Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj mlodszy syn dostal pare dni temu przyjaciela , ktory chetnie zaprzyjaznia sie z naszym malym lokatoremLilouK, aisa, September, jusella, Wiola90, kama005, Ejrene, eve90, majeczka87, Kasiulina, nowatorka, stokrotka2013, kot_bury, najszczesliwsza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Witaj Asit!
Jestem tutaj nowa, udzielam się dopiero od kilku dni, ale regularnie podglądałam Was juz baaardzo długo
Fajnie, że jesteś, bo zastanawiałam się ostatnio, gdzież Cię to wywiało.
Dużo zdrówka życzę, kuruj się
Ps. Cudny futrzak, sama słodycz. Jako dzieciak miałam niemal identycznego, ten sam kolor (kawa z mlekiem) tylko uszka stojące do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 14:01
aisa, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
LilouK wrote:Witaj Asit!
Jestem tutaj nowa, udzielam się dopiero od kilku dni, ale regularnie podglądałam Was juz baaardzo długo
Fajnie, że jesteś, bo zastanawiałam się ostatnio, gdzież Cię to wywiało.
Dużo zdrówka życzę, kuruj się
Ps. Cudny futrzak, sama słodycz. Jako dzieciak miałam niemal identycznego, ten sam kolor (kawa z mlekiem) tylko uszka stojące do góry
temu tez jedno stalo ale pozniej oklaplo hehehejusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Wiem wiem, jestem kolejna w klubie "syneczków mamusi"
320g chłopa jak nic w 19tyg 5dniu ciąży wg okresu (20t 1d wg usg)!
Trochę wstydliwy po mamusi, buzi nie chciał pokazać, ale za to siusiakiem ochoczo pomachał nam na ekranieaisa, September, niezapominajka, jusella, majeczka87, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
LilouK wrote:Wiem wiem, jestem kolejna w klubie "syneczków mamusi"
320g chłopa jak nic w 19tyg 5dniu ciąży wg okresu (20t 1d wg usg)!
Trochę wstydliwy po mamusi, buzi nie chciał pokazać, ale za to siusiakiem ochoczo pomachał nam na ekranieto gratuluje no ja dopiero kolejma wizyte 21 marca wiec sie pewnie dowiem aktualnych wymiarow ale stawalam wczoraj na wage i rozwne 7 kg na plusie brzysio maly nie puchne wiec to nie wody wiec pewnie mlody swoje tez wazy.
LilouK, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Hej Zuzulka
Właśnie luknęłam, że ostro nadrabiasz, liczba lajków mi się powiększa
Hej Asit po dłuższej nieobecnościZdrówka!! Nadrabiaj wpisy bo się działo
Ostatni Twój wpis był 25 lutego więc trochę Cię nie było...
Milcia, gratki potwierdzonej córy!
Zdrówka dla chorujących i współczucia dla tych co mają mdłości i bliższe spotkania z królem wc
LilouK, jusella, MirelS, eve90, Kasiulina, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Hej Zuzulka
Właśnie luknęłam, że ostro nadrabiasz, liczba lajków mi się powiększa
Hej Asit po dłuższej nieobecnościZdrówka!! Nadrabiaj wpisy bo się działo
Ostatni Twój wpis był 25 lutego więc trochę Cię nie było...
Milcia, gratki potwierdzonej córy!
Zdrówka dla chorujących i współczucia dla tych co mają mdłości i bliższe spotkania z królem wcaisa, LilouK, jusella, Ejrene, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit wrote:hee no moj tak saamo nic nie ukrywal
to gratuluje no ja dopiero kolejma wizyte 21 marca wiec sie pewnie dowiem aktualnych wymiarow ale stawalam wczoraj na wage i rozwne 7 kg na plusie brzysio maly nie puchne wiec to nie wody wiec pewnie mlody swoje tez wazy.
Dziękuję i również gratuluję chłopów razy trzy
U mnie między 5,5-6kg na liczniku póki co.
Fajnie Ci, że jeszce podejrzysz maluszka na ekranie. Tu gdzie mieszkam (UK), usg połówkowe jest ostatnim jakie robią w przypadku ciąży przebiegającej prawidłowo. Zastanawiamy się nad późniejszym usg 3d/4d, ale to też jest trochę taka loteria, bo nie dość, że dużo kosztuje, to jeszcze nie ma pewności, że mały będzie w humorze na fotografowanie się.jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
LilouK wrote:Dziękuję i również gratuluję chłopów razy trzy
U mnie między 5,5-6kg na liczniku póki co.
Fajnie Ci, że jeszce podejrzysz maluszka na ekranie. Tu gdzie mieszkam (UK), usg połówkowe jest ostatnim jakie robią w przypadku ciąży przebiegającej prawidłowo. Zastanawiamy się nad późniejszym usg 3d/4d, ale to też jest trochę taka loteria, bo nie dość, że dużo kosztuje, to jeszcze nie ma pewności, że mały będzie w humorze na fotografowanie się.
W myśl zasady, że chłopcy świecą tym co mają między nogami a dziewczynki nie to będę miała córkę
Syn na połówkowych pokazał co tam ukrywa, a to dziecię schowało... więc córa jak nicjusella, LilouK, Ejrene, September, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
U mnie w NOrwegii tez polowkowe normalnie jest ostatnim ale zawsze mozna isc prywatnie ale u mnie jeszcze taki plusik ze moj lekarz ma usg i zawsze na wizycie sie pyta czy chce zobaczyc malego
LilouK, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit wrote:U mnie w NOrwegii tez polowkowe normalnie jest ostatnim ale zawsze mozna isc prywatnie ale u mnie jeszcze taki plusik ze moj lekarz ma usg i zawsze na wizycie sie pyta czy chce zobaczyc malego
Jusella, postawa godna naśladowania!!! Podziwiać i brać przykład!
Czasem po lajkach widać, że ktoś ostro nadrabiaAsit, jusella, LilouK, Ejrene, eve90, Kasiulina, niezapominajka, Agaax, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:W Se ciążę prowadzi położna, nie ma u siebie sprzętu. Tylko lekarz może zrobić usg. Ale mnie nie ciągnie do podglądania dzidzi w brzuchu, napatrzę się po porodzie
Jusella, postawa godna naśladowania!!! Podziwiać i brać przykład!
Czasem po lajkach widać, że ktoś ostro nadrabiajusella, aisa, LilouK, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Wróciliśmy z lasu, ledwie weszłam pod delikatną górkę
Zmęczona ale zadowolona jestem, bo nagrodą były takie oto widoczki:
i źródełko:
aisa, LilouK, kama005, Ejrene, eve90, Kasiulina, nowatorka, niezapominajka, stokrotka2013, Wiola90, kot_bury, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Asit, to fajnie że jest wybór
Znam kilku rodzinnych w dodatku polaków to bym wybrała jakoś sprytnie
Za to poprosiłam o położną, która prowadziła moją pierwszą ciąże i Ją mamZa każdym razem jak maluch się obracał potrafiła to "wymacać" bezbłędnie
Ufam Jej
Jusella, fajne leśne widokijusella, LilouK, eve90, niezapominajka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Asit wrote:A maluszek w pozadku mega aktywny no i nie ukrywam ze az ta jego aktywnosc podczas mojej choroby jest az nieprzyjemna wiec az sie ciesze jak da mi czasem odpoczac
no postaram sie poczytac co nieco ale ciezko to widze ...
no ale z kocykiem tez sa postepy zastanawiam sie tylko czy nie bedzie za waski no ale pewnie jak go sciagne i wyprostuje to bedzie akurat
Widzę, że się wciągnęłaś w robótkę
Jak będzie za wąski to można na brzegach nabrać oczek i dorobić, albo szydełkiem
I zazdroszczę króliczka
LilouK, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Widzę, że się wciągnęłaś w robótkę
Jak będzie za wąski to można na brzegach nabrać oczek i dorobić, albo szydełkiem
I zazdroszczę króliczkaale mojego sniostra umnie na drutach i na szydelku wiec w razie wu poprosze zeby mi go wykonczyla
zazdroszcze spacekuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 15:41
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]