Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale miałam nadrabiania
Kasiulina - fajne te naklejki na ścianęMoże i ja się się czymś zainspiruję. Pewnie to zbędny wydatek, ale tak jak Jusella nakręciła się na szumisia tak mi się podobają karuzele z projektorami
Zazdroszczę Wam tego szykowania ubranek. Już się nie mogę doczekać swojej wizyty, kiedy się w końcu potwierdzi, czy to dziewczynka i też będę mogła coś kupić
A fotelik i wózek to dla mnie jeszcze czarna magia. To w większości kupijecie oddzielnie fotelik i do tego wózek 2 w 1?Kasiulina, aisa, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, muszę sobie zapisać żeby ewentualnie wiedzieć jak będę wózek kupować. Bo mam zamiar kupić w Polsce wózek. Tez bym chciała właśnie 3 w 1 żeby to już z głowy było. No i fotelik zgrany z wózkiem też fajna sprawa, nawet jadąc na zakupy czy coś.
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Kasiulina, u nas też chyba będzie Alicja. Bardzo nam się to imię podoba, ale boimy się, że będzie bardzo zbieżne z pierwsza córą, bo by była Ola i Ala. I tylko dlatego się jeszcze zastanawiamy. No i czekamy do soboty za potwierdzeniem dziewczynki.
jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Namieszałyście mi w głowie tymi fotelikami
Do tej pory planowałam wózek 3 w 1, ale teraz się zastanawiam na ile te foteliki są bezpieczne. Może lepiej zainwestować w coś lepszego... Zapisałam się na warsztaty Bezpieczny Maluch może tam trochę sprawę rozjaśnią bo ja jestem kompletnie zielona w temacie.
Wy już w temacie prania ubranek a ja mam tylko kilka rzeczy. Po wizycie ruszę z zakupamiPóki co przeglądam allegro. Zapisałam sobie dwóch sprzedawców http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4222926 Wydaje mi się że niezłe ceny mają.
A ja jestem z SiedlecKasiulina, kot_bury, jusella, majeczka87, aisa, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Milcia wrote:Kasiulina, u nas też chyba będzie Alicja. Bardzo nam się to imię podoba, ale boimy się, że będzie bardzo zbieżne z pierwsza córą, bo by była Ola i Ala. I tylko dlatego się jeszcze zastanawiamy. No i czekamy do soboty za potwierdzeniem dziewczynki.
3 dni pod rząd lekarz mówił,że dziewczynka to już chyba tak zostanie, nie ?jusella, Maka, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Kasiulina wrote:Dziewczyny, a macie może tak że boicie się że za jakiś czas okaże się że z chłopca zrobiła się dziewczynka albo na odwrót ? bo mi cały czas chodzi to po głowie
U nas właśnie tak się stało. Był chłopiec a jest dziewczynka. No i teraz czekamy do soboty za połówkowym, żeby potwierdzić płeć.Kasiulina, jusella, Maka, aisa, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Kasiulina wrote:Dziewczyny, a macie może tak że boicie się że za jakiś czas okaże się że z chłopca zrobiła się dziewczynka albo na odwrót ? bo mi cały czas chodzi to po głowie
Kasiulina, tak!!! Boję się, że Henio stanie się Henią. Ale kto powiedział, że niebieski pasuje tylko chłopcom, no :-p Grunt, żeby urodziło się zdroweKasiulina, kot_bury, jusella, Maka, aisa, stokrotka2013, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
LilouK wrote:
Aisa, Nowatorka i jak się czujecie z tym, że nikt nie zagląda od spodu? Chodzicie/ latacie do gina do Polski?
jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
LilouK wrote:Kasiulina, tak!!! Boję się, że Henio stanie się Henią. Ale kto powiedział, że niebieski pasuje tylko chłopcom, no :-p Grunt, żeby urodziło się zdrowe
kot_bury, jusella, aisa, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Po połówkowych już jest mało przypadków żeby płeć była jednak inna niż lekarz wypatrzył choć i takie przypadki się nieraz zdarzałyOkaże się przy porodzie
Kasiulina, kot_bury, jusella, Naditta, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Nieładnie, ale się przyznam, że się pod nosem uśmiechałam jak dziewczyny mówiły po prenatalnych jaka płeć. Na tym etapie to jednak jeszcze trochę ruletka...
Po połówkowych już jest mało przypadków żeby płeć była jednak inna niż lekarz wypatrzył choć i takie przypadki się nieraz zdarzałyOkaże się przy porodzie
mój lekarz np na żadnej wizycie do 20 tygodnia nawet o płci nie wspominał, bo mówił że nie chce wprowadzać mnie w błądWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 12:39
jusella, aisa, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość