Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
wbiłam się normalnie bez umawiania się do mojej gin i mówię jej, że na tą krzywą cukrową to ja mogę sobie chodzić, pić to i w ogóle ale mój organizm zwraca to wszystko, że źle się czuje po tym, mdleje i takie tam.
No więc pokręciła trochę nosem i teraz mam przez 10 dni badać sobie cukier glukometrem 4 razy dziennie (jedno na czczo, trzy- godzine po posiłku) i wszystko zapisywać.
Także takie cuda.Agness27, kot_bury, jusella, Zuzulka88, eve90, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas będzie bez bazy, nie mamy wyboru - auto prawie pełnoletnie i nie ma jak przyczepić. Za to dołożymy do fotelika
Zła jestem na Biedronki, obeszłam trzy i nigdzie nie było ręczniczków, wszędzie tylko stosy kocyków i pieluch. Pieluszki wzięłam, w internecie tańsze, ale z przesyłką, a jak się zbieram do kompletowania większego zamówienia, to mnie ostateczna kwota przeraża i odpuszczam
Za to w Rossmanie kupiłam przecenione gatki ciążowe (bodajże z 20 zł na 10) - już wcześniej kupiłam parę na próbę i są świetne, wróciłam się dziś po więcej
Brodawki też mi się przesuszyły i złuszczają, w desperacji zaczęłam je smarować... masłem do ustmam takie, skład dość średni, ale na pierwszych trzech miejscach masło shea, parafina i lanolina, więc coś zaczyna pomagać
jusella, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:oooo ja odliczam miesiace dni i minuty kiedy sobie zrobie kolacje z sushi, surowych ryb, i wielkiego drogiego szampana
Mi się marzy całe przyjęcie: na przystawki tatar i grillowany oscypek z żurawiną, główne danie - stek, a na sam koniec zimne piwo... (wiem, do tego zestawu pasowałoby wino, ale nie znoszę) ale się rozmarzyłam, no!
Agness27, goodwill, Zuzulka88, eve90, nowatorka, _analiza, renieczka, September lubią tę wiadomość
-
Oj błagam nie mówcie o tatarze!
Byłam na rynku i kurcze nie dałam rady- ludzi masa, jakieś lęki mnie dopadły i sobie odpuściłam. Za to kupiłam dorsza- dziś w rybnym świeże rybkia spacerując odkryłam mały sklepik z Eko żywnością i mam jaja od zielononóżki, szynkę bez konserwantów, kaszankę i prawdziwy sok malinowy! Okazało się, że ten sklepik moja sąsiadka prowadzi
A w przerwie między zakupami uzupełniłam "paliwo" w cukierni - ciacho i czekolada na gorąco
A teraz leżę i zastanawiam się co zrobić, żeby obiad sam się ugotowałMaka, kot_bury, Zuzulka88, eve90, nowatorka, renieczka lubią tę wiadomość
-
My inwestujemy w bazę isofix i fotelik maxi cosi.
Moim zdaniem ISOFIX jest o wiele bezpieczniejszy i wygodniejszy.
Autko dzisiaj odebralismy więc nie będzie problemu z montażem.
Ja zaraz ruszam się do Biedryjusella, kot_bury, Asit, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mnie dopadła niemoc totalna. Musiałam się położyć i gdyby nie córka, to oko by mi się przymkło. No ale dzisiaj udało mi się zrobić bigos na święta. Chyba dobry wyszedł
mąż osądzi jak wróci do domu
Też bym zjadła taki dobry sernik i popiła gorącą czekoladąZuzulka88, eve90, jusella lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
A ja w końcu od raza znalazłam chwilę żeby sobie odpocząćOd rana w kuchni
Byłam też w Biedronce i kupiłam kocyk. Zastanawiałam się nad pieluszkami flanelowymi, ale jakoś wydawały mi się drogie i zrezygnowałam. Niestety ubranek u mnie nie było
Jeśli chodzi o bazę do samochodu to jeszcze się zastanawiamy. Pewnie temat wyjaśni się przy zakupie wózka, który planujemy gdzieś w maju/czerwcu.TheForfie, eve90, aisa, jusella lubią tę wiadomość
-
O tak to bardzo dobry pomysł. Zaproszenie przyjaciółek kupienie wina i paczki papierosów
właśnie oglądam rozmowy w toku o paleniu w ciąży, masakra te kobiety są takie ..., ja sobie nie wyobrażam wziąć chociaż bucha, przecież to tak jakby ten nie do konca rozwinięty noworodek palil, to jakas masakra ;/ albo z tym piciem... Mam koleżankę która paliła w ciąży ale wmawia teraz wszystkim, że nie paliła, ponieważ uważa że jak nie paliła tylko od kilku osób dziennie brała kilka buchów lub nawet całe fajki to nie palenie.. Aż mnie w gardle ściska jak tak mówi..
eve90, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
Byłam w biedronce i też TYLKO kocyki! Mąż wziął jeden - pomarańczowy... do niczego nam nie będzie pasował, ale to prezent od taty dla dziuni, więc muszę to przełknąć.
Jesteśmy po powtórce połówkowego i nie jestem do końca radosna - okazało się, że (nagle) mam łożysko przodujące - tj. zero dźwigania i seksu, a do tej pory nic mi lekarz o tym nie mówił... mogło się to pojawić przez ostatni tydzień?
Dodatkowo z serduszkiem ok, przepływy wszystko cacy, ale jeszcze w 30 tyg muszą ponownie ocenić "ciągłość p.m. komorowej z odejściem AO" czy któraś z was wie co to znaczy?
Tak się Bąbelina zasłaniała przed Panem Doktorem
A tak się pokazała rodzicom
eve90, Zuzulka88, jusella, nowatorka, Maka, stokrotka2013, aisa, kot_bury, _analiza, renieczka lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Tak więc narobilyscie mi ochoty... No jak ja juz będę mogła to marze o słodkim winku Morgan Davis mmm... Marze!!!
Byłam w biedronce no i żadnych body, śpiochów.. nic.. jedynie kupiłam pieluchy flanelowe, także zawiodłam się ale pojade może do innej
Co do mięsa, ja jestem bezmiesna i bezrybna, i to od małego, rodzice mi wciskali ale bez skutkunigdy nie miałam większych problemów w związku z tym, wyniki mam dobre, a jak zbadalam sobie poziom zelaza to 2 mi brakowało zeby przekroczyć poziom, także nawet bym miała za duzo, lekarce mówiłam, ona uwaza że jeśli prowadzimy zbilansowana diete to nie szkodzimy dziecku
Może mala drzemka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 15:37
Zuzulka88, jusella, nowatorka, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Oj błagam nie mówcie o tatarze!
Byłam na rynku i kurcze nie dałam rady- ludzi masa, jakieś lęki mnie dopadły i sobie odpuściłam. Za to kupiłam dorsza- dziś w rybnym świeże rybkia spacerując odkryłam mały sklepik z Eko żywnością i mam jaja od zielononóżki, szynkę bez konserwantów, kaszankę i prawdziwy sok malinowy! Okazało się, że ten sklepik moja sąsiadka prowadzi
A w przerwie między zakupami uzupełniłam "paliwo" w cukierni - ciacho i czekolada na gorąco
A teraz leżę i zastanawiam się co zrobić, żeby obiad sam się ugotował
u mnie ez dzis dorsz ale z grilla, swierzutki rano zlowiony
Zuzulka88, jusella, nowatorka, Maka, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Czy ktoś jest może z okolic Nowej Soli? Moja ginekolog dała mi skierowanie na połówkowe i mowiła że mam iść do Nowej Soli do PANGEA, przeszukałam cały internet i nie ma nic takiego w Nowej Soli. Jest jedynie NFZ PERINATEA, może się pomyliła? Jest ona godzinę drogi ode mnie, więc nie pojadę do niej a odbieac ona tez nie odbierze bo ma sekretarkę.
-
Kurcze ciężko powiedzieć że nagle łożysko jest inne...hmmm
Grill mmmmmmniam!
Ja od rana chodzę i wołam ciągle do męża - ty męski plemniku! Hehe
Nadzieja umiera ostania może jeszcze będzie cora.... W końcu siusiaka tak nie było widać tylko jajca a to może też świadczyć o dziewczynce....hmmmZuzulka88, jusella, renieczka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
ada89 wrote:A byłam w 3 Biedronkach - wszytskich w moim mieście i udalo mi się kupić dwa kocyki i dwa reczniki, ale body i spioszkow w zadnej nie bylo ;/ wiec nie wiem po co reklamuja
U nas w jednej biedronce na sklepie nie bylo wylozonych śpioszków i bodow i jak zapytałam sprzedawczyni o ręczniki to wspomniała ze maja na magazynie tylko body i spioszki .
Byc może we wszystkich całego towaru nie wykladali.jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość