Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a czy to takie twardnienie brzucha to jest coś co powinno mnie niepokoić?
Ok już znalazłam odpowiedź w internecie. Od około 23 tygodnia jest normalne.
Dziwne uczucie, od wczoraj miałam coś takiego 2 razy. Jakby mi brzuch od dołu drętwiał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 22:53
jusella lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta to normalne zwlaszza po 20 tc macica przyszykowuje sie ale te skurcze nie sa jeszcze na tyle silne by spowodowaly porod
no i czym ciaza starsza tym sa czestrze i silniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 22:53
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Dzień dobry Dwu- i Trzypaki
Czyżbym dziś była pierwsza?
Pierworodny piękną pobudkę mi zafundował- zostałam obudzona piosenką Luisa Armstronga What A Wonderful World - i teraz humor +1000 a do tego piękne słońce za oknem- żyć nie umierać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 07:41
aisa, _analiza, eve90, majeczka87, Zuzulka88, kot_bury, Karolajjn:), Maka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziś mój ulubiony dzien tygodnia, a nastrój jakiś do bani. U mnie wczoraj była przepiękna wiosna. Czyste niebo i cieplutko. Dzisiaj już troszkę gorzej, bo zachmurzenie. Kawa obowiązkowo!
Milcia, próbuj czosnkiem smarować ta opryszczkę.Maka lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Są specyfiki w aptece, ale na bank będzie napisane, że w ciąży nie można, a pastą raczej sobie nie zaszkodzę.
Dzisiaj planuję jechać na jakieś zakupy lumpkowe. Muszę popatrzeć za jakaś kurtką na wiosnę, bo te które mam to się już nie zmieszczę, a nówki kupować nie chcę, bo dam dużo kasy a potem nie wykorzystam więcej.Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Mnie udało się ostatnio kupić prześliczny sweterko- żakiecik ciążowy za 3,5 zł a dodatkowo na wiosnę mam 2 poncha (zakupione 2 lata temu) i tak jak Ty nie kupuję nowej kurtki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 07:55
eve90, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Dzień dobry Dwu- i Trzypaki
Czyżbym dziś była pierwsza?
Pierworodny piękną pobudkę mi zafundował- zostałam obudzona piosenką Luisa Armstronga What A Wonderful World - i teraz humor +1000 a do tego piękne słońce za oknem- żyć nie umierać!
Miły początek dnia zafundował pierworodnyjusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
I ja się witam
O klinie nie myślałam wcale. Olcia daj znać co profesory mówią.
Ja w podobnym czasie jestem w ciąży jak z Jasiem, lekko ocieplany płaszczyk mam. Też upolowany wtedy w ciuchu.
Miłego dnia wszystkimjusella, eve90, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Dziewczynki od wczoraj mam problemy z brzuszkiem - przestawia mi rzeczy na szafkach
. Co chwilę o coś zawadzam- a to o kubek a to garnek. Jak chciałam sięgnąć po szklankę do szafki to przewrócił butelkę z wodą... i łapię się na tym, że próbuję go wciągnąć a tu się nie da
.
Wasze brzuszki też takie niesforne?jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ejrene brawo!
Milcia a te plasterki na opryszczke? Ja to stosowałam na początku ciąży i pani w aptece powiedziała mi że dozwolone
Ja mam płaszczyk wiosenny i mam nadzieję że się w niego Zmieszcze bo był za duży i liczę na to że teraz będzie akuratEjrene, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Witam
Przez noc wyszła mi opryszczka na ustachOczywiście pewnie nic na to nie można brać w ciąży, ale już posmarowałam pastą do zębów. Może to cokolwiek pomoże.
A jak masz gdzieś zielarnię niedaleko to olejek tamanu pomaga!
A co do aptecznych- podobno plasterki można, nie pamiętam która mama ale któraś pisała, że powiedzieli w aptece ze można...
Ejrene- tak szybko?gratuluję ja myślę żeby z mężem pójść bo sama się troszkę boję..
niech się wykaże!
U nas dziś taka piękna wiosna ze aż chce się iść na spacer!Ejrene, jusella, aisa, Zuzulka88, Maka, kama005 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
_analiza wrote:Cebula przekrojona na pół i smaruj. Jak wyschnie to odetnij plasterek i znowu. O czosnkowym sposobie nie słyszałam.
A jak masz gdzieś zielarnię niedaleko to olejek tamanu pomaga!
A co do aptecznych- podobno plasterki można, nie pamiętam która mama ale któraś pisała, że powiedzieli w aptece ze można...
Ejrene- tak szybko?gratuluję ja myślę żeby z mężem pójść bo sama się troszkę boję..
niech się wykaże!
U nas dziś taka piękna wiosna ze aż chce się iść na spacer!