Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale dzisiaj idziecie szybko z tymi wpisami:)
Ja od rana na nogach. Jak narazie zero odpoczynku. Najpierw zakupy, wizyta z synkiem u lekarza, obiad, a na koniec goście:) Zdążyłam położyć synka spać i nadrabiam wasze wpisy.
Milcia mi też bardzo podoba się imię Ala. Gdyby u nas była dziewczynka, to tak właśnie miała się nazywać. Dla synka nie mamy jeszcze wybranego imienia. Mąż cały czas się zastanawia i jak narazie nic nie zaproponował. Mi bardzo się podoba Mateusz lub Dominik.
My kupiliśmy dla pierwszego synka wózek 3w1. Jednak fotelik z zestawu można było zamienić na inny, więc wzięliśmy Maxi Cosi Citi z adapterami. Potem gdy synek zaczął dobrze siedzieć kupiliśmy Recaro 9-36.
kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Hej, Dziewczyny!
Ale dziś produkcja postów szybka!
Jeśli chodzi o smarowidła POLECAM gorąco olej ze słodkich migdałów. Można sobie poczytać - jest do wszystkiego - na rozstępy, do masażu krocza, jest składnikiem większości dobrych oliwek dla dzieci, do demakijażu, itd.
Smaruję się od dłuższego czasu, na przemian z megacholerniedrogim Thalgo, ale niestety skóra na biuście nie wytrzymała przejścia od miseczki B na duuuużą D w ciągu kilku tygodni i się porobiły. Ale co tam! Wreszcie mam BIG CYC!
Strach pomyśleć, co będzie po porodzie.
A... ja z Warszawy. Ale nie z dziada-pradziada, tylko prawdziwy Słoik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 15:44
Kasiulina, jusella, aisa, eve90, September, kot_bury, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witaj Pauli11
https://www.suwaczki.com/
Tam masz krok po kroku
Po stworzeniu suwaczka skopiuj link jaki tam Ci wyszedł , wróć na forum wejdź w zakładkę ustawienia , następnie społeczności i tam masz napisane "twój podpis na forum " i w ta ramkę wklej link z suwaczkiem . Mam nadzieję że dobrze wytlumaczylam :dWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 16:10
Pauli11 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Karolajjn:) wrote:Witaj Pauli11
https://www.suwaczki.com/
Tam masz krok po kroku
Po stworzeniu suwaczka skopiuj link jaki tam Ci wyszedł , wróć na forum wejdź w zakładkę ustawienia , następnie społeczności i tam masz napisane "twój podpis na forum " i w ta ramkę wklej link z suwaczkiem . Mam nadzieję że dobrze wytlumaczylam :d
Dziękuje chyba sie udało
Kasiulina lubi tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Co do dyskusji o fotelikach samochodowych ja wybrałam i zamówiłam fotelik Maxi Cosi Pebble Plus z bazą 2wayFix.
Wózek wybrałam City Move Timber Tako w kolorze szaro grafitowym
Wszystko razem zamówione wczoraj po wielu godzinach i dniach ogladania i wybierania różnychWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 16:28
jusella, Maka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
bardzo dużo pozytywnych opinii słyszałam na temat fotelików Maxi Cosi , aczkolwiek my pozostaliśmy przy tym foteliku który mamy dostępny przy zakupie wózka .
Odnośnie wózków gama kolorystyczna jest tak duża , że ja do dziś dnia nie zdecydowałam się na ten jedynychociaż nie ukrywam , ze też myślałam nad szaro grafitowym bądź miało czerwonym firmy dymex titan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 16:32
LilouK, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Kochane melduje po wizycie. Szyjka długa i twarda. Niestety usg robił beznadziejnym sprzętem tylko przez brzuch i nie umiał zmierzyć jaka długość. Dzieciątko waży ok 440 g. Mam leżeć, brać nospe i luteine (2*100) bo zeszłym z dawką tak jak dr kazał.
Karolajjn:), LilouK, Kasiulina, nowatorka, jusella, Ejrene, aisa, eve90, September, _analiza, Wiola90, stokrotka2013, Smile, kot_bury, mamuśka1, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja do szpitala dla dziecka nie biorę nic, no chyba że smoczek. U nas wszystko dla dziecka dają. Ubranie, czapeczki, pieluchy, dziecko jest kąpane przez położne. Tylko na wyjście uszykuje mężowi ciuszki dla dziecka.
jusella, goodwill, kot_bury, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Kochane melduje po wizycie. Szyjka długa i twarda. Niestety usg robił beznadziejnym sprzętem tylko przez brzuch i nie umiał zmierzyć jaka długość. Dzieciątko waży ok 440 g. Mam leżeć, brać nospe i luteine (2*100) bo zeszłym z dawką tak jak dr kazał.
kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:
Odnośnie wózków gama kolorystyczna jest tak duża , że ja do dziś dnia nie zdecydowałam się na ten jedynychociaż nie ukrywam , ze też myślałam nad szaro grafitowym bądź miało czerwonym firmy dymex titan
To prawda, dlatego my nie zastanawialiśmy się długo. Pojechaliśmy zamówić meble, a wróćiliśmy z wózkiem. Wybrałam kolor khaki/oliwka, z jaśniejszym odcieniem oliwki w środku, z ciemnym metalicznym stelażem. Wydaje mi się, że kolor uniwersalny, zarówno dla chłopca jak i dziewczynki (wtedy jeszcze nie znaliśmy płci).
Z ciekawości zapytam, co sądzicie o czarnych wózkach?jusella, Karolajjn:), Zuzulka88 lubią tę wiadomość