Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile, lusterko jeszcze możesz spróbować, ale jest już ciężko.
Propo brzuchów, to mój dzisiejszy. Mam wrażenie, że teraz wolniej rośnie, ale od zeszłego tygodnia 1 cm doszedł.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8131c56a4974.jpgmartynka870, jusella, Naditta, Wiola90, Maka, _analiza, eve90, majeczka87, kot_bury, Pauli11, nowa!, September, nowatorka, Agaax, Ejrene, Kasiulina, Karo Em, stokrotka2013, figaa, mamuśka1, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja też jestem za bielą
podobnie jak Naditta - wszystko białe bardziej mi się podoba.
Dalile no cóż chyba nam faceci zostają. Ja ostatnio próbowałam z lusterkiem ale mało wygodne i bałam się że się zatne.. Co do brzucha to mój tak jakby stanął w miejscuTrzymam kciuki za wizytujace && Ja jeszcze tydzień muszę czekać. Aa co do posiewu to może by dzwonili gdyby było coś nie tak? Przynajmniej u mnie tak robią. Też myślałam że jakieś dziadostwo wyhoduja bo zwiększyła mi się ilość śluzu i jakiś dyskomfort czułam ale wyszło jałowo
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mój brzuch tez jakoś bez większego rozrostu. Za to dziś się czuje bardzo niespecjalnie i zwolniłam się z pracy - właśnie pisze do Was z wyrka. Cały dzień senna chodzę a teraz jeszcze raz na jakiś czas mnie zakłuje w podbrzuszu, musze to przespać. Zapodałam juz nospę i teraz kimka.
Ale jeszcze się pochwale, właśnie doszła do mnie paczuszka z PIERWSZYMI zamówiony mi przeze mnie ciuszkami dla Aleksa:
Maka, kot_bury, Pauli11, jusella, nowatorka, Ejrene, Kasiulina, September, figaa, Zuzulka88, aisa, Agness27 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
jusella wrote:Ten sam problem dziś mam - jak coś wymyślisz to daj znać
bo coś mi się wydaje, że niezła gimnastyka z elementami akrobatyki mnie czeka
kiedyś jedździłam do warszawy do time for wax ale teraz chyba rozejrzę się lokalnie
Sergiusz
-
Majeczka co do łóżeczka też się zastanawiam nad białym i jasnym drewienkiem, a propoś mój zapytał po szkole rodzenia czy to tyle prezentów mi tam nadawali hehe :p (oczywiście kupiłam parę rzeczy z canbpolu) bo mają taniej
Witam Kara, ja zawsze powtarzalam że dobrze mieć bliźniakiale domyślam się ze jest ciężej, daj znać po badaniach jak z płcią wyszło
Milcia zgrabniutki brzuszek masz
Co do golenia ja jeszcze daje radę, ale chętnie posłucham co tu robić jak już brzucholek przeslonimajeczka87, kot_bury, jusella, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
martynka870 wrote:Milcia brzusio super
a ćwiczycie w ciąży? Ja wykonuje ćwiczenia co są zalecane w ciąży i przymierzam się do jogi dla ciężarnych.
my cwiczymy na szkole rodzenia i czasem na baseniemartynka870, jusella, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
byłam dzis u naprodoktorka i mówi zeby słuchac pulmunolog ze ona wie co robi. Za glowe sie wzial jak powiedzialam ze chcieli mi wcisnac sumamed... powiedzial ze to lek uszkadzajacy dziecko. extra co? inna by moze lek wziela i by nic nie wiedzac uszkadzala nienarodzone dzieciatko... dzieki Bogu ze mam mojego TADZIA;)
nowatorka, Ejrene, eve90, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Piękne te wasze brzuchy
Trzymam kciuki za wizytujące
Co do depilacji to ja jeszcze nie mam problmu ale zobaczymy jak to bedzie w kolejnych tygodniach.
Ja wlasnie wcinam spagetti pełnoziarniste z pestodo tego pomidrki koktajlowe wiec pycha
Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Telashe wrote:ja jeszcze sobie radzę, zajmuje mi to 3h (pasta cukrowa) ale później chyba zacznę wybierać się do kosmetyczki
kiedyś jedździłam do warszawy do time for wax ale teraz chyba rozejrzę się lokalnie
Że tak zapytam nieśmiało - "szanowną" też pastą cukrową traktujesz? Mnie na samą myśl otrzepało
Pastą to ja nogi robię ale o "tamtych" terenach to nawet nie śmiałam pomyśleć i jestem przerażona
eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mój brzuszek też jakby ostatnio stanął w miejscu, ale jest już widoczny.
Powodzenia na wizytach.
A mi na zaparcia właśnie pomaga kiwi i ostatnio zaczęłam pić kefir. Teraz jest trochę lepiej. Ostatnio często korzystam z toalety, nawet 3-4 razy w ciągu godziny, mam taki ucisk na pęcherz.jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mój brzuch ostatnio rośnie bardzo szybko, jakieś 2-3 tygodnie temu jeszcze nie było widać ciąży po mnie, teraz już nie ukryje
Co do zaparć to na mnie nie działa ani kiwi, ani activia, nawet lactulosum...
Dziewczyny, trzymajcie kciuki za mojego maluszka, idziemy na połówkowe! Zgłoszę się wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 15:57
nowatorka, eve90, Ejrene, Kasiulina, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ja wczoraj nogi depilowalam maszynka jak zawsze jednorazowa i cala noc mnie szczypaly a nawet nie mam czerwonych. Szanowna jeszcze daje rade maszynka tez
Naditta kciukasy za polowkowe. Daj znac ile wazy maluch
Majeczka to straszne ze chcieli ci dac ten lek.dobrze ze matczyna intuicja podpowiedziala ci zeby sprawdzic u innych lekarzy...brak slow co to sie wyrabia
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !
Ja dzisiaj zaszalalam u fryzjera...i wyprostowalam wlosy .. A co ! W koncu wygladam jak czlowiek
Co do depilacji, u mnie coraz ciezej,ale meza zagonie do roboty - niezla gra wstepna haha
Piekne brzuszki dziewczyny !Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 16:54
eve90, Pauli11, September, jusella, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość