WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile, lusterko jeszcze możesz spróbować, ale jest już ciężko.

Propo brzuchów, to mój dzisiejszy. Mam wrażenie, że teraz wolniej rośnie, ale od zeszłego tygodnia 1 cm doszedł.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8131c56a4974.jpg

martynka870, jusella, Naditta, Wiola90, Maka, _analiza, eve90, majeczka87, kot_bury, Pauli11, nowa!, September, nowatorka, Agaax, Ejrene, Kasiulina, Karo Em, stokrotka2013, figaa, mamuśka1, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • martynka870 Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia brzusio super ;)
    a ćwiczycie w ciąży? Ja wykonuje ćwiczenia co są zalecane w ciąży i przymierzam się do jogi dla ciężarnych.

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

e96b0e4df0.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia, super brzuszek. Masz typowa piłeczkę :) U mnie niestety zbiera się też na boczkach i juz tak ładnie to nie wygląda.

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja korzystam z wolnosci dzisiaj fryzjer :):):)

_analiza, September, jusella, Ejrene, Kasiulina, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość

Kijanka
  • Maka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) Ja też jestem za bielą :-) podobnie jak Naditta - wszystko białe bardziej mi się podoba.
    Dalile no cóż chyba nam faceci zostają. Ja ostatnio próbowałam z lusterkiem ale mało wygodne i bałam się że się zatne.. Co do brzucha to mój tak jakby stanął w miejscu :-( Trzymam kciuki za wizytujace && Ja jeszcze tydzień muszę czekać. Aa co do posiewu to może by dzwonili gdyby było coś nie tak? Przynajmniej u mnie tak robią. Też myślałam że jakieś dziadostwo wyhoduja bo zwiększyła mi się ilość śluzu i jakiś dyskomfort czułam ale wyszło jałowo

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brzuch tez jakoś bez większego rozrostu. Za to dziś się czuje bardzo niespecjalnie i zwolniłam się z pracy - właśnie pisze do Was z wyrka. Cały dzień senna chodzę a teraz jeszcze raz na jakiś czas mnie zakłuje w podbrzuszu, musze to przespać. Zapodałam juz nospę i teraz kimka.

Ale jeszcze się pochwale, właśnie doszła do mnie paczuszka z PIERWSZYMI zamówiony mi przeze mnie ciuszkami dla Aleksa:

6ca206938ea81322med.jpg

Maka, kot_bury, Pauli11, jusella, nowatorka, Ejrene, Kasiulina, September, figaa, Zuzulka88, aisa, Agness27 lubią tę wiadomość

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • Telashe Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella wrote:
    Ten sam problem dziś mam - jak coś wymyślisz to daj znać :-) bo coś mi się wydaje, że niezła gimnastyka z elementami akrobatyki mnie czeka
    ja jeszcze sobie radzę, zajmuje mi to 3h (pasta cukrowa) ale później chyba zacznę wybierać się do kosmetyczki :) kiedyś jedździłam do warszawy do time for wax ale teraz chyba rozejrzę się lokalnie :)

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka co do łóżeczka też się zastanawiam nad białym i jasnym drewienkiem, a propoś mój zapytał po szkole rodzenia czy to tyle prezentów mi tam nadawali hehe :p (oczywiście kupiłam parę rzeczy z canbpolu) bo mają taniej :)

Witam Kara, ja zawsze powtarzalam że dobrze mieć bliźniaki :) ale domyślam się ze jest ciężej, daj znać po badaniach jak z płcią wyszło :)

Milcia zgrabniutki brzuszek masz :)

Co do golenia ja jeszcze daje radę, ale chętnie posłucham co tu robić jak już brzucholek przesloni :P

majeczka87, kot_bury, jusella, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martynka870 wrote:
    Milcia brzusio super ;)
    a ćwiczycie w ciąży? Ja wykonuje ćwiczenia co są zalecane w ciąży i przymierzam się do jogi dla ciężarnych.

my cwiczymy na szkole rodzenia i czasem na basenie :)

martynka870, jusella, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam dzis u naprodoktorka i mówi zeby słuchac pulmunolog ze ona wie co robi. Za glowe sie wzial jak powiedzialam ze chcieli mi wcisnac sumamed... powiedzial ze to lek uszkadzajacy dziecko. extra co? inna by moze lek wziela i by nic nie wiedzac uszkadzala nienarodzone dzieciatko... dzieki Bogu ze mam mojego TADZIA;)

nowatorka, Ejrene, eve90, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Pauli11 Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne te wasze brzuchy :)
    Trzymam kciuki za wizytujące :)
    Co do depilacji to ja jeszcze nie mam problmu ale zobaczymy jak to bedzie w kolejnych tygodniach.

Ja wlasnie wcinam spagetti pełnoziarniste z pesto :) do tego pomidrki koktajlowe wiec pycha :)

Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość

Aurelia 9.07.2016 15.27
  • jusella Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telashe wrote:
    ja jeszcze sobie radzę, zajmuje mi to 3h (pasta cukrowa) ale później chyba zacznę wybierać się do kosmetyczki :) kiedyś jedździłam do warszawy do time for wax ale teraz chyba rozejrzę się lokalnie :)

Że tak zapytam nieśmiało - "szanowną" też pastą cukrową traktujesz? Mnie na samą myśl otrzepało :/

Pastą to ja nogi robię ale o "tamtych" terenach to nawet nie śmiałam pomyśleć i jestem przerażona

eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia fajny Brzusio ;)

Ja cwicze ;) gimnastyka dla kobiet w ciaxy

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • ona2012 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brzuszek też jakby ostatnio stanął w miejscu, ale jest już widoczny.

Powodzenia na wizytach.

A mi na zaparcia właśnie pomaga kiwi i ostatnio zaczęłam pić kefir. Teraz jest trochę lepiej. Ostatnio często korzystam z toalety, nawet 3-4 razy w ciągu godziny, mam taki ucisk na pęcherz.

atdc3e5erjm386my.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brzuch ostatnio rośnie bardzo szybko, jakieś 2-3 tygodnie temu jeszcze nie było widać ciąży po mnie, teraz już nie ukryje :)

Co do zaparć to na mnie nie działa ani kiwi, ani activia, nawet lactulosum...

Dziewczyny, trzymajcie kciuki za mojego maluszka, idziemy na połówkowe! Zgłoszę się wieczorem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 15:57

nowatorka, eve90, Ejrene, Kasiulina, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj nogi depilowalam maszynka jak zawsze jednorazowa i cala noc mnie szczypaly a nawet nie mam czerwonych. Szanowna jeszcze daje rade maszynka tez ;)

Naditta kciukasy za polowkowe. Daj znac ile wazy maluch

Majeczka to straszne ze chcieli ci dac ten lek.dobrze ze matczyna intuicja podpowiedziala ci zeby sprawdzic u innych lekarzy...brak slow co to sie wyrabia

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Trzymam kciuki za wizytujące

My łóżeczko będziemy miec sosnowe, bobtakie też vmamy lóżko w sypialni, a białe do niczego by nam nie pasowało.

A depiluje się jeszcze sama ;)

jusella, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Kasiulina Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ! :)
    Ja dzisiaj zaszalalam u fryzjera...i wyprostowalam wlosy .. A co ! W koncu wygladam jak czlowiek :)
    Co do depilacji, u mnie coraz ciezej,ale meza zagonie do roboty - niezla gra wstepna haha :)
    Piekne brzuszki dziewczyny ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 16:54

eve90, Pauli11, September, jusella, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulina dobrze ze przypomniałas ! Mialam się umówić do fryzjera.. już od jakichś 3 tygodni moze bo już odrosty wołają o pomstę do nieba :P

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • Kasiulina Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve90 wrote:
    Kasiulina dobrze ze przypomniałas ! Mialam się umówić do fryzjera.. już od jakichś 3 tygodni moze bo już odrosty wołają o pomstę do nieba :P
    Ja swoje hodowalam od listopada :D

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
‹‹ 629 630 631 632 633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ