Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia nie musisz poprawiac moge byc Majewska hehe nic sie nie stalo przeciez;))))
Eve miłego spedzenia czasu u pani fryzjerkiszalej mała szalej
Ejrene tez tak chce nie zygac i nie mdleć bo zaczelam bac sie tego badania normlnie.
jusella taki poranek to ja rozumiem! niech optymizm Cię nie opuszczajusella, Zuzulka88, Ejrene, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dziękuję Majewska
Przed chwilą się okazało, że Szymon nie lubi różowego- założyłam różową podkoszulkę i takiego grzmota dostałam, że mnie zgięło- biegiem zmieniłam koszulkę bo wolę nie ryzykować.
Kurcze mam totalnie wolny weekend (Pierworodny u taty swojego, Tatusiek zagramanicą) i nie wiem co z tym czasem zrobićmajeczka87, Zuzulka88, aisa, kot_bury, figaa, eve90, Telashe lubią tę wiadomość
-
Z koleżankami to jest problem bo się po świecie porozjeżdżały a stacjonarne już plany mają
Ale nic- dziś sobie domowe spa zrobię a jutro coś wymyślę.
Macie może jakieś przepisy jak się zrelaksować domowymi sposobami?Zuzulka88, majeczka87, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
U mnie znowu dziś słonecznie
Jeśli chodzi o mój brzuch to też muszę dalej stawać przy myciu naczyńNo i przy ubieraniu butów oczywiście też już jest problem
Jusella mnie relaksują robótki ręczne, ale teraz nie mam na nie czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 10:33
majeczka87, aisa, jusella, figaa, eve90 lubią tę wiadomość
-
Pasta do zębów tylko wysuszy opryszczkę, cebula i czosnek mają działanie przeciwzapalne.
Mi brzuch najbardziej przeszkadza w wiązaniu butów. Co się przy tym ostękam to głowa mała. Zakupiłam długą łyżkę do butów, jednak nie ma ona funkcji wiązania icha szkoda.
Kasiulina, Zuzulka88, aisa, niezapominajka, jusella, Maka, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
jusella wrote:Z koleżankami to jest problem bo się po świecie porozjeżdżały a stacjonarne już plany mają
Macie może jakieś przepisy jak się zrelaksować domowymi sposobami?jusella, eve90 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Z koleżankami to jest problem bo się po świecie porozjeżdżały a stacjonarne już plany mają
Macie może jakieś przepisy jak się zrelaksować domowymi sposobami?
peeling ciala z fusow kawy, soli kamienej i zelu pod prysznicZuzulka88, jusella, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRównież witam się piątkowo - cudowna dziś pogoda, aż chce się żyć
Wpadły mi dodatkowe pieniądze i zamiast kupić sobie buty, to kupiłam Młodemu komplet wielorazowych pieluszek... a niech ma, jeszcze trochę w nich pochodzę, a nuż się okaże, że od razu wskoczę w sandały i nic nie trzeba kupowaćmajeczka87, Zuzulka88, Karolajjn:), jusella, Maka, _analiza, figaa, eve90, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Witam się i ja w piątek. Na zwolnieniu to jakoś piątek, niedziela czy wtorek nie ma dla mnie znaczenia, dzień podobny do dnia, weekend poznaję po ogromnej kolejce po chleb( jakby miała być zagłada i wszyscy bunkry uzupelniali;P) no i po mężu który w domu pojawia się przed 20;) u mnie, w centrum Polski pochmurno niestety, ale trzeba wyjść do ludzi;) już nie mogę doczekać się lipca, nie wiem jak wy, ale ja wariuję sama w domu;) jeszcze nic nie mogę kupić, bo czekam na remont żeby mieć gdzie wszystko pochować, więc to czekanie na lipiec się dłuży:(
Nur bójcie się glukozy, ja wymiotowalam pół ciąży, nic nie jadłam i dałam radę, Mąż ze mną był i trochę mnie zagadał, byli ciężko ale do przeżycia;)
P.S. Możecie podać linki do jakiś sprawdzonych sprzedawców na allegro z ubrankami, pieluszkami?Zuzulka88, jusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Dziewczynki od wczoraj mam problemy z brzuszkiem - przestawia mi rzeczy na szafkach
. Co chwilę o coś zawadzam- a to o kubek a to garnek. Jak chciałam sięgnąć po szklankę do szafki to przewrócił butelkę z wodą... i łapię się na tym, że próbuję go wciągnąć a tu się nie da
.
Wasze brzuszki też takie niesforne?
mój mi nie przewraca nic ale łapie się na tym , że zahaczam nim o szafę jak ktoś stoi przed lustrem i próbuję przejść, no i moja kurtka już protestuje bo się rozdziela jak wsiadam do samochodu , a niestety pogoda tak wiosenna , że bez zimówki z domu nie można się ruszyć ..
jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Julietta to tak jak ja- też wstrzymuję się z zakupami jak tylko mogę bo remont mnie czeka. Do połowy maja planuję się z nim uporać a potem hulaj dusza! Zostanie mi miesiąc na zakupy to raczej się wyrobię
julietta139, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a jakie są ceny pieluch flanelowych w Polsce? Kupiłam wczoraj 5 szt za £6 i zastanawiam się jak to wypada w porównaniu do Polski.
Pytanie nr 2: wołowina w ciąży, można czy nie? Koleżanka mówiła, że lekarz jej nie pozwolił jeść wołowiny a to chyba dość wartościowe mięso? Mam zamiar zrobić lasagne jutro, bo zaprosiliśmy znajomych na kolacje. Bez wołowiny się nie obejdzie.
Pytanie nr 3: odzywka do paznokci eveline 8w1, można? Musiałam uratować swoje paznokcie, bo były okropnie miękkie po hybrydowe, ale jak smaruje ta odżywki to czuję ból przez chwilękot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
ja jem wolowine, jesli nie jesz surowej to mozna jak najbardziej.
co do odzywki do paznokci nie powiem, ewevline do rzes jest bezpieczna w ciazyNaditta, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość