mam mieszka nie daleko Płocka no i ja tam mieszakalam do czasu az nie zamieszkalam z moim lubym :P
    a widzisz, ja do Płocka mam 6 km :) fajnie,że ktoś z moich rejonów :D

jusella lubi tę wiadomość

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
  • Kasiulina Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a macie może tak że boicie się że za jakiś czas okaże się że z chłopca zrobiła się dziewczynka albo na odwrót ? bo mi cały czas chodzi to po głowie :D

LilouK, aisa, kot_bury, jusella, Maka, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulina, u nas też chyba będzie Alicja. Bardzo nam się to imię podoba, ale boimy się, że będzie bardzo zbieżne z pierwsza córą, bo by była Ola i Ala. I tylko dlatego się jeszcze zastanawiamy. No i czekamy do soboty za potwierdzeniem dziewczynki.

jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulina wrote:
    a widzisz, ja do Płocka mam 6 km :) fajnie,że ktoś z moich rejonów :D

Mam babcię w Płocku :)

Kasiulina lubi tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namieszałyście mi w głowie tymi fotelikami :) Do tej pory planowałam wózek 3 w 1, ale teraz się zastanawiam na ile te foteliki są bezpieczne. Może lepiej zainwestować w coś lepszego... Zapisałam się na warsztaty Bezpieczny Maluch może tam trochę sprawę rozjaśnią bo ja jestem kompletnie zielona w temacie.

Wy już w temacie prania ubranek a ja mam tylko kilka rzeczy. Po wizycie ruszę z zakupami :) Póki co przeglądam allegro. Zapisałam sobie dwóch sprzedawców http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4222926 Wydaje mi się że niezłe ceny mają.

A ja jestem z Siedlec

Kasiulina, kot_bury, jusella, majeczka87, aisa, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Kasiulina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasiulina, u nas też chyba będzie Alicja. Bardzo nam się to imię podoba, ale boimy się, że będzie bardzo zbieżne z pierwsza córą, bo by była Ola i Ala. I tylko dlatego się jeszcze zastanawiamy. No i czekamy do soboty za potwierdzeniem dziewczynki.
    moim zdaniem fajnie się to razem komponuje :)
    3 dni pod rząd lekarz mówił,że dziewczynka to już chyba tak zostanie, nie ?:D

jusella, Maka, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
  • Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulina wrote:
    Dziewczyny, a macie może tak że boicie się że za jakiś czas okaże się że z chłopca zrobiła się dziewczynka albo na odwrót ? bo mi cały czas chodzi to po głowie :D

U nas właśnie tak się stało. Był chłopiec a jest dziewczynka. No i teraz czekamy do soboty za połówkowym, żeby potwierdzić płeć.

Kasiulina, jusella, Maka, aisa, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • LilouK Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulina wrote:

Kasiulina, tak!!! Boję się, że Henio stanie się Henią. Ale kto powiedział, że niebieski pasuje tylko chłopcom, no :-p Grunt, żeby urodziło się zdrowe :-)

Kasiulina, kot_bury, jusella, Maka, aisa, stokrotka2013, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Kasiulina Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile wrote:
    Mam babcię w Płocku :)
    same ziomki ! :D

najszczesliwsza lubi tę wiadomość

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilouK wrote:

Aisa, Nowatorka i jak się czujecie z tym, że nikt nie zagląda od spodu? Chodzicie/ latacie do gina do Polski?
    ja sie b dobrze z tym czuje. skoro nie jest to potrzebne to wole badanie brzucha, zwlaszcza ze moj ze mna zawsze wchodzi. i wcale nie uwazam ze mnie ktos zaniedbuje, wrecz przeciownie, chodze do bbb dobrego lekarza prywatnie i mu b ufam. a jak mialam problem z krwawieniem to oczywiscie zajrzal do podwozia sprawdzic czy wszystko ok. :)

jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Wiola90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia mi się wydaje, że Ola i Ala fajnie pasują. Ola bardzo mi się podoba ale mam już dwie chrześnice o takim imieniu więc odpada :(

Kasiulina, jusella, Maka, September, aisa, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Kasiulina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilouK wrote:
    Kasiulina, tak!!! Boję się, że Henio stanie się Henią. Ale kto powiedział, że niebieski pasuje tylko chłopcom, no :-p Grunt, żeby urodziło się zdrowe :-)
    fakt, ale gorzej z różowym dla chłopca :D

kot_bury, jusella, aisa, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
  • aisa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulina wrote:
    Nieładnie, ale się przyznam, że się pod nosem uśmiechałam jak dziewczyny mówiły po prenatalnych jaka płeć. Na tym etapie to jednak jeszcze trochę ruletka...
    Po połówkowych już jest mało przypadków żeby płeć była jednak inna niż lekarz wypatrzył choć i takie przypadki się nieraz zdarzały ;D Okaże się przy porodzie :P

Kasiulina, kot_bury, jusella, Naditta, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kasiulina Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Nieładnie, ale się przyznam, że się pod nosem uśmiechałam jak dziewczyny mówiły po prenatalnych jaka płeć. Na tym etapie to jednak jeszcze trochę ruletka...
    Po połówkowych już jest mało przypadków żeby płeć była jednak inna niż lekarz wypatrzył choć i takie przypadki się nieraz zdarzały ;D Okaże się przy porodzie :P
    przy porodzie będę najbardziej pewna :D
    mój lekarz np na żadnej wizycie do 20 tygodnia nawet o płci nie wspominał, bo mówił że nie chce wprowadzać mnie w błąd :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 12:39

jusella, aisa, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
‹‹ 581 582 583 584 585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ