Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry w nowym tygodniu! Witam się jako pierwsza w poniedziałkowy poranek
Pewnie nie pamiętacie jak pisałam o wadze, że mam tylko 1.5 kg na plusie. Dzisiaj się zwazylam. Po tygodniu przybyło mi kolejne 1.5... Wszystko super, tylko czy to nie za szybko i nie za dużo w tydzień?Zuzulka88 lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
ja się wagą malucha nie denerwuje i nie przejmuje;) pod koniec ciązy bede analizowala czy malo czy duzo
teraz raz moze szybciej przyrastac raz wolniej
jusella, kot_bury, Zuzulka88, nowatorka lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Mi na połówkowych lekarz powiedział, że długość dziecka mierzy się do 15 tygodnia, bo potem dziecko jest już za duże i na ekranie całe się nie mieści i żeby zmierzyć to by trzeba było poszczególne wymiary do siebie dodać, a to już by nie było miarodajne, bo jest granica błędu.
majeczka87, Naditta, jusella, figaa, Zuzulka88, Gagaga, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ja tyję teraz mniej więcej 600 g na tydzień, a gdzie tu jeszcze tyle tygodni. Mam nadzieję, że tym razem też nie przekroczę 70 kg. Ostatnio stanęło na 69 kg a przy wypisie miałam 11 kg mniej. 4 Kg zostały po szpitalu, ale szybko wróciłam do swojej wagi. Niestety po ciąży zmienia się budowa ciała i mimo powrotu do wagi sprzed ciąży, w zeszłym roku nie mieściłam się w swoje sukienki. Mogłam się dopiąć, ale wyglądałam jak szynka w sznurku
Teraz mam plan po połogu zacząć ćwiczyć, żeby w przyszłym roku te sukienki były dobre.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:11
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella - ja będę wsuwała jajecznicę na kabanoskach z cebulką
aa i nie przytyłam nic od ostatniej wizyty .. ciekawe jak mała się ma ? odliczam do czwartku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:34
jusella, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ja już się polubiłam z wagą z tygodniami... jak ktoś pyta to muszę podejrzeć
bo jedno i drugie leci do przodu w tempie ekspresowym
Kasiulina dzięki za podpowiedź też jajecznicę zjem tylko z pietruszkąZuzulka88, Kasiulina, Agness27 lubią tę wiadomość
-
A my jutro USG 4D mamy
ależ się cieszę
Dzisiaj jedziemy do znajomych bo niedawno im się urodziła córeczka
Ja nawet już nie patrzę na wagę. Chyba tak lepiej_analiza, jusella, aisa, kot_bury, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:Kama, a jakie to jest usg 4D? Bo ja chyba się zatrzymałam na 3D...
USG 3D to są zatrzymane obrazy, zdjęcia, a 4D to jest filmik w realnym czasie i widać podczas niego jak dziecko się rusza i co dokładnie robi.Naditta, Zuzulka88 lubią tę wiadomość