Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny odkąd jestem na zwolnieniu nie mam w ogóle czasu
tez smaruje sutki palmersem tym czym resztę ciała chciałabym go juz wymazać i przerzucić się na cos co mniej intensywnie pachnie . wstaje nadal wcześnie organizm się jeszcze nie przestawił
pozdrawiam
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Póki co mam mocno wysuszoną skórę na brzuchu przede wszystkim. Ciągle mnie swędzii mam wrażenie, że jest tam za mało skóry. Chwilami ciężko mi się przez to wyprostować i się garbie! Chyba mój Brzuch za szybko rośnie...
jusella, kot_bury, julietta139, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ja też mam czasem wrażenie, że mam za mało skóry na brzuchu. Ale póki co jak ją złapię to jest jeszcze zapas. W brzuchu mam obecnie 94.5 cm, a poprzednio doszłam do 107, więc jeszcze zapas jest.
Sutki mam tak jakby wilgotne cały czas.jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:A jeszcze się z Wami podzielę moją wczorajszą obserwacją. Byłam w dwóch stacjonarnych aptekach zapytać o Femibion i w jednej cena 55.99 a w drugiej 63 zł. Masakra. Na Gemini kosztuje niecałe 37 zł.
Witam sie z rana:*
U mnie jeden rozstep pod brzuchemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 08:30
jusella, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
ja codziennie smaruję się palmersem, żeby chociaż brzuch ochronić.. po sterydach i tak bardzo przytyłam i mam niesamowite rozstępy
całe ramiona, biust i biodra
cóż plan na nie jest- na biodro lewe tatuaż, ale reszta zostaje bez przykrycia...
a jak mi się nie chce to do kąpieli wlewam olejek pod prysznic i też działa ^^ wersja na leniwca
Przejrzałam wiadomości z kraju i chyba niepotrzebnie.. ech.. grr.jusella, goodwill, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Znalazłam coś dziwnego w internetach, mianowicie kulki wyłapujące sierść i kłaczki w praniu
http://niebalaganka.pl/6-sposobow-na-rzadsze-tansze-pranie/
pod pkt 4. ponoć się sprawdzają, postaram się przetestowaćmój czarny kot jest bardzo widoczny na ubraniach
jusella, Maka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
A co do kremów na rozstępy ja kupiłam w rosmanie maslo perfecta mama bardzo fajnie pachnie i skora po nim taka delikatna aż milo dotykać no i szybko się wchlania:)
Jak narazie nowych rozstępów nie mam:)
Po córce zostały mi na piersiach i dole brzucha ale wtedy niczym sie nie smarowalamjusella, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z wami w 24 tyg
Troszke mnie nie bylo ale podczytywalam was wiec w miare sietem an bierzaco:)
Jak po przegladnieciu chyba wszystkich mozliwych sklepow u mnie jade dzis wkoncu kupic kolyske
Jestem tak podekscytowana , wkoncu czuje ze sie cos dzieje i sa zmiany w domu
Posciel tez juz mam zamowiona od Pani ktora szyje cuda z minkey i bawely, wiec zamowilam u niej caly zestaw wlacznie z ochraniaczem, zastanawiam sie rowniez na baldachimem, co wy o tym sadzicie, puki co mam zdanie ze sluzy on raczej do zbieania kurzu nigdy nie posiadalam ale moze wy sie wypowiecie na ten temat bo jak juz kiedys wspomnialam znudzily mi sie standardy i przy 3 dziecku juz porpstu chce miec wszystko inaczej ehehhe
puki co pije kawusie i zastanawiam sie nad sniadankiem
Co do rostepow mam kilka z pierwszej ciazy na brzuchu ale juz bardzo slabo widoczne i nic nowego nie dochodzi.
co do tych kulek do siersci co sie wrzuca do pralki u mnie przy dwuch kotach sie nie sprawdzily nawet mam pralke z beko ta co niby wyciaga siersc i tez nic z to jedyna rzecz ktora mi czysci ubrania po praniiu jest suszarka do ubran wyciga kazdy klaczek przy suszeniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 09:32
jusella, Sanna, julietta139, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit pochwalisz się kołyską?
Jeśli chodzi o baldachim też mi się wydaje, że kurz tylko zbiera, no chyba że rmoskitiera- to może się przydać, żeby jakieś latacze nie pogryzły Dzieciątka
No i mam dylemat- dziś u nas jest rynek, przyjeżdżają baby ze wsi i zastanawiam się czy chce mi się iść czy nie. Bo z jednej strony masa ludzi a z drugiej warzywka od chłopa, jaja od baby...
Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
Jusellajak tylko ja przywioze do domku i zlorze to sie pochwale
no moskitiera to obowiazkowo zawsze mialam u mnie latem duzo lata tego dziadostwa wiec sie przyda
co do wsi jak ym poszla .... och ile ja bym dlala zeby u mnie mozna bylo tak raz na jakis czas kupic cos z pola hehehe niestety wszystko sztuczne , sasid ma kury ale te miniaturki ozdobne niby znosza jaja ale takie male ze chyba ym z 20 szt na jajecznice potrzebowala heheh
jusella, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]