X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)

Dzisiaj piateczek i długo wyczekiwana wizyta u fryzjera :) także odrosty na pół głowy zniknął! :)

Ejrene, aisa, jusella, majeczka87, Kasiulina, _analiza, Zuzulka88, kot_bury, Karolajjn:), Maka, nowatorka, figaa, Telashe lubią tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień :)

Jestem z siebie dumna :D nie z wymiotowałam i nie zemdlałam na glukozie :)
    Brawo Ty :)

U mnie też piękne słonko :)

jusella, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia nie musisz poprawiac moge byc Majewska hehe nic sie nie stalo przeciez;))))

Eve miłego spedzenia czasu u pani fryzjerki ;D szalej mała szalej ;)

Ejrene tez tak chce nie zygac i nie mdleć bo zaczelam bac sie tego badania normlnie.

jusella taki poranek to ja rozumiem! niech optymizm Cię nie opuszcza ;)

jusella, Zuzulka88, Ejrene, eve90 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • jusella Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Majewska ;-)

Przed chwilą się okazało, że Szymon nie lubi różowego- założyłam różową podkoszulkę i takiego grzmota dostałam, że mnie zgięło- biegiem zmieniłam koszulkę bo wolę nie ryzykować.

Kurcze mam totalnie wolny weekend (Pierworodny u taty swojego, Tatusiek zagramanicą) i nie wiem co z tym czasem zrobić :/

majeczka87, Zuzulka88, aisa, kot_bury, figaa, eve90, Telashe lubią tę wiadomość

• majeczka87 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    leć do jakiejs kolezanki ;) korzystaj z wolnego czasu ;)

jusella, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z koleżankami to jest problem bo się po świecie porozjeżdżały a stacjonarne już plany mają :-(
    Ale nic- dziś sobie domowe spa zrobię a jutro coś wymyślę.
    Macie może jakieś przepisy jak się zrelaksować domowymi sposobami?

Zuzulka88, majeczka87, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość

• Zuzulka88 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) U mnie znowu dziś słonecznie :)
    Jeśli chodzi o mój brzuch to też muszę dalej stawać przy myciu naczyń :D No i przy ubieraniu butów oczywiście też już jest problem :P

Jusella mnie relaksują robótki ręczne, ale teraz nie mam na nie czasu :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 10:33

majeczka87, aisa, jusella, figaa, eve90 lubią tę wiadomość

860ij44jnlwgi45u.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasta do zębów tylko wysuszy opryszczkę, cebula i czosnek mają działanie przeciwzapalne.

Mi brzuch najbardziej przeszkadza w wiązaniu butów. Co się przy tym ostękam to głowa mała. Zakupiłam długą łyżkę do butów, jednak nie ma ona funkcji wiązania ich :D a szkoda.

Kasiulina, Zuzulka88, aisa, niezapominajka, jusella, Maka, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • Kasiulina Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella wrote:
    Z koleżankami to jest problem bo się po świecie porozjeżdżały a stacjonarne już plany mają :-(
    Ja uwielbiam domowy peeling kawowy ! :)

jusella, eve90 lubią tę wiadomość

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
  • Kasiulina Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje plany na weekend to wypad na miasto w babskim gronie, juz sie doczekac nie moge :)

_analiza, jusella, figaa, eve90 lubią tę wiadomość

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella wrote:

peeling ciala z fusow kawy, soli kamienej i zelu pod prysznic ;)

Zuzulka88, jusella, eve90 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również witam się piątkowo - cudowna dziś pogoda, aż chce się żyć :)

Wpadły mi dodatkowe pieniądze i zamiast kupić sobie buty, to kupiłam Młodemu komplet wielorazowych pieluszek... a niech ma, jeszcze trochę w nich pochodzę, a nuż się okaże, że od razu wskoczę w sandały i nic nie trzeba kupować :)

majeczka87, Zuzulka88, Karolajjn:), jusella, Maka, _analiza, figaa, eve90, Ejrene lubią tę wiadomość

• majeczka87 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telashe jak czyyalam to pomyslalam o Tobie: http://pompejanska.rosemaria.pl/2016/03/anna-uzdrowiona-z-nerwicy-natrect-i-lekow/#more-21524

f2wlanlihx9vcryh.png
  • julietta139 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Witam się i ja w piątek. Na zwolnieniu to jakoś piątek, niedziela czy wtorek nie ma dla mnie znaczenia, dzień podobny do dnia, weekend poznaję po ogromnej kolejce po chleb( jakby miała być zagłada i wszyscy bunkry uzupelniali;P) no i po mężu który w domu pojawia się przed 20;) u mnie, w centrum Polski pochmurno niestety, ale trzeba wyjść do ludzi;) już nie mogę doczekać się lipca, nie wiem jak wy, ale ja wariuję sama w domu;) jeszcze nic nie mogę kupić, bo czekam na remont żeby mieć gdzie wszystko pochować, więc to czekanie na lipiec się dłuży:(
    Nur bójcie się glukozy, ja wymiotowalam pół ciąży, nic nie jadłam i dałam radę, Mąż ze mną był i trochę mnie zagadał, byli ciężko ale do przeżycia;)
    P.S. Możecie podać linki do jakiś sprawdzonych sprzedawców na allegro z ubrankami, pieluszkami?

Zuzulka88, jusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość

f2w3qqmzk2myg5sd.png
  • Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella wrote:
    Dziewczynki od wczoraj mam problemy z brzuszkiem - przestawia mi rzeczy na szafkach :-). Co chwilę o coś zawadzam- a to o kubek a to garnek. Jak chciałam sięgnąć po szklankę do szafki to przewrócił butelkę z wodą... i łapię się na tym, że próbuję go wciągnąć a tu się nie da :-D.
    Wasze brzuszki też takie niesforne?

mój mi nie przewraca nic ale łapie się na tym , że zahaczam nim o szafę jak ktoś stoi przed lustrem i próbuję przejść ;D , no i moja kurtka już protestuje bo się rozdziela jak wsiadam do samochodu , a niestety pogoda tak wiosenna , że bez zimówki z domu nie można się ruszyć .. :D

jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

vbrjclq.png[/url]
  • Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane , znalazłam na allegro taki zestaw mebli , podrzucam linka może którejś z Was się przyda ;-)
    http://allegro.pl/baby-raj-19el-posciel-meble-przewijak-i5853928144.html

jusella, Agness27 lubią tę wiadomość

vbrjclq.png[/url]
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bzun:
    9af4e4faf6aff435med.jpg

Przeszkadza tylko ja muszę się schylić :)
    Wczoraj było pięknie, dziś już znów zimno. A ja jestem zmuszona wyjść z domu.

Maka, kot_bury, majeczka87, Kasiulina, jusella, nowatorka, eve90, aisa, Ejrene, Agaax, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julietta to tak jak ja- też wstrzymuję się z zakupami jak tylko mogę bo remont mnie czeka. Do połowy maja planuję się z nim uporać a potem hulaj dusza! Zostanie mi miesiąc na zakupy to raczej się wyrobię

julietta139, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Naditta Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jakie są ceny pieluch flanelowych w Polsce? Kupiłam wczoraj 5 szt za £6 i zastanawiam się jak to wypada w porównaniu do Polski.

Pytanie nr 2: wołowina w ciąży, można czy nie? Koleżanka mówiła, że lekarz jej nie pozwolił jeść wołowiny a to chyba dość wartościowe mięso? Mam zamiar zrobić lasagne jutro, bo zaprosiliśmy znajomych na kolacje. Bez wołowiny się nie obejdzie.

Pytanie nr 3: odzywka do paznokci eveline 8w1, można? Musiałam uratować swoje paznokcie, bo były okropnie miękkie po hybrydowe, ale jak smaruje ta odżywki to czuję ból przez chwilę :/

kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jem wolowine, jesli nie jesz surowej to mozna jak najbardziej.

co do odzywki do paznokci nie powiem, ewevline do rzes jest bezpieczna w ciazy

Naditta, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
‹‹ 666 667 668 669 670 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ