Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję badań polowkowych!
Ja e środę idę
Dalej padam..ta gorączka dobija jak na karuzeli... Utrzymuje się najniżej na 37,6 a potem leci do góry i za chwilę spada i tak w kółko...
Oby ta noc była spokojniejsza a jutro już zaczęło przechodzić bo to jest na prawdę stres. tym bardziej że syn mi rośnie na prawdziwego mężczyzne.... Ma katar a umiera. Zwariuje.. Tatuś podobny więc jak będzie drugi siusiak to chyba palne sobie w łeb jak będzie okres grypowy...kot_bury, julietta139, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Basia bądź dzielna!
U mnie też dwa "siusiaki" i trzeci potwierdzony w drodze.
Spokojnej nocy...
P.S. Jutro znów do Silesii jadę i może żabula będzie!
I tym optymistycznym akcentem żegnam się dziś z Wami i kolorowych snów życzęMaka, basia7777, eve90, MirelS, Kasiulina, kijanka_88, aisa, stokrotka2013, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Naditta gratulacje
Dziewczyny a próbowałyście w Primarku? Wydaje mi się zeszłym roku w Londynie sporo rzeczy ciążowych widziałam.
Ja nigdy nie spotkałam rzeczy ciążowych w moich okolicznych Primarkach, a szkoda bo to byłoby najlepsze rozwiązanie: tanio i łatwo dostępnejusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Dalie masz rację- kawa fuj ale dobre ciacho i herbata nie są złe
Maka dzięki za przypomnienie złotej zasady zakupów
Dzień dobry Ślicznym PaniomWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 08:20
Naditta, stokrotka2013, kot_bury, eve90, majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja Wam powiem, że u mnie na grudniówkach 2014 też były prawie same chłopaki i dziewczyny się śmiały, że mamy klątwę jajeczną
Teraz widzę, że jest podobnie. Dużo tych chłopaków
A w tym grudniu to coś musiało były, bo jak po porodzie leżałam w szpitalu, to przez moja salę przewinęło się jeszcze 5 innych dziewczyn i tylko ja byłam z córką, a reszta chłopcy. Na porodówce też położna pytała o płeć i mówi: o fajnie, że dziewczynka, bo teraz 6 porodów pod rząd byli sami chłopcy
jusella, stokrotka2013, kot_bury, Agness27, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:MirelS - super, że u Ciebie też wszystko dobrze
i oczywiście gratuluję Synka
.
Teraz Twój Mąż musi drzewo posadzić i dom wybudować
Hihi dzięki, jesteśmy w trakcie budowy
Dzień dobry!
Ciążowe rzeczy kupuje w SH, w sklepach drożyzna a w dodatku nic mi się nie podoba ( jedynie w h&m ) Ja ogólnie mam dużo ubrań w stylu oversize także nie mam jakoś problemu z ubiorem.
Lecę do dentystki
jusella, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Dalie masz rację- kawa fuj ale dobre ciacho i herbata nie są złe
Mąka dzięki za przypomnienie złotej zasady zakupów
Dzień dobry Ślicznym Paniom
Oj tam kawa fuj, nie ma to jak dobra kawka na rozpoczęcie dnia!
Dzień dobryKasiulina, Zuzulka88, Maka lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Maka ja Cię strasznie przepraszam za Mąkę ale z telefonu pisałam i słownik się wtrącił - już poprawiłam - wybacz proszę.
Naditta -mnie całkiem od kawy odrzuciło i dla mnie fuj ale jak ktoś lubi to życzę pysznej porannej kawusikot_bury, majeczka87, Zuzulka88, Maka lubią tę wiadomość
-
martynka870 wrote:Dzień dobry
A co sądzicie o chustach do noszenia dzieci? Warto, nie warto ?
Jakieś polecacie? Czy się przydaje ?
Jak najbardziej na tak jestem. Po pierwsze wygoda, po drugie kontakt z Dzieciem...
Moja kumpela 2 dzieciaków "chustowała" i bardzo sobie chwali.
Ja nie kupuję bo mam dostać więc nie wiem co polecićmartynka870, Karolajjn:), Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja:) gratuluję udanych wizyt, ja swoją mam jutro więc 3majcie kciuki:)
Co do ubrań to upolowałam 2 pary spodni(H&M , george) w ciuchu i jedną bluzkę.Czekam na ciepełko to się zacznie chodzić w sukienkach i problem z głowy:)
Miłego dnia!jusella, Naditta, stokrotka2013, September, Zuzulka88, Maka, aisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny:)
Ja tez będę miec synka-Wojtka a termin mam na 16 lipiec:)
No mam juz corke-Roksane,ktora w czerwcu skończy 5 lat:)
No ja tez juz po połówkowym usg i maly bardzo ładnie sie rozwija no i jest bardzo ruchliwy:)
Wazy juz 482g takze duży chlop:)
Pozdrawiam Was:)jusella, eve90, stokrotka2013, kot_bury, _analiza, Dalile, Wiola90, majeczka87, martynka870, Kasiulina, September, Karolajjn:), Zuzulka88, Maka, aisa lubią tę wiadomość