Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
goodwill
Gratulacje!
Zawsze masz takie ciśnienie, czy tylko u lekarza?
Ja mam szyjkę 37mm i też wszystko ok. Może taka nasza uroda?
Dziś miałam 129/87 to takie w normie. Zawsze miałam wzorowe 120/80... Podobno istnieje coś takiego jak syndrom białego fartucha... To pewnie ze stresu przed badaniemNo cóż mam już ciśnieniomierz i będę mierzyć w domku
A z tą szyjką to pewnie masz racje
Dziękuję za szybką odpowiedź i pozdrawiam
jusella, LilouK, goodwill, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
julietta139 wrote:Co do hartowania sutków, to właśnie ja też słyszałam, że lepiej robić to tak ok. 2,3 tyg. przed spodziewanym terminem;)
Dziewczyny, możecie mi polecić jakąś stronę ze sprawdzoną poduszką do spania dla ciężarnych, bo nie mogę spać w nocy przez ból pleców i bioder
Ja mam taką tu nr aukcji z allegro 5726262777 i jestem bardzo zadowolona i nie wyobrażam sobie spać bez niej.
Witam się w piątkowy wieczór i zaczynam was nadrabiaćjusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
hehe ale się uśmiałam czytając wpisy o mistrzach kuchni:)
Ja już dzisiaj po mizianku:)fajnie było, cisza, spokój, relaksująca muzyczka i pachnące maseczki:)W drodze powrotnej zajrzałam do biedrony i kupiłam jakieś ręczniki jednorazowe dla niemowlaków i zestaw patyczki+waciki.
A swoją drogą to w biedronie są mleczka do prania z loveli 1,5l za bodajże 12zł, to dobra cena?i takie mleczko jest ok?były do białego i do kolorujusella, aisa, Wiola90, kama005, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za polecenie poduszek;) zaraz jakąś zamówię
Ja też mam dł szyjki 37mm, lekarz mówi, że wszystko w porządku, ja co jakiś czas czuję kłucie w pachwinach i "ciężki" brzuch, ale mam nadzieję, że to dlatego, że jestem szczupła i wszystko się rozciąga, biorę luteine. Mój brzuch jak na ten tydzień malutki, ale Maluszek rośnie i mnie samej na razie przybyło 2 kg;)
Miłego wieczorku dziewczyny i smacznych śledzi;P zazdroszczę wam, że wcinacie śledzie..ja nic nie mogę jeść, do 17 tyg wymiotowałam, więc ostrożnie wszystko teraz jem;)
Chciałam się zapytać czy któraś miała do czynienia z wózkami Bebetto? Ja wszystko będę kupować dopiero w maju, ale na wózki długo się czeka więc może zamówię go troszkę wcześniej..LilouK, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:LilouK - polecam śledzie wiejskie z Biedronki w słoiku. Są właśnie takie octowo- olejowe a i słoik spory to na dłużej starcza
Chyba nawet teraz jest na nie promocja.
Oh Jusella, co ja bym dała za Biedronkę w UKNiestety muszę pocieszać się tym, co na dziale polskim w Tesco mają.
Naditta, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Smile ja za 1,5 l zapłaciłam 16 zł więc to dobra cena i polecam to mleczko z Loveli, nie mam dzieci ale dwójkę odchowalam do 2 lat, bo byłam nianią na studiach i sprawdziło się to mleczko w obu przypadkach u " moich" już teraz 5 letnich dziewczynek;)
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam odplamiacz i płyn do płukania z loveli właśnie za 12.99 w biedronce i uważam że to super cena, bo jak się rozglądam to widze że są one droższe, ostatnio chciałam kupić jeszcze proszek, który widziałam wcześniej ale już mi rąk braklo a teraz go nie było, jednak jak tylko się pojawi to kupuje bankowo, te patyczki i waciki też już kiedyś kupiłam i czekają
Smile, jusella, stokrotka2013, aisa, Wiola90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dobra cena jest w biedrze na lovele bo tak jak patrzyłam w innych sklepach to drugie tyle kosztuje 1,5l mi mąż kupił w biedrze.
Ja też się uśmiałam z mistrzów kuchnimój mąż radzie sobie w kuchni całkiem dobrze i ma swoje popisowe dania których ja nie tykam .
Ja cały czas nastawiam się na poród sn.
Cyca nie tykam tak jak już pisalyscie do 36tc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:18
Smile, jusella, aisa, Wiola90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
To muszę się chyba wybrać po te mleczka.Patrzyłam w rosmannie i tam cena 25zł za taką samą pojemność.Dzisiaj już bym miała za ciężko i nie wzięłam:(sporo tego tam mieli więc mam nadzieję, że jutro będą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:18
jusella, aisa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mi tu brakuje Pepco i Biedronki, na szczęście lidl jest
Tzytzki po zakończonym kp wyglądają jak wyglądająale jest na to sposób... zajść w kolejną ciąże i znów ma się ładne wypełnione bimbałki
A ja kupiłam patyczki do uszu i nigdy ich nie użyłam do Jaśkowych uszu. Wycierałam pieluszką tetrowąniezapominajka, LilouK, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś czułam się super dobrze. Umyłam trzy okna w tym balkonowe. Byłam z małą prawie godzinę na placu zabaw, a po południu złożyliśmy łóżko dla córki. Mała zachwycona
Wchodziła i schodziła z niego. Nie mogliśmy jej zaciągnąć do kąpieli
jusella, aisa, olcia_2209, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o cycki, to ja mam koleżankę, która po porodzie jeszcze w szpitalu dostała opiernicz od położnej, jak widziała, że stanika nie nosi. Powiedziała jej, że trzeba nosić stanik, bo piersi robią się ciężkie i działa grawitacja, a kobiety zazwyczaj w ciąży i po porodzie nie noszą i potem mają pretensje, że zrobiły się obwisłe, a są same sobie winne, bo stanik jednak je podtrzymuje. Jak to usłyszałam, to w ciąży mimo że zwykły stanik był mi mało wygodny, to kupiłam sobie sportowe i do końca nosiłam. Do karmienia też ich używałam.
nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny, dzisiaj bylam caly dzien na chodzie i nie sposob jest was nadrobic
ciagnie mnie strasznie brzuch, czuje jak sie rozciaga tam wszystko, poza tym dzisiaj mnie troche bolal, taki bol jakby od kregoslupa, juz sama nei wiedzialam czy to kregoslup czy brzuch, ale nie byl mocny i szybko przeszedl.
dzisiaj kupilam pierwszy pajacyk dla malej tzn tesciowa mi kupila bo bylysmy razem ogladac wozki itd
milego wieczorku wszystkim mamusiomWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 21:30
jusella, aisa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
też z łóżeczka
Ejrene - smacznego
Tatusiek chyba chciał się zrehabilitować po wczorajszych "wyczynach" kulinarnych i śniadanko już czeka na mnie
życzę wszystkim miłej, spokojnej soboty i zgodnie z obietnicą trzymam kciuki za wizytujące - niech moc będzie z Wami!aisa, Ejrene, kot_bury, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Hej
U nas tradycyjnie jajecznica w sobotę
Potem zakupy i zobaczy się co dalej
Milcia, podrzuć link do łóżeczka, które kupiłyście córce. Jaśko w Jej wieku nie nadawał się do "dorosłego" łóżka, za dużo "wędrował"
Kciuki za wizytujące!!
Miłej soboty wszystkim, będę zaglądaćjusella, Ejrene, kot_bury, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
I ja witam się z lozka na sniadanie zjedliśmy salatke warzywna i kanapki z serem zoltym
zawsze rano Pawelek szaleje wiec po sniadaniu leze i obserwuje ruchy już można zauwazyc jak się rusza brzuchol
miłego weekendu kochaneaisa, jusella, Ejrene, stokrotka2013, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość