Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
_analiza - kurczaka też robię bo Pierworodny innego mięsa nie ruszy, więc najczęściej 2 obiady robię. Dziś kurczak a'la Bartosz: filet, papryka i pieczarki pokrojone w większą kostkę (ok. 2cm) to mieszam z oliwą i przyprawą do gyrosa a po 15 minutach na rozgrzaną patelnię i podsmażam, potem duszę chwilkę pod przykryciem ewentualnie ciut wody dolewam. Do tego makaron albo ryż. Całość 20 minut zajmuje
_analiza, kot_bury, eve90, majeczka87, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Oficjalnie jestem sierpniówką i tam się udzielam, bo taki mam termin z om, ale ze względu na ciążę bliźniaczą i wcześniejsze cc na pewno będę lipcówką, oby nie wcześniej
Czy może jest tu też jakaś podwójna mama?
W sierpniu tylko ja niestety. Miło by było się podzielić z kimś obawami..._analiza, Agaax, renieczka, nowatorka, eve90, Kasiulina, nowa!, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Zdrowka i dla dzieci i dla was. Mi jak pisałam pomaga codzienna activia.
Dziś 52% ciąży i za 3h22m idziemy przebadać Zosie na polowkowym trochę się boję czy wszystko ok....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 11:13
jusella, kot_bury, renieczka, martynka870, eve90, Maka, Kasiulina, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasia, dużo zdrówka dla synka! Trzymajcie się :*
Majeczka, ja też stawiam na białe łóżeczko, ale w sumie wszystko zależy od Twojej koncepcjisękami bym się nie martwiła - moim zdaniem nawet nadają więcej charakteru.
Naditta, mój we wtorek tak się obrócił, że co się ruszył, to mój pęcherz płakał. Złośliwiec jeden
Padam dziś na twarz, nie wiem, chyba taka pogoda. Byłam rano na pobraniu krwi, ale to raczej nie od tegoprzy okazji spytałam o cytrynę do glukozy i u moich pań można. Hurra!
Wracając "tylko zajrzałam" do sklepu i wyszłam oczywiście z zakupamimoje pierwsze na 56, jakoś do tej pory kupowałam same większe. Mały kot aprobuje
jusella, _analiza, Wiola90, Asit, martynka870, eve90, Maka, majeczka87, September, Ejrene, Kasiulina, nowa!, Zuzulka88, aisa, Agness27 lubią tę wiadomość
-
U mnie piekna wiosna zaoknem wiec witam sie z wami w ten piekny sloneczny czwartek pysznym sniadankiem
oraz 23 tc
_analiza, jusella, Wiola90, kot_bury, Karo Em, LilouK, Agaax, renieczka, nowatorka, eve90, Grzybka, Maka, majeczka87, September, ona2012, Ejrene, Kasiulina, nowa!, stokrotka2013, mamuśka1, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Karo - witaj, zostań
U nas na razie nie ujawniła się żadna podwójna mama, ale może jeszcze ktoś dołączy;)
Wiesz już coś na temat płci?
Dalile- powodzenia na wizycie, będzie wszystko okej, nie martw się mama!
Ja tez staram sie nie martwić ale już wiem że pewnie będzie coś nie tak - w zeszła środę robiłam posiew z szyjki I do tej pory nie ma wyniku, czyli pewnie coś wyszło i trza się będzie przeleczyć... udało mi się z przeziębieniem, to gdzie indziej trza się będzie leczyć... szkoda ze nie ma żadnej czosnkowo-naturalnej metody na infekcje intymne... najgorzej, że nawet nie mam żadnych objawów, trochę śluzu ale to od początku...Zuzulka88 lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Dalile na pewno Zosia jest zdrowa
ale dokładnie Cię rozumiem, ja też przed połówkowym miałam straszny niepokój w sobie, serce waliło mi jak nigdy, ale wszystko ok i u Ciebie na pewno też tak będzie
Karo Em Witaj u nas, gratuluję bliźniaków
Co do łóżeczek to ja jestem fanką bieli
Zdarzają Wam się jeszcze mdłości? U mnie od kilku dni z rana jest masakra, a koło 11 przechodzi. Trochę Wam tych zaparć zazdroszczę bo u mnie odwrotna sytuacja.
Spodnie ciążowe zamawiałam z C&A, dzisiaj odbieram. A legginsy o których tu kiedyś pisałam po kilku założeniach wyglądają kiepsko. Jaka cena taka jakość.jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Dzięki dziewczyny za przyjęcie
Ja też mam dziś połówkowe, nawet podobnie jak Dalile - bo o 16W ciążach bliźniaczych robi się wcześniej.
_analiza wrote:Karo - witaj, zostań
U nas na razie nie ujawniła się żadna podwójna mama, ale może jeszcze ktoś dołączy;)
Wiesz już coś na temat płci?
Co do płci, już na prenatalnym w 13 tygodniu pani dr orzekła 2 dziewczynki. Później gin prowadzący potwierdził jedną, druga się zakryła. Dziś kolejne usg, mam nadzieję że będzie 100% pewności.
A w domu mam już 14-miesięcznego synka.
kot_bury, jusella, Maka, _analiza, eve90, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
co do lozeczek ja mialam dylemat czy biale czy szare... no i wybralismy ze bedzie biale
zamowilam wlasnie sobie do niego posciel mientowy minaky i szara bawelna w biale gwiazdki ( szyte na zamowienie pod moje lozeczko do tego przescieradelka i ochraniacz bedzie ) w tym tygodniu powinien zestaw byc gotowy
jade dzis kupic farbe do pokoju i bede brala sie za malowanie na weekendzaczne od sypialni bo zamowilam lozko i chce by bylo pomalowane zanim mi przywioza .
Karo Em gratuluje blizniakow, zawsze marzylam o podwujnym szczesciu no ale mam 3 razy po jednym hehehe
co do ciuchow no ja juz w rzadne normalne sie nie mieszcze wiec wszystko mam wymienione na wersje "mama"jusella, kot_bury, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
http://allegro.pl/2023-getry-leginsy-legginsy-ciazowe-dlugie-s-36-i5816396463.html ja zamówiłam te legginsy,dwie pary,czarny i jeansowy kolor . Teraz czekam na przesyłkę, potem napiszę recenzje z noszenia.
Zamówiłam tez tunike/sukienke ( do karmienia przy okazji) mam nadzieje,że będzie dobra
http://www.bella-mamma.pl/pl/p/Mama-Licious-MLEASY-tunika-sukienka-do-karmenia/1770jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
asit alemi apetytu narobilas tym sniadankiem mniam
ja dzisiaj rybke jem
co do lozka bialego to zawsze mozna tam nozke pobielic jakby cos odpryslo
ja bede kupowac drewno jasne bo juz mam w pokoiku takie mebelki i narazie nie bede wszystkiego zmieniac bo po co. ale to i tak bede kupowac juz po urodzeniu. na poczatku i tak dzidzia tam nie spi.
co do spodni ciezowych to ja kupilam w kiabi http://www.kiabi.pl/ i jestem b zadowolona. chociaz nie wiem jak do polski z wysylka bo u nas to sa sklepy
karo em witaj. u nas same jedynki
dziewczyny wam tez ostatnio rosnie brzuch b szybko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 12:26
jusella, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziś mężu smarując mnie rano kremem na rozstępy zauważył, że dorobiłam się tej kreski przez brzuch
Dziewczyny jak sobie radzicie z depilacją? Ja już nie widzę niewymownej, jak tu się do tego zabrać? Męża mam o to prosić? Czy się poddać?Maka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:dziewczyny wam tez ostatnio rosnie brzuch b szybko?
Nowatorka u mnie ostatnio Bunio w tempie ekspresowym rośnie. Wczoraj szok przeżyłam jak założyłam koszulkę do spania i opięta jest bardzo a jeszcze 3 dni temu było sporo luzumyślałam, że może po praniu tak ale niestety, rano znów podobna sytuacja z bluzką była.
Ostatnio zadowolona byłam, bo wydawało mi się, że w udach troszkę mi ubyło a to po prostu reszta urosła i tylko takie wrażenie miałam
no i 3 kgna plus przez miesiąc...
nowatorka, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Dziś mężu smarując mnie rano kremem na rozstępy zauważył, że dorobiłam się tej kreski przez brzuch
Dziewczyny jak sobie radzicie z depilacją? Ja już nie widzę niewymownej, jak tu się do tego zabrać? Męża mam o to prosić? Czy się poddać?
Ten sam problem dziś mam - jak coś wymyślisz to daj znaćbo coś mi się wydaje, że niezła gimnastyka z elementami akrobatyki mnie czeka
Zuzulka88 lubi tę wiadomość